imah / Uncategorized / Angkatan husus Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Angkatan husus Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nerapkeun tata cara ilahar salaku konsumén of squads elit ku atmosfir, harta, atawa laut salila perang atanapi peacetime. Kagiatan ieu ngasupkeun pangintipan, demolitions, razia goréng, pilarian-na-nyalametkeun, sarta counterterrorism. Marengan instruksi nungkulan maranéhna, unik ngajadikeun jelema mindeng gaduh basa nu asing, jeung latihan ngaropéa di skating, fishing, parachuting, kaayaan nu walurat, obat krisis. Tanggung jawab di antarana lakukeun prosedur pangintipan canggih tur accumulating rinci kecerdasan; enrolling, palatihan, sarta outfitting pasukan mantuan; executing razia na invasions dina wewengkon musuh; masang sarta detonating bahan peledak pikeun locates demolition; uncovering, pinpointing, defusing, jeung miceun ordnance; sarta menata sarta ngajaga gear komunikasi punjul.

Kaahlian karir sarat

      Ngeunaan Yakub

      pariksa ogé

      makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

      Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

      Leave a Reply

      alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *