imah / Engineer / Mékanis Insinyur Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Mékanis Insinyur Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • pangaweruh Alus di sakabeh tipe numput sarta dina unit refrigeration
  • Nyadiakeun purchasing kalayan rojongan teknis pikeun ngayakeun bahan
  • Ngakibatkeun tur ngiringan dina kunjungan customer sarta nyadiakeun bantuan teknis ka konsumén sakumaha diperlukeun sanajan mangrupa perjalanan minimal
  • Nyieun kaputusan kualitas dina produk ahir atawa ditampa produk
  • Mantuan dina ngembangkeun produk anyar jeung perbaikan produk
  • Nyadiakeun rojongan teknis pikeun sakabéh produk sakuliah hambalan tina ranté suplai tina cutatan pikeun prosedur operasi lapangan pikeun pesenan husus
  • Naksir syarat kadali kualitas customer jeung préparasi
  • Koordinat préparasi jeung perawatan paréntah manufaktur baku
  • Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produksi sadayana produk na pamutahiran prosés manufaktur
  • Pangaweruh ngeunaan program Revit MEP atanapi modeling Hégarmanah nyaéta hiji tambah badag
  • Pangaweruh ngeunaan kelestarian desain wangunan lingkungan
  • pangaweruh éksténsif dina laut na Power Generators
  • Desain pangwangunan proyék mékanis mimitian ti modifikasi minor pikeun ngagunakeun Kabupaten cooling chilled Sistim cai
  • Nyiapkeun reviewing alih basa rékayasa ngarencanakeun spésifikasi teknis
  • Produksi rékayasa baku gambar interpretasi tina dokumén konstruksi
  • Reviewing nyatujuan dokumén rékayasa stamping
  • Pangaweruh ngeunaan nyieun perkiraan sareng gelar tina akurasi
  • Desain persiapan dokumén pikeun Panawaran
  • gambar Review warung sakumaha diwangun gambar O M manual ngawasan handing lemes leuwih mun tim FM
  • Liaise kalayan sagala Senior Mechanical Insinyur Project Insinyur arsiték sarta tungtung-pamaké guna ngamekarkeun ongkos éféktif jeung amalan alus solusi rarancang pikeun nyocogkeun ka persaratan Company s
  • Migawe lengkep design rékayasa mékanis
  • Rencanana jeung ngatur dokuméntasi CAD gawé desain
  • Dianggo raket jeung na ngawas kinerja teknisi sakumaha luyu
  • Dina hidayah ti staf senior ngagambarkeun Buro Happold dina rapat sareng klien professional sejen tur
  • Mastikeun jasa jeung karya proyék téh dilumangsungkeun dina deadlines sapuk jeung dina anggaran
  • Mastikeun yén layanan luyu kaputusan desain anu patepung
  • Mastikeun staf senior anu diteundeun informed sahiji kaputusan design jasa penting jeung relevan jeung tujuan tina parusahaan jeung klien nu kahontal
  • Koordinasi na karya dirina kalawan anggota lianna ti tim proyék
  • Mastikeun sakabeh staf Buro Happold relevan keur informed tina urusan klien
  • Aktip dianggo nuju status Chartered Téknik
  • Konduktor di-imah rékayasa pikeun sagala rupa proyék minor studi konseptual sarta feasibility dina asset teh
  • Panganteur ku studi éksternal proyék dikelola ku DED CPD
  • Resensi koméntar sarta approves bungkusan ieu mastikeun kapuasan sahiji syarat operasional
  • ontractors

Ngeunaan Yakub

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *