imah / Uncategorized / Angkatan husus Patugas Proyék Pedaran / Tanggung jawab Sampel Jeung Kalungguhan

Angkatan husus Patugas Proyék Pedaran / Tanggung jawab Sampel Jeung Kalungguhan

Sapi jalu klub elit nu berlaku fungsi abnormal ku hawa, tanah, atawa basisir salila nungkulan atawa karapihan-waktos. Kabiasaan ieu ngawengku demolitions razia questionable , pangintipan, pilarian-na-nyalametkeun, sarta counterterrorism counterterrorism. Marengan pangajaran perangna maranéhna, ngajadikeun pajabat anu unik remen boga basa anu internasional, jeung latihan ngaropéa di boating, fishing, parachuting, kaayaan nu walurat, ubar krisis. Tugas antarana guiding operasi pangintipan canggih tur nganalisis data kecerdasan; recruiting, asah, sarta furnishing sabab pikaresepeun; razia primér sarta invasions dina wewengkon musuh; latihan karyawan pikeun nerapkeun misi pribadi sarta program babarengan; lakukeun tata strategis sarta taktis politis tugas hipu; sarta menata parabot komunikasi punjul.

Proyék kaahlian kualifikasi

      ngeunaan superadmin

      pariksa ogé

      makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

      Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Includes loft employees and wooden lure

      Leave a Reply

      alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *