imah / Uncategorized / Sapatu Jeung Kulit Gagah Tur Repairers Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Akuntabilitas Sampel

Sapatu Jeung Kulit Gagah Tur Repairers Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Akuntabilitas Sampel

papanggih, ngahias, atanapi balikkeun kulit jeung kulit-kawas item, kayaning misalna koper, footwear.

Karir kaahlian kualifikasi
  • Motong katuhu kaluar gaya anu saterusna, elemen atawa ngajelaskeun, nerapkeun gunting, shears, knives, atanapi clicks mesin.
  • ngawangun, embellish, atanapi balikkeun produk kulit nurutkeun-ka fitur, ngagunakeun jarum stitching tur beungkeut, alat-alat lacing, lengket parabot leungeun, atanapi rivets.
  • Ngatur tur napel atawa sewn sumberdaya kayaning kayu, atawa bahan, wol, buckskin, pikeun ilubiung wewengkon.
  • warna, daya béda mun boga hasil nu dipikahoyong atanapi saturate, ngawangun, ngawarnaan, pers, ngaput, nyirian atawa ngukir kulit, wangun, atawa desain.
  • Pilih suplai jeung pola, sarta pola renik onto produk janten cutout.
  • Costume na footwear biasana lengkep sakumaha ku trimming edges of examiner anyar jeung heels nuju kaayaan footwear.
  • Perkiraan éta expenses tina jasa atawa produk inquired kaasup sneakers ngaropéa atawa sapatu perbaikan, tur meunangkeun waragad ti klien.
  • Tambahkeun insoles ka boot terus, nempatkeun footwear nerapkeun numput na outsoles, sarta uppers.
  • semen, kuku, atanapi sewn heels na layung keur sapatu.
  • heels formulir sapatu jeung péso, na leutak ieu leuwih mangrupa kabayang buffing keur rengse.
  • Balikkeun atawa robah ngompa kaki, sapanjang kalawan bagian séjén sapatu sneakers, nerapkeun suplai, stitching, buffing jeung alat perbaikan boot séjén, jeung gear.
  • nyiptakeun, modipikasikeun, sarta ngalereskeun sapatu dipanaskeun atanapi réstoratif luyu jeung dokter’ solusi, atawa ngaropéa sneakers hadir pikeun jalma kalawan specialneeds jeung suku dilemmas.
  • Recondition sarta ngalereskeun item pikeun mitts conto bal, sarta trunks, tas, sapatu, saddles, belts, purses.
  • Tempat sapatu on terus dipiceun heels na examiner, ngamangpaatkeun tang atawa knives.
  • Cleanse sarta ngamekarkeun sapatu.
  • Pariksa tékstur kulit urang, ngiuhan, sarta durability pikeun mastikeun yén éta téh ample pikeun fungsi béda.
  • Nalungtik solusi atanapi spésifikasi, sarta nyandak ukuran keur nangtukeun jinis produk bisa dijieun, employing calipers, lampah tape, atanapi prinsip.
  • Nalungtik artikel pikeun flaws, tur cabut wewengkon nu dipaké atawa ruksak, ngamangpaatkeun leungeun-parabot.
  • Rutin atanapi mogok kantong na Lebetkeun atanapi sambungkeun perhiasan baja, manages .
  • Ngagantelkeun karya seni atanapi komponen nepi ngahias atanapi barang hansip.
  • kaayaan, nyiksikan, ngasupkeun, sarta paddings aman, padding, atanapi textures, nerapkeun iteuk atawa ngagabung.
  • spésifikasi konsumen, sarta nerangkeun atanapi pola panempatan on bagian pagawean, molds moyok, atawa mawa pola, ngagunakeun ukuran, gaya.
  • Evaluate pembeli pikeun jas, na ngabahas kalawan ieu teh nurun tina sapatu jadi diwangun, Inpo proposing kaasup kualitas kulit.
  • manjangkeun sapatu, kaasup jeung tilepan na dampening buah bagian, ngamangpaatkeun hiji traction adjustable.
  • Kuku suku cleats keuneung-na-toe onto sapatu.
  • jieun posisi, hampang keuneung, sarta metot ti portrays of pamakéna’ suku.
  • sendi Resew, tur ngaganti textures jeung alamat tina totes atanapi bagasi.

Karir Laku lampah prerequisite
  • Maca Pangaweruh-Pangaweruh ayat na ayat ditulis dina karya patali paperwork.
  • Aktip-dengekeun-Presenting sakabeh perhatian ka naon jalma séjén ngeceskeun, lalaki waktu jeung tanaga ngartos sacara rinci keur dilakukeun, wondering isu sakumaha cocok, tinimbang mesmerizing di kali lepat.
  • kertas tulisan-Di sakumaha katuhu pikeun sarat tina panongton ngawangkong éféktif.
  • Ngawangkong-ngawangkong jeung batur babagi fakta éféktif.
  • Math-employing arithmetic mun ngalereskeun masalah.
  • Téhnologi-employing padika sarta prinsip klinis pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Criticalthinking-employing alesan na penalaran pikeun mikawanoh kaunggulan tur flaws hasil, remedies alternatif atawa cara pikeun isu.
  • ramifications aktif Learning-Pangaweruh informasi anyar pikeun tiap masa depan na panganyarna masalah-ngarengsekeun jeung putusan-pembuatan.
  • Diajar Strategi-employing na picking deukeut educationORinstructional jeung téhnik befitting masalah asah atanapi nalika mastering isu seger.
  • fungsionalitas tracking-CheckingORDetermining jalma tambahan, muka diri, atanapi pausahaan mertimbangkeun lampah dirémidi atawa ngahasilkeun advancements.
  • Sosial Perceptiveness-Keur teu unaware réaksi othersI naha maranéhna kalakuanana lantaran maranehna ngalakukeun jeung pangaweruh.
  • Koordinasi-Ngarobah lampah jeung Wasalam ka batur’ lampah.
  • Salesmanship-Begging batur pikeun ngarobah kabiasaan atawa pikiran maranéhna.
  • Sawala-Nyadiakeun batur babarengan jeung nyoba reconcile variasi.
  • Pangajaran-ngadidik batur kumaha nyandak Peta.
  • Jasa Orientasi-Earnestly pilari strategi pikeun ngarojong individu.
  • Canggih Masalah-ngarengsekeun-Ngidentipikasi dilemmas pajeulit jeung reviewing info nu berhubungan assess sarta ngahasilkeun pilihan jeung nerapkeun waleran.
  • Operasi Panalungtikan-guguru kaperluan sarta spésifikasi produk sangkan perenah a.
  • Desain-Panyiaran rékayasa pikeun mantuan jalma na adapting produk atawa kaperluan gedong.
  • Alat-alat Pamilihan-Tangtukeun jinis parabot sarta parabot diperlukeun serius mun ngalakukeun tugas anu.
  • parabot instalasi-Masang, produk, wiring, atanapi bungkusan papanggih spésifikasi.
  • aplikasi komputer programming-ngahasilkeun ngeunaan kagunaan anu sababaraha.
  • Operasi nyukcruk-Tengetan tanda lianna, dials, atawa tés janten yakin hiji Perkakas berpungsi éféktif.
  • Operasi na Atur-Nyegah operasi sahiji program atawa produk.
  • Alat-alat Purwokerto-Pintonan pangropéa rutin dina gear sarta mutuskeun lamun na naon nurun upkeep ieu diperlukeun.
  • Ngungkulan-Nangtukeun nyababkeun masalah nu operasi sarta milih naon arah rék ngeunaan salah sahiji eta.
  • Ngaropéa-ngaropéa alat atawa mesin ngamangpaatkeun parabot diperlukeun.
  • Kualitas-Control Panalungtikan-Ngalakonan pamariksaan jeung tés produk, jasa, atawa prosedur pikeun evaluate efektivitas atawa kualitas.
  • Judgment jeung Putusan Nyieun-Tempo kauntungan jeung biaya relatif kabiasaan anu prospektif pikeun manggihan hiji nu geus pangalusna cocog.
  • Analisis-Nangtukeun naon nurun tina prosés kedah dianggo na jalan alterations dina prosedur, kaayaan, jeung setting anu bisa dampak kauntungan.
  • Métode Evaluasi-Ngidentipikasi léngkah atawa indikator kinerja sarta luyu jeung target mesin luyu atawa kabiasaan diperlukeun serius keur naekeun kinerja.
  • Waktos Manajemén-Ngadalikeun batur’ jaman na oge oneis jaman pribadi.
  • Administrasi Financial Sumberdaya-Tangtukeun sabaraha duit bakal undoubtedly dipaké pikeun mibanda usaha nu dipigawé, na jualan ngeunaan expenditures ieu.
  • Manajemen Bahan Aset-acquiring tur ningali keur pamakéan bener jasa, alat, jeung produk diperlukeun pikeun ngalakukeun fungsi husus.
  • Administrasi Badan Kepegawaian Sumberdaya-stimulating, nyieun, na ngarah urang bari maranéhna beroperasi, distinguishing nu jalma pangalusna pikeun karir anu.
Atikan kualifikasi pangaweruh kualifikasi
  • Sakola tinggi Level (atanapi GED atanapi Senior Sakola Luhur Kasaruaan bijil)
  • Sababaraha Pelatihan College
  • Nyata kirang ti tingkat SMA
  • teu sahiji bae
Kaahlian Kapamingpinan karir ngabutuhkeun
  • Prestasi / usaha – 81.57%
  • Tenacity – 77.67%
  • upaya – 81.07%
  • manajemén – 76.72%
  • Gawé babarengan – 87.66%
  • Perkara ngeunaan Batur – 85.96%
  • arah budaya – 83.75%
  • Pangendalian diri – 78.55%
  • setrés kasabaran – 78.61%
  • AdaptabilityORFreedom – 82.20%
  • réliabilitas – 90.41%
  • Kasadaran Rincian – 85.99%
  • kakuatan – 84.88%
  • kamerdikaan – 85.84%
  • nepungan – 78.19%
  • pamikiran analitik – 76.01%

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *