imah / Uncategorized / Sarat jeung Kaayaan asuransi Processing Clerks Proyék Pedaran / Fungsi Jeung Kawajiban Sampel

Sarat jeung Kaayaan asuransi Processing Clerks Proyék Pedaran / Fungsi Jeung Kawajiban Sampel

program prosés pikeun, pangaluyuan reinstatement tina, sarta pembatalan tina rencana. Tanggung jawab di antarana nalungtik aplikasi asuransi pikeun mastikeun paling isu geus ayeuna geus ngijinkeun, compiling data dina alterations sinyalna asuransi, ngarobah rékaman kawijakan sasuai jeung specs partyis katutup, meunangkeun file dina kawijakan asuransi murtad nangtukeun reinstatement otomatis nurutkeun-ka teguh rencana, canceling kawijakan asuransi sakumaha hayang ku calo, sarta validating nu exactness inpormasi pamawa asuransi.

Karir kaahlian kualifikasi
  • modipikasikeun, ningali balik, jeung tungtunan ayeuna prosedur na nagara ngeunteung sagala robah di panerusna, Jumlah sinyalna.
  • Prosés jeung dokumen rencana anyar jeung boasts.
  • Marios na mastikeun pangaweruh, kaasup jumlah primér sarta nilai, merek, tujuan, jeung jaman ngarep kana aplikasi asuransi na kawijakan.
  • Ngatur tur mantuan kantor atanapi pabrik dokumén komprehensif, ngajaga inpormasi keur unggal policyholder, kaasup kawijakan nu ditunda atawa jadi dibalikkeun.
  • Nganalisis hurup ti software asuransi aslina, konsumén atawa agénsi, babarengan jeung dokumén Corporation séjén pikeun ascertain lamun parobahan anu diperlukeun jeung épék of alterations.
  • Cocok sanggeus insured atanapi realtor ka acquire data atawa ngantep éta nyaho tina rekening posisi atawa parobahan.
  • Nranskripsikeun info kana lembar kerja na asupkeun informasi kana pc mun dipaké di tulak tata sarta rekening modifying.
  • Ngawartosan calo asuransi na division pembukuan kawijakan canceling.
  • Rapat langganan sarta mertimbangkeun nelepon maranéhna pikeun nyadiakeun perawatan customer na acquire data informatif on klaim.
  • proses, nyieun, jeung ngadistribusikaeun bisnis atawa otoritas jenis, kayaning keur aktip conto penerbitan ngeunaan sinyalna ka operator asuransi.
  • Acquire premiums munggaran tur perhatian invoices.
  • ongkos itung, diskon, sharing, modifikasi, jeung kabutuhan cagar anyar, employing standar muatan asuransi.
  • Nyusun seratan parusahaan keur atasan, manajer, sarta pro.
  • Bandingkeun fakta ti pamundut ka standar ngeunaan sinyalna reinstatement tur nampa reinstatement lamun standar téh wareg.
  • Nampi printout of cancellations sinyalna atawa ménta cancellations kartu tina dokumen.
  • Pariksa komputer tina pangmayaran interest credited, dikumpulkeun, jeung badami pasrah valuations dina pinjaman.

Karir Pursuits prerequisite
  • Maca Pangaweruh-nyaho diwangun frasa jeung garis dina dokumen nu patali karya.
  • Aktip-dengekeun-Ngalamar sakabéh fokus kana naon folks séjén ngeceskeun, ngagunakeun waktos pikeun anjeun ngarti faktor keur diwangun, wondering isu sakumaha bener, na pernah mesmerizing di kali lepat.
  • Ngahasilkeun-interacting éfisién dina nulis teu sakumaha pantes pikeun syarat ti pemirsa.
  • Ngawangkong-Conversing kalawan batur nyebut data effortlessly.
  • Arithmetic-Nerapkeun maths mun ngalereskeun isu.
  • téhnik Téhnologi-Maké jeung tungtunan klinis pikeun ngajawab kasusah.
  • Pamikiran anu kritis-ngamangpaatkeun judgment jeung nalar pikeun ngaidentipikasi kalemahan jeung kaahlian di deukeut, conclusions atawa pilihan pilihan pikeun troubles.
  • Aktip-Learning-Comprehending nu ramifications info anyar ngeunaan unggal hadir tur poténsi masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar deukeut-milih jeung nerapkeun lila coachingPERinstructional sarta prosedur befitting masalah ngadidik atawa nalika diajar isu anyar.
  • Mariksa-MonitoringORExamining kinerja individu séjén, muka diri, atawa agénsi nyandak Peta corrective atawa nyieun kamajuan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar batur’ tendencies na comprehending naha maranéhna kalakuanana saperti maranehna ngalakukeun.
  • Kontrol-modifying lampah jeung Wasalam ka batur’ ukuran.
  • Marketing-ngayakinkeun batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi brains maranéhna.
  • Arbitrase-Nyadiakeun batur babarengan jeung nyoba reconcile béda.
  • Pangajaran-Instructing batur kumaha-sangkan move a.
  • Service Orientasi-aktip néangan deukeut ka rojong individu.
  • Kompléks Masalah-ngarengsekeun-Nangtukeun masalah pajeulit jeung critiquing fakta patali nerapkeun waleran tur ngawangun nepi na mertimbangkeun selections.
  • Prosedur Analisis-examining pangabutuh produk sarta merlukeun pikeun ngahasilkeun gaya a.
  • Desain-Panyiaran rékayasa ngawula produk individu jeung aligning atawa wangunan merlukeun.
  • Alat-alat Pamilihan-Ngidentipikasi parabot sarta jenis pakakas urang kungsi kedah sangkan ngaéksekusi proyek.
  • Masang-masang parabot, produk, kawat, atanapi ngarencanakeun papanggih sarat.
  • Coding-medarkeun program komputer keur kagunaan anu rupa.
  • Fungsi pangimeutan-manéh gejala tambahan, nelepon, atawa tés pikeun mastikeun aya hiji Perkakas digawé appropriately.
  • Fungsi jeung nanganan-Ngadalikeun prosedur téhnik atawa gear.
  • Alat-alat Purwokerto-Pintonan pangropéa rutin dina parabot na mutuskeun lamun na naon nurun upkeep janten perlu.
  • Ngungkulan-Tangtukeun alesan pikeun masalah operasi sarta nangtukeun naon arah rék ngeunaan salah sahiji eta.
  • Mending-ngaropéa alat atawa alat ngamangpaatkeun parabot anu diperlukeun.
  • Control kualitas Evaluasi-ngalakonan investigations na assessments produk, panyadia, atanapi operasi pikeun nangtoskeun kualitas atawa kinerja.
  • Judgment na Decisionmaking-pamikiran ngeunaan kauntungan jeung harga umum tina kabiasaan prospektif milih hiji pangalusna cocog.
  • Systems Analisis-Tangtukeun ngan kumaha kamajuan dina setelan, fungsi, kitu ogé masalah dampak épék na kumaha sistem nu kudu boga fungsi.
  • Systems Evaluasi-Ngidentipikasi léngkah atawa sinyal kinerja sistem na relatif ka tujuan mesin, kagiatan diperlukeun serius pikeun ningkatkeun pidangan atanapi efisiensi ditangtoskeun.
  • Waktos Manajemén-Ngatur jaman oneis sorangan na oge kasempetan batur.
  • Operasi of Financial Sumberdaya-Nangtukeun cara dollar kamungkinan bisa spent ka acquire tugas dilakonan, jeung pembukuan ngeunaan expenses ieu.
  • Manajemen Bahan Metode-narima tur ningali keur pamakéan idéal parabot, fasilitas, sareng komponenana diperlukeun pikeun ngalakukeun fungsi husus.
  • Operasi Badan Kepegawaian Sumberdaya-stimulating, nyieun, sarta folks ngarah bari sabab tiasa dianggo, nangtukeun jalma pangalusna pikeun penjajahan anu.
latihan sarat pangalaman kualifikasi
  • Gelar Sakola tinggi (atanapi GED atawa Sakola Senior Sértipikat Kasaruaan)
  • Loba Kursus-kursus Sakola
  • di luhur 2 taun, sabudeureun tur kaasup 4 taun
Kaahlian pakasaban Komando sarat
  • Kasuksésan / Gawé – 90.47%
  • katekunan – 92.28%
  • proyek – 87.27%
  • parentah – 80.82%
  • bantuan – 90.06%
  • Masalah keur Batur – 88.14%
  • Orientasi budaya – 91.09%
  • Pangendalian diri – 92.93%
  • tekanan bangbarung – 87.24%
  • Versatility / kalenturan – 81.36%
  • Trustworthiness – 95.70%
  • Kasadaran Aspék – 96.95%
  • Kajujuran – 92.67%
  • kamerdikaan – 91.84%
  • nepungan – 85.90%
  • pamikiran – 92.59%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *