imah / Customer Service|Engineer|Field Work / Lalulintas Signal teknisi Proyék Pedaran Sampel

Lalulintas Signal teknisi Proyék Pedaran Sampel

Lalulintas Signal teknisi Proyék Pedaran

The Traffic Signal Technician performs at the Apprentice or Journey level, gumantung kana tingkat kualifikasi sarta pangalaman tina calon dipilih. Dina arah umum, posisi tingkat Lalampahanna ngalaksanakeun tugas listrik dina pangropéa sarta perbaikan tina parabot sinyal lalulintas, inspects na troubleshoots sistim sinyal lalulintas, na teu gawe patali sakumaha diperlukeun. Dina kapamimpinan sahiji posisi tingkat Lalampahanna, posisi tingkat magang learns tugas tur tumuwuh kaahlian diperlukeun pikeun operasi sinyal lalulintas jeung perawatan sarta ngalaksanakeun tugas patali sakumaha diperlukeun.

Proyék tanggungjawab

  • Mariksa, mindahkeun, jeung kontrol sinyal perbaikan sarta alat-alat bantu kayaning Controllers sinyal lalulintas sarta cabinets, wahana sarta pedestrian rakitan sirah, lampu sarta circuitry.
  • nangtukeun jenis panyakitna malfunctions.
  • ngatur, ngalereskeun, ngagentos, atawa ngaropéa listrik, komponén éléktronik jeung mékanis. Controllers, relays, saklar, fuses, timers sarta bagian séjén.
  • Nalungtik keluhan na laporan malfunctions sinyal lalulintas.
  • Saluyukeun, perbaikan, atawa ngaluarkeun parabot cacad.
  • Jieun perbaikan widang alat-alat ruksak.
  • Identipikasi sarta ngalereskeun sirkuit kawat.
  • Mantuan dina rarancang sirkuit listrik sarta Sistem pikeun sinyal lalulintas.
  • Ngawas sarta sinyal program lalulintas Controllers jeung ngajadikeun panyasuaian nu diperlukeun.
  • Relamps intersections signalized.
  • Cet komponén lalulintas sarta standar sinyal.
  • Mariksa, dipiceun tur masang accu jeung cadangan batré alat.
  • Saluyukeun jeung nerapkeun lalulintas parameter sinyal timing.
  • Tetep rékaman karya akurat.
  • suplai urutan, bagian, jeung bahan.
  • Nyetél control lalulintas.
  • Nedunan tugas patali lianna salaku diperlukeun.
  • Inspects, ngaluarkeun, sarta perbaikan sinyal kontrol jeung alat-alat bantu sapertos Controllers Sinyal lalulintas, cabinets, wahana sarta pedestrian rakitan sirah, lampu sarta circuitry.
  • Diagnoses malfunctions.
  • Saluyukeun, perbaikan, ngagantikeun, atanapi modifies listrik, komponén éléktronik jeung mékanis, Controllers, relays, saklar, fuses, timers sarta bagian séjén.
  • Assists dina rarancang jeung konstruksi pakakas uji husus pikeun nguji warung komponén éléktronik.
  • Investigates keluhan na laporan malfunctions sinyal lalulintas.
  • Saluyukeun, perbaikan, atawa ngaluarkeun parabot cacad.
  • Ngajadikeun perbaikan widang alat-alat ruksak.
  • Nangtukeun jeung perbaikan kawat sirkuit.
  • Assists dina desain sirkuit listrik sarta Sistem pikeun sinyal lalulintas.
  • Inspects karya kontraktor salila kursus konstruksi na kana parantosan.
  • Monitor jeung program Controllers sinyal lalulintas sarta ngajadikeun panyasuaian nu diperlukeun.
  • Relamps intersections signalized.
  • Assists di Nyiapkeun rencana na spésifikasi pikeun proyék-proyék sinyal.
  • Cét komponén lalulintas sarta standar signal.
  • Inspects, ngaluarkeun na installs accu jeung cadangan batré alat.
  • Saluyukeun jeung implements lalulintas parameter sinyal timing.
  • Ngajaga rékaman karya akurat; pemesanan suplai, bagian, jeung bahan.
  • Susunan up kontrol lalulintas.
  • Nyadiakeun hidayah jeung arah mun magang staf tingkat.
  • Ngalaksanakeun tugas patali lianna salaku diperlukeun.
  • Dina panggero tugas diperlukeun.

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *