Mine Cutting And Channeling Machine Operators Job Description / Tanggung jawab Sampel Jeung Jobs

Listrik jeung Electronics Repairers, Commercial and Industrial Equipment Job Description / Accountability Sample and Jobs Fix, antennas, and examination, ngatur, or install electric products, for example business handles, transmitters. Job Skills Requirement Avoid and execute planned preventative maintenance duties, such as for example checking, beberesih, or fixing gear, to detect

Maca deui »

Napel beungkeutan Mesin operator Jeung Tenders Proyék Pedaran / Tugas Jeung Citakan Kawajiban

Ngajalankeun atawa condong parabot ngariung nu ngagunakeun glues malah nyortir hiji produk dipigawé atawa nambahan barang ngeunaan digesting tambahan. Prosedur ngandung gabung mirah, wewengkon karét sarta tékstil silicone atanapi suplai béda; atanapi gabung cadar veneer kana lapis; dokumen gluing. Job Skills Qualification Analyze and determine completed products or

Maca deui »

Hospitalists Proyék Pedaran / Tugas Jeung Citakan Kawajiban

Nawiskeun perawatan inpatient utamana di pangaluyuan kaasup fasilitas terapi, hijian acutecare, hijian intensivecare, wards médis , atawa lokasi darurat. Nanganan tur ngatur ngurus sabar sakuliah cageur. Job Skills Requirement Recommend patients to medical gurus, solusi anu pro interpersonal atawa béda saperti cocok. in continuing-education pursuits to keep or enhance

Maca deui »

Motorboat Mechanics And Service Technicians Job Description / Kalungguhan Jeung Citakan Kawajiban

Fix and regulate hardware and electrical tools of inboardmotorboat applications. Career Skills Requirement Disassemble motors to locate pieces that are faulty, applying technicianis handtools and tests. Attach generators function and to motorboats boats at several speeds on streams to perform detailed tests. Commence motors and check efficiency regarding

Maca deui »

pawang péstisida, Sprayers, sarta Applicators, Vegetasi Proyék Pedaran / Proyék Jeung Citakan Kawajiban

Ngagabungkeun atanapi nganggo péstisida fungicides, atanapi inséktisida kana bushes, shrubs, jukut, atawa vegetasi botanis ngaliwatan ngembangkeun taneuh, dusts, uap, repellents, atanapi aplikasi kimiawi. Umumna tungtutan instruksi tangtu jeung Express atanapi kualifikasi Nasional. Career Skills Requirement Load sprayer tanks using water and compounds, accordingto suplemén. Mixture pesticides or fungicides regarding application

Maca deui »