imah / Écéran / Ritel auditor publik Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Ritel auditor publik Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan

  • Gawé dina pergaulan nutup kalayan merek ritel pikeun mastikeun rojongan pikeun continuity bisnis jeung nyegah gagal jasa
  • Jadi ogé versed kalayan sagala kontrak ayeuna di tempat sarta nurunkeun jasa pangalusna di antarana
  • Nyarankeun model Pamaduan asupan jeung manajemén paménta dina sarta sakuliah pausahaan pikeun ngahontal ngurangan ongkos na Profitability ka Kepala Supply Chain – Écéran
  • Ngarojong palaksanaan operasi ranté suplai prakték pangalusna nalungtik kamajuan di sagala aspek ranté suplai
  • Gawé ditéang nutup ku sakabeh nasabah internal pikeun mastikeun yén sarat maranéhanana anu jelas dipikaharti sarta ukuran nu dicokot papanggih aranjeunna
  • Ngarojong pamutahiran Kontinyu rupa program gawe dina bisnis ayeuna
  • Monitor tina kamajuan identifying tur ngarojong palaksanaan prakték internasional pangalusna
  • Commercials gudang Optimizations
  • Ngarahkeun sarta atanapi ngalakukeun ulasan ngeunaan prosedur kontrol internal sarta kaamanan pikeun sistim dina ngembangkeun sarta atanapi perbaikan ka sistem ayeuna
  • Assesses palaksanaan ngembangkeun aplikasi sistem informasi jeung ngolah resiko nu perhatian Inok nawaran
  • Ngarahkeun staf Inok internal bari executing assignments Inok nu rencanana tur ngalaporkeun hasil
  • Konduktor analisis jeung kaamanan ulasan ékstraksi data ngamangpaatkeun parabot software
  • Meta salaku liaison kalawan IT mitra bisnis pikeun mastikeun pamahaman pinuh ku integritas data aliran data sarta kaamanan sistem
  • Assesses elemen kontrol téhnologi informasi keur mitigate resiko IT ngeunaan integritas karusiahan jeung ketersediaan informasi bisnis
  • Rencana na executes audits tina platform téhnologi klien server na ngaevaluasi IT kadali internal sarta gawéna collaboratively kalawan manajemén pikeun ngaidentipikasi lampah diperlukeun
  • Prepares na presents ditulis na laporan lisan dina rarancang jeung efektivitas sistem kalawan saran pikeun ngaronjatkeun operasi sarta nuturkeun nepi implementations
  • Consults kalawan jeung advises Kapala Inok internal dina rupa isu operasional nu patali jeung sistim informasi komputerisasi jeung dina operasi bisnis umum salaku diperlukeun
  • Ngalakukeun pagawean patali sakumaha ditugaskeun ku Kepala Inok internal
  • Nyadiakeun rojongan Inok pikeun sakabéh aspék prosés minuhan
  • Review nedunan nguji kontrol internal dipigawé ditéang jeung ko-sumber na staf auditors internal
  • Ngamekarkeun nyadiakeun saran jeung rencana remediation ka manajemén pikeun perbaikan kontrol
  • Marios na assess hasil operasi lokasi Inok na ngaidentipikasi isu sarta nyadiakeun saran saperti warranted
  • Kana pamundut ilubiung dina evaluasi akuntansi struktur kontrol internal tina usaha ventures anyar
  • Kinerja bisnis finansial sarta résiko prosés assessments taunan
  • Syarat muda s Gelar di akuntansi
  • kaahlian komunikasi Alus verbal jeung ditulis
  • Pangaweruh ngeunaan Bagéan 404 tina aturan detik
  • Ngiring di audits ritel pikeun cabang jeung bagean patali departemén séjén
  • Ngajak sarana meunangkeun analisa sarta mengevaluasi data bukti
  • Konduktor sarta assists di mengevaluasi tujuan strategi kawijakan standar prosedur
  • kinerja sarta efektivitas kadali internal pikeun wewengkon bisnis béda dina cabang
  • Mantuan dina ngamekarkeun program Inok ngamutahirkeun handapeun pengawasan Inok nu
  • Nyadiakeun bantuan teknis pikeun peers di compiling drafting
  • sarta completing audits fieldwork
  • transaksi Review dokumén laporan rékaman jeung métode pikeun akurasi sarta
  • Koordinat jeung staf rupa dahan jeung bagean patali departemén pikeun ménta
  • Inpo dipikabutuh pikeun kagiatan Inok internal
  • Prepares tulak gawe nu catetan jeung nyimpulkeun data dina proyék Inok nu ditugaskeun
  • Nahan diskusi awal tina deficiencies katempo kalayan personil operasi pikeun pariksa jeung ménta guaran tina na alesan pikeun tiap kakurangan katempo na dokumen
  • Konduktor kagiatan Inok internal sasuai jeung internal patali manual Inok

ngeunaan superadmin

pariksa ogé

Analis ritel Proyék Pedaran Sampel

Job Description Work in close association with retail brands to ensure support for business continuity

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *