imah / Auditor / Sr internal auditor publik Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Sr internal auditor publik Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • Gawe bareng jeung Manager Inok internal Anjeun bakal utamina jawab ngajalankeun assignments Inok internal salaku bagian tina rencana Inok internal taunan ATP
  • individu jalan bebas dina pangawasan umum kalawan lintang considerable pikeun prakarsa jeung judgment bebas
  • Nedunan ulasan husus di paménta manajemén
  • Ngalaporkeun observasi Dursasana sarta nyieun saran keur koréksi kaayaan unsatisfactory ngaronjatkeun operasi sarta ngurangan ongkos
  • Rencanana na ngaéksekusi ngajomblo luyu jeung standar Inok ditarima
  • Nedunan Keuangan Inok Operasi Inok Inok minuhan sarta manajemén Risk
  • Evaluate nu adequacy sarta efektivitas kadali manajemén
  • Marios kagiatan organisasi jeung hanca nu ditugaskeun pikeun Inok internal
  • assessment résiko ngalaksanakeun departemén ditugaskeun atawa aréa hanca di ngadegkeun Kala diperlukeun Ngadegkeun program Inok dumasar resiko-
  • Verbal komunikasi papanggihan mun manajemén senior na dijujut laporan komprehensif sarta lengkep aréa Inok
  • kaahlian komunikasi pohara alus sarta profesionalisme dina ngagunakeun program akuntansi
  • Auditor publik internal mumpuni anu diperlukeun pikeun
  • The audits nutupan sagala rupa wewengkon departemén di [Nami Perusahaan] sarta difokuskeun duanana jeung prosés operasional
  • Sajaba anjeun bakal mantuan dina ngajalankeun nurutan-up dina status tina rencana aksi manajemén beredar tur ngarojong persiapan nu ngalaporkeun periodik ka Komite Inok
  • Karya dina arah umum tina Kota controller teu boga tanggungjawab Musyawarah
  • Nedunan fieldwork Inok ku ngalakonan wawancara reviewing sarta observasi karya sual ngajaga karya widang nurutkeun program Inok na examining patali dokuméntasi ngarojong
  • Mantuan dina perencanaan Inok ku ngalakonan panalungtikan pikeun audits poténsi jeung milu dina rapat ngamekarkeun wengkuan Inok jeung tujuan
  • Berinteraksi sareng klien lapangan ku pakait jeung pembina sarta nyadiakeun eupan balik na saran
  • Nyiapkeun tulak karya jeung ngalaporkeun timuan ku reviewing bahan diala ku bukti Nyiapkeun tulak karya singket tur documenting papanggihan Inok jeung saran
  • Kieu nepi kana saran Inok pikeun mastikeun palaksanaan Peta corrective dianjurkeun
  • Ngalaksanakeun proyék husus ku sistem nimba data na evaluate prosés diajar pikeun mastikeun patuh peraturan
  • Nyadiakeun rojongan staf pikeun rupa-rupa papan jeung komisi hadir tur ngiringan dina rapat group profésional
  • Cicing abreast of tren anyar jeung inovasi dina akuntansi jeung internal widang auditing sakumaha lumaku ka Kota

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

Sr Internal Auditor Job Description Sample

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Duties and Responsibility Sample Working with the Internal Audit Manager

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *