imah / Auditor / Teknis internal auditor publik Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Teknis internal auditor publik Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • Nedunan fieldwork Inok ku ngalakonan wawancara reviewing sarta observasi karya sual ngajaga karya widang nurutkeun program Inok na examining patali dokuméntasi ngarojong
  • Mantuan dina perencanaan Inok ku ngalakonan panalungtikan pikeun audits poténsi jeung milu dina rapat ngamekarkeun wengkuan Inok jeung tujuan
  • Berinteraksi sareng klien lapangan ku pakait jeung pembina sarta nyadiakeun eupan balik na saran
  • Nyiapkeun tulak karya jeung ngalaporkeun timuan ku reviewing bahan diala ku bukti Nyiapkeun tulak karya singket tur documenting papanggihan Inok jeung saran
  • Kieu nepi kana saran Inok pikeun mastikeun palaksanaan Peta corrective dianjurkeun
  • Ngalaksanakeun proyék husus ku sistem nimba data na evaluate prosés diajar pikeun mastikeun patuh peraturan
  • Nyadiakeun rojongan staf pikeun rupa-rupa papan jeung komisi hadir tur ngiringan dina rapat group profésional
  • Gemblengna jawab tata Calung audits tina sistem umum tur kadali aplikasi prosés IT manajemén proyék tur data integritas di liaison kalawan spesialis Inok bisnis
  • Ngungkit pangaweruh sistem na data pikeun ilubiung dina tata nu tina audits IT terpadu
  • Jawab prosedur jaminan kualitas jeung prosés reviewing pertaining kana ngolah isu kaamanan data data jeung tungtunan programming
  • Ngaéksekusi audits Téhnologi Émbaran sakumaha didefinisikeun ku Komite Inok manajemén jeung
  • Identipikasi na evaluate wewengkon résiko organisasi s sarta nyadiakeun input pikeun ngembangkeun rencana Inok taunan
  • Identipikasi ngamekarkeun sarta isu Inok dokumen jeung saran komunikasi atanapi mantuan dina komunikasi hasil Inok sarta konsultan proyék pikeun manajemén
  • Ngamekarkeun jeung mertahankeun klien tur staf hubungan produktif ngaliwatan kontak individual sarta rapat group
  • Ngagambarkeun Inok internal dina tim proyék organisasi dina rapat manajemén sarta mibanda organisasi éksternal
  • Nyadiakeun atawa mantuan dina méré asah latihan jeung hidayah ka staf Inok internal tur atanapi Kamanusaan sarta Studi Sumber auditors éksternal dina ngalakonan audits sarta isu patali Inok-sejenna
  • Dijujut ruang lingkup jeung tujuan pikeun Inok individu jeung nyiapkeun program Inok
  • Ngalaksanakeun analisis ékstraksi data sarta ulasan kaamanan ngamangpaatkeun
  • Act sakumaha liaison kalawan mitra bisnis pikeun mastikeun pamahaman pinuh ku integritas data aliran data sarta kaamanan sistem
  • Assess IT ngadalikeun elemen pikeun mitigate resiko IT ngeunaan integritas karusiahan jeung ketersediaan informasi bisnis
  • Ilubiung dina ngembangkeun anggaran strategi jeung tata prosés Department Inok Grup internal
  • Nyadiakeun input kana persiapan rencana Inok keu
  • Mempermudah utilization efektip anggaran waktos Inok pikeun mantuan ngalengkepan rencana Inok taunan ku tungtung taun
  • Kolaborasi kalayan Tim rencana sarta ngamekarkeun kagiatan Inok
  • Nerapkeun rencana Inok ku ngajaga hubungan jeung departemén diaudit dina urutan pikeun ménta aksés ka dokuméntasi maranéhanana ngalaporkeun sistim na tanaga
  • Mantuan duanana Manajemén sarta Komite Inok ku examining evaluating ngalaporkeun na recommending perbaikan dina adequacy sarta efektivitas prosés résiko Manajemén s
  • Identipikasi na evaluate Mun mindeng teuing résiko signifikan dina kursus normal tina tugas
  • Ngabedakeun prosés manajemén résiko luyu aya di tempat nyukupan sarta éféktif jeung nyarankeun perbaikan
  • Nyadiakeun jaminan kana naha prosés manajemén résiko IDB Grup téh cukup pikeun nangtayungan reputasi aset JEUNG KOPERASI lumangsung ti Grup
  • Nangtukeun genting tur konsekuensi dampak paparan resiko keur tujuan achieving
  • Evaluate nu adequacy sarta efektivitas kadali kana mitigate resiko ngawengku operasi governance IDB s sarta Sistem informasi
  • Nangtukeun tujuan ngadegkeun hiji prosés masihan bisnis resiko keur achieving
  • Mantuan dina sagala assignments Inok husus atawa investigations mandated ku Management teh
  • Ilubiung dina komite Inok ku cara méré masukan ti wewengkon tanggung jawab
  • Ilubiung dina ngarumuskeun pamadegan judgment sakabéh ngeunaan prosés manajemén résiko IDB Grup sarta sistem kadali ka manajemén senior jeung Komite Inok
  • Marios kadali internal tur nyieun sagala saran pikeun kamajuan perlu
  • Nerapkeun pencegahan panipuan embezzlement deteksi panalungtikan sarta program ngalaporkeun
  • The auditor publik internal bakal jawab rencana program Inok internal maranéhna
  • Prosedur Sarat jeung Kaayaan ngaéksekusi rencana Inok internal tur ngiringan dina prosés na inisiatif pamutahiran kontrol internal
  • Marios na assess fungsi prosés sistem na kadali
  • Identipikasi assess na evaluate resiko mangaruhan pikeun ngahontal tujuan pausahaan
  • Evaluate ékonomi jeung efisiensi sareng nu sumberdaya nu disadiakeun jeung garapan
  • Review patuh kawijakan lumaku ngarencanakeun undang jeung peraturan prosedur
  • Mantuan manajemén kalayan identifying na assessing resiko strategis
  • program Inok Jurnalisme sarta ngawaskeun di assignments Inok konci nuturkeun nepi kana kamajuan palaksanaan saran
  • Kamampuhan pikeun nangtukeun masalah ngumpulkeun data ngadegkeun fakta na digambar conclusions valid
  • Ngadegkeun kawijakan sarta prosedur luyu jeung pituduh ti fungsi Inok internal tur mastikeun kualitas sahiji jasa jaminan dikirimkeun
  • Koordinat jeung auditors éksternal di wewengkon luhureun lamun perlu
  • Hasil dimekarkeun Anti panipuan Sarat jeung Kaayaan na Prosedur Anti panipuan
  • Perencanaan sarta ngembang strategi jeung tatacara Inok ku ngajalankeun assessments resiko dina respon kana resiko bisnis jeung resiko finansial
  • Persiapan analisis SWOT jeung nguji ngeunaan kadali konci leuwih prosés bisnis jeung akuntansi
  • Ilubiung dina prosés na pamutahiran kontrol internal inisiatif maparin kalawan staf manajemén sarta papanggih jeung lianna di-biaya dina rupa-rupa isu Inok internal
  • Demonstrate standar tinggi etik jeung etika ogé kamerdikaan judgment luyu jeung kawijaksanaan
  • Mantuan di Panalungtikan ngeunaan kagiatan curang disangka signifikan dina organisasi sarta ngabéjaan ka Officer sarta manajemen hasil Akunting
  • Ngalakukeun prosedur Inok keur pariksa yen kadali nu operasi liwat nguji sarta wawancara téhnik
  • Nganalisa sarta cik on efektivitas jeung efisiensi lingkungan kontrol
  • Nangtukeun sela kontrol jeung kasempetan pikeun perbaikan
  • Dokumén hasil karya Inok luyu jeung departemén Inok jeung Institut internal Auditors standar IIA
  • Assess evaluate jeung ngamajukeun minuhan kana kawijakan kontrol internal
  • Nyadiakeun nasihat on kontrol internal tur ngiring di enhancing standar Inok internal tur amalan dina grup
  • Sadaya karya ditugaskeun jeung klarifikasi bisa diropéa pikeun manajemén ti jaman ka jaman

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

Sr Internal Auditor Job Description Sample

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Duties and Responsibility Sample Working with the Internal Audit Manager

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *