imah / Auditor / Auditor publik internal Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Auditor publik internal Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • individu jalan bebas dina pangawasan umum kalawan lintang considerable pikeun prakarsa jeung judgment bebas
  • Nedunan ulasan husus di paménta manajemén
  • Ngalaporkeun observasi Dursasana sarta nyieun saran keur koréksi kaayaan unsatisfactory ngaronjatkeun operasi sarta ngurangan ongkos
  • Rencanana na ngaéksekusi ngajomblo luyu jeung standar Inok ditarima
  • Nedunan Keuangan Inok Operasi Inok Inok minuhan sarta manajemén Risk
  • Evaluate nu adequacy sarta efektivitas kadali manajemén
  • Marios kagiatan organisasi jeung hanca nu ditugaskeun pikeun Inok internal
  • assessment résiko ngalaksanakeun departemén ditugaskeun atawa aréa hanca di ngadegkeun Kala diperlukeun Ngadegkeun program Inok dumasar resiko-
  • Verbal komunikasi papanggihan mun manajemén senior na dijujut laporan komprehensif sarta lengkep aréa Inok
  • kaahlian komunikasi pohara alus sarta profesionalisme dina ngagunakeun program akuntansi
  • The audits nutupan sagala rupa wewengkon departemén di Atlantis teh korma jeung difokuskeun duanana jeung prosés operasional
  • Sajaba anjeun bakal mantuan dina ngajalankeun nurutan-up dina status tina rencana aksi manajemén beredar tur ngarojong persiapan nu ngalaporkeun periodik ka Komite Inok
  • Karya dina arah umum tina Kota controller teu boga tanggungjawab Musyawarah
  • Pikeun mantuan Kantor Inok internal di executing rencana Inok taunan
  • Ieu dilakonan ku ngamekarkeun lingkup Inok overseeing tujuan jeung tatacara ngalakonan widang papanggihan laporan karya jeung kurban saran
  • Tugas penting tanggung jawab
  • Nedunan fieldwork Inok ku ngalakonan wawancara reviewing sarta observasi karya sual ngajaga karya widang nurutkeun program Inok na examining patali dokuméntasi ngarojong
  • Mantuan dina perencanaan Inok ku ngalakonan panalungtikan pikeun audits poténsi jeung milu dina rapat ngamekarkeun wengkuan Inok jeung tujuan
  • Berinteraksi sareng klien lapangan ku pakait jeung pembina sarta nyadiakeun eupan balik na saran
  • Nyiapkeun tulak karya jeung ngalaporkeun timuan ku reviewing bahan diala ku bukti Nyiapkeun tulak karya singket tur documenting papanggihan Inok jeung saran
  • Kieu nepi kana saran Inok pikeun mastikeun palaksanaan Peta corrective dianjurkeun
  • Ngalaksanakeun proyék husus ku sistem nimba data na evaluate prosés diajar pikeun mastikeun patuh peraturan
  • Nyadiakeun rojongan staf pikeun rupa-rupa papan jeung komisi hadir tur ngiringan dina rapat group profésional
  • Cicing abreast of tren anyar jeung inovasi dina akuntansi jeung internal widang auditing sakumaha lumaku ka Kota
  • Nalungtik rékaman jeung pagawe wawancara pikeun mastikeun rekaman tina transaksi sarta patuh hukum jeung peraturan
  • Nalungtik tur evaluate sarta Sistem informasi recommending kadali pikeun mastikeun reliabiliti sistem na integritas data
  • Maparin kalayan pajabat parusahaan ngeunaan na urusan pangaturan
  • Nalungtik naha tujuan organisasi s nu reflected dina kagiatan manajemén sarta naha karyawan neuleuman tujuan
  • Ngagunakeun Statistik Kamampuhan pikeun digawe sareng statistik matematik cara analisa na kritis evaluate tren na laporan jeung ka ngalengkepan rupa laporan

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

Sr Internal Auditor Job Description Sample

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Duties and Responsibility Sample Working with the Internal Audit Manager

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *