imah / IEU / software Insinyur – Émbaran Sumberdaya Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

software Insinyur – Émbaran Sumberdaya Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • Jurnalisme sarta kode pikeun sistim software ngamekarkeun Layanan Web nulis API ngatur kode sumber na nyumbang kana dokuméntasi produk
  • Ngamekarkeun plugins modul WordPress sarta Sharepoint
  • Ngalaksanakeun analisis jeung nyarankeun parobahan
  • Dokumen jeung demonstrate solusi ku ngamekarkeun flowcharts dokuméntasi layouts uningaan komentar kode grafik na kode jelas
  • Ngalaksanakeun ulasan kode atawa ilubiung dina-group ulasan kode keur kaperluan standar mastikeun anu dituturkeun
  • Ngajaga kode sumber ngagunakeun sistem kontrol sumber ayeuna
  • Ngabéréskeun masalah teknis kompléks nu mibanda aplikasi
  • Ngabales promptly laporan bug
  • Dianggo ku rupa ngembangkeun sarta uji lingkung
  • Paké Linux Ubuntu Apache MySQL PHP tangkas na scrum metodologi
  • Dianggo sareng WordPress téma atawa plugin modul Vérsi ngembangkeun sistim kontrol sewang Subversion jsb
  • sarta Microsoft téknologi SharePoint
  • Paké SSIS SSRS Web Layanan JSON XML XSLT JavaScript CSS jeung HTML dina ngajalankeun tugas
  • Ngabalukarkeun rojongan sistem produksi ku identifying masalah ngabentuk tina tugas di breakdowns bisa dipake jeung handap nepi kana progressing of parantosan pikeun coding tugas
  • Konduktor panalungtikan pikeun ngaidentipikasi solusi pikeun resolusi gagal nguji digawekeun ku pamekar nuju sareng boga bisnis kana ngalereskeun na retest
  • Ngiring dina ngembangkeun jeung pangropéa tina tungtunan standar sarta lila-pangalusna pikeun ngembangkeun sistem informasi di jaminan kualitas test na lingkungan perusahaan produksi
  • Ensures design conforms mun agénsi baku arsitéktur sarta lila-kaamanan
  • Nyiptakeun sarta mertahankeun syarat teknis dina dokumén rarancang jeung dokumén arsitéktur hanca
  • Konsultan manual tabloid na laporan teknis pikeun neuleuman cara anyar pikeun ngamekarkeun program jeung mertahankeun kaahlian sarta kanyaho aya
  • Di Spesialis Téhnologi Émbaran 3 Tingkat tugas ieu dipigawé di tangerang jeung dina pangawasan nutup
  • Alus verbal jeung ditulis kaahlian komunikasi dina duanana bisnis jeung teknis lingkung
  • Alus OOA OOD modeling sistem kaahlian jeung pola desain
  • Kuat teknis logis analitik jeung ngarengsekeun kaahlian masalah
  • dina tujuh poe sanggeus tanggal bubuka postingan ieu

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Systems sr Insinyur Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel Dijieun queries canggih dina aplikasi bisnis …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *