imah / Uncategorized / Pulisi Jeung Sheriff urang Patrol Patugas Proyék Pedaran / Proyék Jeung Citakan Tanggung jawab

Pulisi Jeung Sheriff urang Patrol Patugas Proyék Pedaran / Proyék Jeung Citakan Tanggung jawab

Ngaropéa meuli jeung ngajaga hirup jeung imah ku neguaan ordinances sarta lingkungan, tribal, kaayaan, atanapi peraturan Nasional. Nedunan campuran tina jobs salajengna: patroli lokasi husus; lalulintas primér; summonses lalulintas situasi; nalungtik tatu; ngarti atawa fungsi prosedur hade surfaces.

Kaahlian pakasaban sarat

      Ngeunaan Yakub

      pariksa ogé

      makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

      Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

      Leave a Reply

      alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *