imah / anu ngolola|Back office|Customer Service / Sekretaris Eksekutif senior Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Sekretaris Eksekutif senior Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • Nyiapkeun jeung ngatur laporan susuratan jeung dokumén
  • ngarambat ngatur jeung koordinat rapat konferensi arrangements
  • Candak tipe sarta ngadistribusikaeun menit tina rapat
  • Nerapkeun jeung mertahankeun sistim kantor alat kantor -operate
  • Ngajaga jadwal sareng almenak -manage suplai kantor
  • Ngatur tur mastikeun pasini -maintain basis data -manage suplai kantor
  • Nyetél jeung mertahankeun sistem filing -set up prosedur karya
  • Komunikasi verbal jeung aya tulisan mun ngajawab inquiries sarta nyadiakeun informasi
  • Liaison kalayan kontak internal tur éksternal
  • Koordinat aliran informasi duanana internal tur externally
  • kaahlian Komunikasi lisan sarta tulisan orientasi -customer-jasa
  • Perhatian ka jéntré kaahlian -interpersonal -initiative -reliability
  • Karusiahan -planning jeung pangatur kasabaran manajemén -time -stress
  • Transcribes Draf proofreads na revises memos susuratan agendas menit resolusi jeung kawijakan
  • Nyiapkeun jadwal pasamoan nyieun arrangements prior agendas pasamoan ngadaptar ketikan filing jeung distribusi tina menit tina rapat
  • Jawab ngajaga Sistim filing éléktronik jeung atanapi teuas dokuméntasi salinan pikeun file rékaman diperlukeun na laporan
  • Ngajaga klien tur kontak béréndélan di basis data relevan
  • Nampi tur relay directives parentah jeung ngerjakeun mun ti manajemén luhur
  • tugas administrasi secretarial lianna salaku perlu
  • Koordinat laporan jadwal karyawan manajemén luhur
  • Nangtukeun urusan ngeunaan prioritas luhur jeung nanganan sasuai
  • manajer ngageter ngeunaan cancellations atanapi rapat anyar
  • Jieun arrangements perjalanan keur manajer
  • Nyiapkeun laporan statistik salaku sarta lamun diperlukeun
  • Salam sarta tampa petunjuk nganjang tur nangtukeun requests maranéhna
  • Koordinat kagiatan manajemén kantor
  • Koordinat na jadwal aliran karya kantor pikeun mastikeun yén deadlines na commitments nu patepung jeung nu kontinuitas operasi dijaga salila henteuna sutradara
  • Koordinasi consolidating informasi relevan jeung ngaevaluasi hartosna paling éféktif tur pilihan sadia pikeun ngabéréskeun alamat na ngabales isu dina ragam expedient tur luyu
  • Kieu nepi kana rupa-rupa informasi perkara jeung aksi dipénta ku diréktur pikeun mastikeun yén deadlines anu patepung
  • Jalan jeung rupa-rupa staf pikeun ménta inpo di respon kana requests ti sutradara
  • Kedah demonstrate kaahlian Komunikasi lisan sarta tulisan kuat kalawan fluency dina tulisan jeung diucapkeun Inggris jeung Arab
  • Kamampuh éféktif ngagunakeun internét ogé kamahéran canggih di aplikasi Microsoft Office
  • Syarat pangaweruh kaahlian organisasi Alus kalawan tingkat tinggi perhatian kana jéntré tur turutan-up

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *