imah / Palayanan palanggan|Worker / Utiliti II Gelut – Minum Bagéan Cai Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Utiliti II Gelut – Minum Bagéan Cai Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • A cai Utiliti Runtah Cai System Gelut I mangrupakeun klasifikasi siswa latihan
  • Klasifikasi ieu ngalakukeun kagiatan Éntri-tingkat salaku bagian ti hiji awak maksud tina nu keur diajar nyusunna miara jeung ngalereskeun Kota s cai jeung runtah sistem utiliti cai
  • kelas ieu bisa ngagunakeun péstisida nyemprot parabot di handapeun pengawasan a applicator péstisida dilisensikeun
  • Karyawan di kelas ieu bisa jadi diputer diantara Distribusi Cai jeung cai Runtah Bondowoso crews
  • Hiji pagawe di kelas ieu diperlukeun pikeun ngagunakeun alat-alat kaamanan luyu tur turutan prosedur kaamanan di ngajalankeun assignments
  • tugas primér téh dikaitkeun kalayan pancén GIS patali ka diperlukeun pikeun nerapkeun Kota s diturutan cai badai na mempermudah kumpulan revenues utiliti cai badai
  • tugas sekunder anu nyadiakeun kagiatan GIS ngarojong sésana sahiji Departemen Pekerjaan Umum nalika Koordinator GIS nyaeta bolos
  • The Kota utamina ngagunakeun software ESRI ArcGIS keur parantosan tugas ieu tapi ogé utilizes basis data custom-diprogram sarta komérsial séjén pikeun ngatur tugas program
  • Ngabales kabéh télépon layanan palanggan SWUF
  • Ngamekarkeun aplikasi GIS pikeun program manajemen cai badai
  • Update jeung mertahankeun datasets infrastruktur GIS swasta umum jeung nu dimaksudkeun sarta aplikasi pikeun manajemén cai badai
  • Ngadegkeun jeung nerapkeun kawijakan sarta prosedur pikeun data GIS pikeun control kualitas rutin sarta audits jaminan kualitas pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi akurasi sarta integritas data
  • Ngarojong ka manajemén data manajemén cai badai maké inventory widang na inspeksi data
  • Administer aksés pamaké sarta kaamanan pikeun basis data GIS
  • Ngamekarkeun peta data GIS sarta laporan sarta nyadiakeun aranjeunna ka konsumén internal tur éksternal kayaning konsultan staf pamekar belegug jeung agénsi séjén
  • Gawekeun departemén séjén sarta kantor wewenang dina ngamekarkeun babagi sarta ngajaga data manajemén cai badai di GIS na database séjén dipikaresep umum pikeun tiap lembaga
  • Ngagambarkeun program cai badai di rapat aplikasi komputer atawa bengkel
  • Nyadiakeun atawa mantuan kalawan latihan jeung rojongan teknis pikeun tanaga manajemén cai badai on design GIS atanapi sarat pemetaan séjén
  • Nyarankeun install beroperasi na sarta Sistem hardware dipaké pikeun aplikasi GIS cai badai
  • Nyadiakeun latihan jeung rojongan teknis pikeun tanaga manajemén cai badai on pamakéan aplikasi GIS design atawa sarat pemetaan séjén
  • Review GIS jeung karya database produk disiapkeun pikeun manajemén cai badai mun nanggungkeun ka kantor asuransi akurasi sarta kasaluyuan maranéhanana jeung data GIS nu aya
  • Nedunan tugas sejen sakumaha ditugaskeun atawa perlu
  • Ngamekarkeun miara jeung ngalaksanakeun GIS rencana gawé SWU

Ngeunaan Yakub

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *