imah / Uncategorized / Kasar Carpenters Proyék Pedaran / Tanggung jawab Citakan Jeung assignments

Kasar Carpenters Proyék Pedaran / Tanggung jawab Citakan Jeung assignments

Nyusun laporan imah kai abrasive, pikeun sustains conto kokotor, atanapi variétas semén, scaffolds, solokan gede, nyambungan, indikasi billboard, jeung perumahan awak sakeudeung, nurutkeun-mun blueprints, gambar, atawa hidayah verbal.

Kaahlian pakasaban ngabutuhkeun
  • program jeung gambar ulikan pikeun manggihan ukuran bentuk atawa konstruksi jadi diwangun.
  • Assess bahan atawa mil, employing block, rekaman ukur, atanapi prinsip nempatkeun kaluar-karya.
  • Nyiksikan atanapi ragaji planks, unit woodwork, atawa kai, atanapi plyboard kana dimensi diperlukeun, ngamangpaatkeun handsaw, énergi noticed.
  • Nyusunna na nyepetkeun bahan babarengan keur nyusunna kai atawa logam pangwangunan kerangka, ngagunakeun produk, kuku, atanapi fasteners.
  • Jangkar jeung wide variétas jeung struktur oge sejenna dina posisi, ngagunakeun screws, fingernails, rod titik, kawat logam, planks, wedges, jeung kai.
  • Tingkat nurunkeun kumpulan on sumberdaya, ngagunakeun nyusun tur scriber.
  • Nyusunna sustains rupa hateup, hoists, scaffolds, atanapi chutes, employing prinsip plumb, handtools, na tingkat.
  • Install tangguh doorway na jandéla casings, subflooring, fixtures, atawa sakeudeung mantuan dina constructions ngalaman design atawa balikkeun.
  • Nalungtik sustains jeung kai arsitektur ngakuan jadi ruksak, sarta timbers bursa sakumaha diperlukeun, ngagunakeun parabot leungeun, almond, sarta bolts.
  • boltholes encountered di brickwork, surfaces kai atawa tangible, ngamangpaatkeun rutin énergi.
  • Jadwal jeung mertahankeun rékaman karir karya-awak.
  • Fabricate bagian, ngamangpaatkeun woodworking na metalworking produk.
  • Meunang atawa excavating primér pos-liang tur disusun rod ngarojong wangunan.
  • Ngamekarkeun sleds di transporting sipat camp na mesin ngaliwatan kawasan leuweung tina timbers na log pikeun dipaké.
  • Pikeun porsi semén nyieun chutes,.

Karir Kagiatan kabutuhan
  • Maca frasa diwangun Pangaweruh-Comprehending jeung kalimat dina paperwork nu patali karya.
  • Aktip-dengekeun-Ngalamar sakabeh perhatian ka naon jalma séjén ayeuna nyarios, lalaki waktu jeung tanaga keur ngarti hal keur dilakukeun, inquiring isu sakumaha idéal, tinimbang mesmerizing di instansi anu salah.
  • Publishing-Dina nulis sakumaha katuhu pikeun syarat balaréa diomongkeun éféktif,.
  • Galecok-Diomongkeun ku batur nepikeun ka fakta hasil.
  • Maths-employing matematik pikeun ngabéréskeun masalah.
  • téhnik Élmu-Nerapkeun sarta prinsip ilmiah pikeun ngalereskeun isu.
  • Kritis-pamikiran-ngamangpaatkeun judgment jeung pikiran pikeun ngaidentipikasi kelemahan sarta bakat ti deukeut, papanggihan atanapi remedies alternatif pikeun isu.
  • Aktip-Learning-Nyaho éta ramifications tina fakta anu geus anyar ngeunaan duanana panganyarna jeung engke masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar Metode-employing sarta milih latihan téknik / tutorial jeung téhnik katuhu pikeun kaayaan nalika diajar atanapi instructing titik anu seger.
  • Nyukcruk-MonitoringANDExamining kinerja diri, jalma anu sejenna, atanapi korporasi keur ngahasilkeun kamajuan atawa mertimbangkeun Peta dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar tina tendencies othersI jeung pamahaman saperti maranehna ngalakukeun naha maranéhna kalakuanana.
  • Koordinasi-modifying lampah jeung Wasalam ka lampah othersI.
  • Salesmanship-ngayakinkeun batur pikeun ngaronjatkeun intellects atawa kabiasaan maranéhna.
  • Mediasi-delivering batur babarengan jeung ngusahakeun reconcile varian.
  • Ngadidik-Pangajaran batur HOWTO nyieun move a.
  • Service Orientasi-Pasti néangan metodeu pikeun ngarojong jalma.
  • Kompléks Problemsolving-Ngidentipikasi troubles intricate na reviewing informasi pakait mertimbangkeun sarta ngahasilkeun pilihan jeung nerapkeun solusi.
  • Usaha Evaluasi-examining prerequisites item jeung syarat pikeun ngahasilkeun gaya a.
  • -Gedong atanapi gaduh nu lian na rékayasa pikeun mantuan kaperluan pamaké.
  • Gear parabot jeung alat Pamilihan-Tangtukeun urang tipe kungsi kudu ngalakukeun proyek.
  • Instalasi-Masang wiring, alat, alat, atawa aplikasi pikeun nyugemakeun spésifikasi.
  • aplikasi komputer ngembangkeun-ngahasilkeun ngeunaan fungsi béda.
  • Operasi knobs nyukcruk-Tengetan, indikator, atawa indikator tambahan pikeun mastikeun aya hiji alat gawé appropriately.
  • Fungsi jeung Atur-Ngadalikeun prosedur téhnik atawa produk.
  • Pangropéa-Ngalakonan pangropéa rutin dina alat jeung mutuskeun lamun.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi alesan pikeun masalah nu operasi sarta milih naon nu kudu ngeunaan ieu.
  • Repairing-ngaropéa produk atawa alat ngagunakeun sumberdaya dipikahoyong.
  • Kualitas-Control Analisis-Executing pamariksaan jeung ujian produk, solusi, atawa prosedur pikeun nangtoskeun efektivitas atawa alus teuing.
  • Hikmah jeung Putusan Nyieun-Tempo kauntungan sarta waragad comparable kagiatan anu gampang manggihan hiji nu geus paling merenah.
  • Analisis-Ngidentipikasi naon nurun tina metoda kedah fungsina jeung jalan perbaikan dina situasi, prosedur, babarengan jeung lingkungan bakal mangaruhan kauntungan.
  • Systems Evaluasi-Nangtukeun Ukuran atawa indikator kinerja sapanjang kalawan luyu jeung ambisi tina sistem luyu atawa kabiasaan anu diperlukeun serius keur naekeun kinerja.
  • Waktos-Manajemén-Ngadalikeun waktos salah urang sorangan jeung kasempetan batur.
  • Operasi of Tabungan-Tangtukeun sabaraha panghasilan bakal dipaké pikeun ménta pagawéan dipigawé, na akuntansi pikeun tagihan ieu.
  • Pengawasan Bahan Sumberdaya-acquiring sarta observasi kana pamakéan bener tina produk establishments, jeung produk sumberdaya kungsi kudu ngalakukeun fungsi husus.
  • Administrasi Badan Kepegawaian Sumberdaya-encouraging, ngadegkeun, jeung jalma ngarah bari sabab tiasa dianggo, identifying nu individu pangalusna pikeun penjajahan di.
Atikan kualifikasi pangaweruh sarat
  • Diploma-Sakola tinggi (atanapi GED atanapi High-Sakola Kasaruaan Sértipikat)
  • Nyata kirang ti Level Sakola Top
  • Langkung ti 2 taun, nepi-nepi na kaasup 4 taun
Kaahlian Control karir sarat
  • Prestasi / Usaha – 91.15%
  • Persib – 89.88%
  • proyek – 90.40%
  • pangawasan – 88.53%
  • bantuan – 91.04%
  • Ngaluarkeun ngeunaan Batur – 86.44%
  • Orientasi budaya – 86.22%
  • Pangendalian diri – 89.84%
  • setrés kasabaran – 89.47%
  • VersatilityANDFlexibility – 90.75%
  • kasaimbangan – 91.80%
  • Fokus kana Rincian – 91.31%
  • réliabilitas – 89.02%
  • kamerdikaan – 84.44%
  • kreativitas – 85.68%
  • pamikiran – 82.94%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *