imah / anu ngolola|Field Work|Supervisor / Shifting Plant Megapolitan Proyék Pedaran Sampel

Shifting Plant Megapolitan Proyék Pedaran Sampel

Basic Job Responsibility

  • Nangtukeun jeung ulasan karya pagawé lianna.

  • Konduktor ulasan kinerja biasa na périodik tina bawahan.

  • Kakumpul nganalisa sarta interprets rupa cai tutuwuhan kakuatan sarta sampel uap
    jeung nyokot Peta corrective sakumaha diperlukeun.

  • Ensures conformance mun katampa laboratorium kualitatif jeung kuantitatif
    prosedur ogé tungtunan Kimia tutuwuhan kakuatan.

  • Nyadiakeun jaminan Quality Quality Control QA QC pangawasan produksi
    tugas nu chemistries dampak patali operasi tutuwuhan kakuatan.

  • Bebas ngajadikeun panyasuaian nu diperlukeun kanggo cai tutuwuhan kakuatan jeung kimia
    Sistem dumasar nganalisa dipigawé sarta dina garis instrumentation.

  • Prepares laporan data na ensures adherence ka na administrasi mangrupa QA QC
    program.

  • Prepares rékaman sarta laporan wincikan di luhur timely.

  • Oversees Éntri data kana LIMS System Management Émbaran Laboratorium
    komputer.

  • Ensures rékaman sarta log luyu jeung standar NELAC anu ngurusan
    sarta prepares rékaman rinci jeung laporan di luhur timely.

  • Ngalaksanakeun nganalisa kimiawi ngagunakeun spectrophotometric gravimetric
    métode turbidimetric na titrimetric di conformance mun Metode Standar.

  • Tumuwuh sarta ngaevaluasi métode analitis anyar.

  • Prepares réagen laboratorium salaku diperlukeun dina conformance mun Metode Standar
    sarta NELAC ogé prosedur laboratorium umum.

  • Ngoperasikeun kadali na troubleshoots sistem perlakuan cai kayaning
    demineralizers ngabalikeun osmosis na elektro-deionization alat.

  • Luyu jeung katerangan disadiakeun dina cadar MSDS Bahan Data Kasalametan pikeun
    kabéh produk.

  • Handles jeung toko barang leres.

  • Observes na tataman ka tag kaluar ditangtoskeun jeung lockout pakakas tutuwuhan jeung
    Sistem luyu jeung kawijakan jeung praktek prosedur clearance.

  • Attends kursus latihan pikeun neuleuman operasi jeung perawatan sarat tina
    alat-alat fasilitas laboratorium tutuwuhan kakuatan sarta operasi.

  • Works with other power plant personnel to start up troubleshoot or shut down
    alat-alat pikeun pangropéa corrective atanapi preventif.

  • Responds kondisi darurat.

  • Holds self and others to the no compromise policy when it comes to personnel
    kasalametan.

  • Attends gawé dina dasar kontinyu sarta biasa.

  • Keeps records of labor and materials.

  • Oversees beberesih pakakas fasilitas tutuwuhan jeung housekeeping umum.

  • Harita na approves bawahan timesheets.

  • May be responsible for enforcing the Drug Free Workplace Policy based on physical
    lokasi jeung struktur organisasi.

  • Ngalaksanakeun tugas patali sejenna sakumaha ditugaskeun.

  • pangaweruh Gawe sahiji prinsip jeung métode kualitatif jeung kuantitatif
    kimia jeung analisis biologis dipaké di monitoring lingkungan.

  • Gawe bareng pangaweruh jeung familiarity kalawan Laboratorium Lingkungan Nasional
    standar sarta prosedur akreditasi Konférénsi NELAC.

  • Gawe bareng pangaweruh jeung familiarity kalawan Quality jaminan Quality Control QA
    program QC pikeun prosés jeung karya lingkungan.

  • Gawe bareng pangaweruh fungsi tur ngalayanan syarat pikeun laboratorium
    alat-alat na mesin.

  • pangaweruh Gawe of hazards Mikrobiologi sarta metoda pencegahan kacilakaan di
    aréa ditugaskeun tanggung jawab.

  • pangaweruh Gawe sahiji prinsip sarta operasi sistem demineralizer
    cooling munara cooling sistem brine evaporators concentrators flash na
    Sistem feed kimiawi.

  • Gawe bareng pangaweruh hazards sarta prosedur potensi seuneu jeung ledakan
    pacegahan.

  • pangaweruh Gawe tina aturan OSHA di lingkungan industri.

  • Skill in use of laboratory equipment and analytical instruments.

  • Kamampuhan pikeun ngabales kaayaan urgent atawa darurat ku leres nerapkeun
    kaahlian pakasaban jeung pangaweruh nyandak atanapi initiate Peta luyu.

  • Kamampuhan pikeun nedunan analisis bebas tina minyak suluh batubara.

  • Kamampuhan pikeun nedunan analisis bebas tina cai sarta miara jeung beroperasi
    alat-alat anu digunakeun dina pengobatan cai.

  • Kamampuh beroperasi parabot nu patali karya.

  • Kamampuhan pikeun miara jeung ngalereskeun instrumentation analisis cair.

  • Kamampuh maca jeung ngarti teknis pabrik bulletins operasi
    parentah jeung informasi kaayaan prinsip laboratorium tutuwuhan kakuatan
    sarta lila-.

  • Kamampuhan pikeun nyimpen jeung mertahankeun rékaman gawé sarta nyiapkeun laporan.

  • Kamampuh maca ngarti tur sasuai jeung cadar MSDS Bahan Data Kasalametan.

  • Kamampuhan pikeun ngalakukeun itungan matematik tingkat panengah.

  • Kamampuh komunikasi efektif duanana oral na aya tulisan.

  • Kamampuh pituduh na ngalatih tanaga bawahan di kinerja maranéhna
    tugas.

  • Kamampuhan pikeun dianggo éféktif jeung coworkers sarta masarakat umum.

  • Mendemonstrasikan oriéntasi customer kuat.

  • kaahlian interpersonal kuat saperti nunjukkeun ku kamampuhan pikeun interaksi
    collaboratively na productively sarta ngawangun hubungan éféktif jeung
    individu rupa-rupa backgrounds.

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *