imah / Uncategorized / Operator jasa Unit, minyak, gas, Sarta Téknik Pertambangan Proyék Pedaran / Kawajiban Sampel Jeung assignments

Operator jasa Unit, minyak, gas, Sarta Téknik Pertambangan Proyék Pedaran / Kawajiban Sampel Jeung assignments

Fungsi pakakas pikeun ngaronjatkeun aliran gajih tina nyieun sumur atawa malah ngaleupaskeun pipe bray, padumukan, pakakas, atanapi interferences béda ti sumur eksplorasi. Bisa ogé ngaéksekusi pausahaan comparable di operasi pilarian Éksplorasi. Ngandung spesialis fishing-sumberdaya.

Karir kaahlian kualifikasi
  • Neangan saran ti batur pikeun ngumpulkeun informasi ngeunaan conduit atawa software gaya atawa kaayaan borehole di sumur.
  • Treuk anu ngahasilkeun produk -mounted ka loka ogé.
  • Nyebarkeun kakuatan-ngatur unit onto wellheads.
  • Handtools mahluk, dipaké ku kawat Twine ngaliwatan pulleys Derrick.
  • Nedunan ngirimkeun nu lolos cai, minyak, atawa cairan béda liwat sumur mun meunang leupas tina leutak atawa tambahan bahan ngahulag freeflow minyak urang.
  • sumur deukeut jeung nutup no-panjang di pamakéan.
  • pangaluyuan pagawean anu Nyiar derricks atanapi tingkat rigs.
  • kasempetan, sumberdaya garapan, atawa nyiapkeun laporan jasa rendered diperkirakeun, pikeun aplikasi pamayaran.
  • Milih angling lila atawa sumberdaya pikeun ngaleungitkeun hurdles kayaning contona liners, perumahan dadung, mintonkeun, atanapi tube latihan.
  • Narjamahkeun maca alat pikeun ngadegkeun tingkat halangan urang.
  • Ngajaga tur ngalengkepan investigations kaamanan dina daya jeung produk.
  • Ngepaskeun ka mesin, réstoran sirkular, atawa produk béda pikeun manggihan usaha faulty atawa ilahar nicely ailments.
  • crews Éksplorasi Geura executing lampah kayaning misalna burrowing hurdles sabudeureun nyangkut, atawa nyusun tur gabung pipe, nerapkeun beurat mun laksana piping.
  • Perforate sidewalls atanapi éféktif casings of boreholes ngabogaan biaya ngabeledug.
  • produk husus fungsi meunang leupas tina obstructions ku rojongan- motong piping ku aktivitas volatile atawa zat atawa ka handap.
  • Diajar sumur unserviceable pikeun manggihan lampah jadi dicokot pikeun ngaronjatkeun leres kaayaan.
  • Tempat parabot diagnosis kana sumur ngagunakeun obstructions.
  • Hal pikeun manggihan ogé kadar zat keur dihasilkeun atanapi detecting ku niténan gelombang sora.
  • Ngagunakeun téknologi héjo atawa amalan kaasup pamakéan of tubing coiled, motong- fracturing hidrolik, pangeboran horisontal, téhnik gap pangeboran.

Pursuits pakasaban ngabutuhkeun
  • Maca Pangaweruh-Comprehending eusi tulisan na kalimat di paperwork karya anu patali.
  • Aktip-dengekeun-Ka naon folks séjén anu nyebutkeun méré total perhatian,, ngabogaan waktu keur anjeun pikeun ngawujudkeun rinci keur dijieun, nanyakeun queries sakumaha bener, teu interrupting di kali anu bener.
  • Ngahasilkeun-Ditulis handap sakumaha luyu pikeun syarat balaréa ngawangkong éféktif,.
  • Komunikasi-Conversing kalawan batur babagi fakta effortlessly.
  • Arithmetic-Maké maths pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Téhnologi-Maké tungtunan ilmiah jeung métode pikeun ngalereskeun kasusah.
  • Criticalthinking-ngamangpaatkeun logika jeung pamikiran nangtukeun kauntungan sarta flaws sahiji cara, hasilna atawa remedies diganti kana kasusah.
  • Aktip-Learning-Pangaweruh mangpaat fakta yén aya nu anyar pikeun tiap panganyarna jeung engke problemsolving sarta kaputusan pembuatan.
  • Diajar Metode-Milih jeung nerapkeun instruksi / lila tutorial jeung prosés luyu pikeun masalah nalika mastering atanapi instructing hal anyar.
  • Mariksa-CheckingANDAssessing kinerja korporasi, folks séjén, atawa diri pikeun nyieun kamajuan atawa nyokot léngkah corrective.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar batur’ tendencies jeung pamahaman naha maranéhna meta salaku maranéhna ngalakukeun.
  • Dexterity-ngarobah lampah dina istilah kagiatan othersI.
  • Salesmanship-Begging batur pikeun ngaronjatkeun pikiran atanapi aral maranéhna.
  • Badami-Nyandak batur sacara koléktif sarta pilari ka reconcile varian.
  • Ngadidik-Pangajaran batur kumaha nyandak Peta.
  • Service Orientasi-aktip nyobian pikeun manggihan cara pikeun rojong folks.
  • Kompléks Problemsolving-Distinguishing isu intricate tur nalungtik info numbu nalungtik tur ngahasilkeun pilihan jeung nerapkeun alternatif.
  • Operasi Panalungtikan-examining syarat item sarta hayang nyieun desain anu.
  • Desain-téhnologi téhnologi alat anu fungsina konsumen na nyieun atawa aligning syarat sejen.
  • Alat-alat Pamilihan-Nangtukeun jenis pakakas sarta parabot diperlukeun sangkan ngaéksekusi tugas a.
  • Masang-masang program, mesin, cabling, atawa pakakas pikeun nyugemakeun sarat.
  • Encoding-Publishing aplikasi komputer pikeun kagunaan anu sababaraha.
  • Operasi nyukcruk-manéh dials, gauges, atawa indikasi tambahan pikeun mastikeun aya hiji mesin sakumaha kuduna.
  • Prosedur na Control-Ngatur prosedur sahiji program atawa produk.
  • Alat-alat Purwokerto-Pintonan ngalayanan rutin dina produk na identifying nalika.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi faktor balik blunders nu ngajalankeun na mutuskeun naon anu kudu dipigawé ngeunaan eta.
  • Malikkeun-ngaropéa model atawa métode ngamangpaatkeun parabot nu dipikahoyong.
  • Control kualitas Analisis-Pintonan tés jeung investigations barang, jasa, atawa prosedur pikeun evaluate fungsionalitas atawa alus teuing.
  • Judgment na Decisionmaking-nyokot kana tinimbangan waragad relatif jeung hal hébat ngeunaan léngkah anu mungkin mun milih hiji paling merenah.
  • Systems Analisis-Ngidentipikasi nu alterations cara dina setelan, prosedur, sarta ogé ailments bakal dampak kauntungan na kumaha métode anu kedah beroperasi.
  • lampah métode Evaluasi-Distinguishing atawa indikasi prestasi na relatif ka boga tujuan mesin, tindakan kungsi kedah ngaronjatkeun atanapi efektivitas bener.
  • Waktos Manajemén-Ngatur kasempetan pribadi na oge batur’ kasempetan salah.
  • Operasi of Financial Sumberdaya-Nangtukeun cara duit akang dipaké pikeun mibanda pakasaban dipigawé, na jualan ngeunaan tagihan ieu.
  • Manajemen Zat Metode-narima tur ningali keur pamakéan idéal produk establishments, jeung bahan bahan nu diperlukeun pikeun ngalakukeun tinangtu beroperasi.
  • Administrasi Staf Sumberdaya-ngadegkeun encouraging, sarta ngarahkeun individu sabab sabab tiasa dianggo, nangtukeun jalma nu pisan pangalusna keur tugas.
latihan kualifikasi pangaweruh Perlu
  • Sakola tinggi Level (atanapi GED atanapi Senior Sakola Kasaruaan bijil)
  • Nyata kirang ti Diploma Sakola Tinggi
  • Langkung ti 1 YR, nepi ka sababaraha taun sarta kaasup,
Kaahlian Komando pakasaban ngabutuhkeun
  • AccomplishmentANDAttempt – 94.55%
  • kateguhan – 92.38%
  • upaya – 93.57%
  • manajemén – 88.03%
  • Gawé babarengan – 84.01%
  • Ngaluarkeun keur Batur – 77.45%
  • alignment sosial – 91.56%
  • Pangendalian diri – 90.97%
  • tekanan kasabaran – 92.16%
  • CustomizationANDFreedom – 94.72%
  • Trustworthiness – 96.14%
  • Kasadaran Aspék – 89.78%
  • kakuatan – 79.64%
  • Kabebasan – 92.57%
  • nepungan – 84.56%
  • pamikiran – 84.75%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

3 komentar

  1. Thanks designed for sharing such a nice idea, article is fastidious, thats why i have read it fully

  2. Excellent web site you’ve got here.. It’s difficult to find high quality writing
    like yours nowadays. I honestly appreciate individuals like you!
    Take care!!

  3. Not if you want to play games. Tap My apps & kaulinan.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *