imah / Uncategorized / Imigrasi jeung adat istiadat Inspectors Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan kawajiban

Imigrasi jeung adat istiadat Inspectors Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan kawajiban

Nalungtik tur nalungtik perkara, panyadia nyebar, jelema, jeung produk, datang atawa departing di Amérika Serikat Of America atawa antara nyebutkeun pikeun manggihan pelanggaran tina aturan imigrasi jeung métode.

Karir kaahlian prerequisite
  • Ngatur pikeun aktivitas halal, kayaning misalna ngaleupaskeun jeung nahan folks dicirikeun tetep palanggaran adat atawa aturan imigrasi.
  • Identipikasi tur meunang dagangan barang nu dinyusupkeun, sarta tutumpakan, pesawat, atanapi motorboats nu ngandung dagangan sapertos.
  • Ngartos tur ngajelaskeun undang jeung peraturan keur shippers, prospektif imigran, wisatawan, sarta makers.
  • nalungtik produk, tas, jeung artikel swasta ngasupkeun atanapi ninggalkeun US. pikeun complying maké US. Aturan lila jeung hukum kauntungan.
  • Sajarah sarta survey penjajahan- transaksi, conclusions, lampah relevan, transgression, kasalahan, sarta selections.
  • Initiate kotana tur cooperate légal jeung prosecutions kalayan organisasi gaya pulisi séjén bari dina ulikan sarta kaadilan ieu dina palanggaran aturan imigrasi atawa adat.
  • Ngaku ngeunaan conclusions di banding imigrasi atanapi di rohang pangadilan anu mangrupa nasional.
  • Mutuskeun tugas jeung pajeg jadi dibayar dina barang.
  • Ngumpulkeun conto produk ngeunaan evaluating, pangajen, atawa ujian.
  • Nalungtik program pikeun refunds karya jeung hal ngeunaan remisi atawa mitigasi of fines nalika warranted.

Kabiasaan pakasaban sarat
  • Maca kalimat Pangaweruh-Comprehending jeung kalimat disusun dina karya patali docs.
  • Aktif dengekeun-Jokowi sakabeh kasadaran naon séjén-jalma anu nyebutkeun, ngagunakeun waktos jeung énergi ngartos hal keur dihasilkeun, requesting patarosan sakumaha ditangtoskeun, na pernah interrupting dina kaayaan unacceptable.
  • Nulis-Conversing éféktif dina kertas sakumaha katuhu pikeun syarat balaréa.
  • Ngawangkong-ngawangkong jeung batur babagi data epektip.
  • Maths-employing matematik pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Élmu-Nerapkeun prinsip jeung métode pikeun ngalereskeun masalah dikawasa.
  • Kritis pamikiran-ngamangpaatkeun alesan na panginten pikeun mikawanoh kauntungan sarta flaws of conclusions, alternatif pilihan atawa métode pikeun troubles.
  • Aktip-Learning-Nyaho éta ramifications tina fakta seger pikeun duanana panganyarna na upcoming masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar Metode-milih jeung employing strategi trainingPERinstructional sarta prosedur luyu pikeun masalah nalika pamahaman atawa ngadidik isu anyar.
  • Nyukcruk-MonitoringANDAssessing kinerja jalma tambahan, maneh sorangan, atanapi organisasi pikeun nyieun kamajuan atawa nyokot léngkah dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar batur’ tendencies naha maranéhna ngabales sakumaha maranehna ngalakukeun na pamahaman.
  • Kontrol-Ngaluyukeun lampah dina watesan léngkah othersI.
  • Salesmanship-Begging batur pikeun ngaronjatkeun brains atawa kabiasaan maranéhna.
  • Mediasi-delivering batur sacara koléktif sarta ngusahakeun reconcile varian.
  • Ngadidik-latihan batur HOWTO nyieun move a.
  • Service Orientasi-Pasti néangan strategi pikeun rojong folks.
  • Canggih Masalah-ngarengsekeun-Ngidentipikasi dilemmas rumit sarta reviewing informasi anu nyambung nerapkeun waleran tur ngawangun nepi na mertimbangkeun alternatif.
  • Operasi Evaluasi-guguru syarat produk na syarat sangkan rarancang hiji.
  • Rékayasa Desain-ngahasilkeun atawa adapting parabot sarta rékayasa nyadiakeun konsumen hayang.
  • Gear Pamilihan-Tangtukeun jinis parabot sarta parabot kungsi kedah sangkan ngaéksekusi tugas a.
  • mesin instalasi-Nambahan, alat, cabling, atanapi ngarencanakeun papanggih up sarat.
  • bungkusan komputer ngembangkeun-Nulis ngeunaan sababaraha tujuan.
  • Fungsi fitur pangimeutan-Nempo, dials, atawa indikasi tambahan pikeun mastikeun aya hiji Perkakas operasi appropriately.
  • Operasi na Control-Nyegah prosedur of gear atawa alat.
  • Pangropéa-Ngalakonan upkeep rutin dina produk na nangtukeun lamun na naon nurun pelestarian anu diperlukeun.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi faktor balik glitches fungsi sarta milih cara lumangsungna ngeunaan eta.
  • Ngaropéa-Malikkeun sistem atanapi model ngagunakeun instrumen anu diperlukeun.
  • Kualitas-Control Analisis-Pintonan pamariksaan jeung cék barang, solusi, atawa teknik jeung evaluate fungsionalitas atawa kualitas.
  • Judgment jeung Putusan Nyieun-Tempo muatan relatif jeung hal hébat ngeunaan kabiasaan anu gampang milih hiji nu geus pangalusna cocog.
  • Analisis-Nangtukeun naon nurun tina téknik kedah beroperasi na kumaha alterations di operasi, kaayaan, sarta ogé atmosfir bisa dampak épék.
  • Métode Evaluasi-Ngidentipikasi léngkah atawa tanda kinerja ogé relatif ka tujuan sistem, tindakan diperlukeun pikeun nguatkeun atawa efektivitas akurat.
  • Waktos Manajemén-Ngadalikeun batur’ waktos ogé moment swasta salah urang.
  • Operasi of Tabungan-Ngidentipikasi sabaraha dollar kamungkinan bisa invested ka acquire proyék dilakonan, na akuntansi ngeunaan expenses ieu.
  • Pengawasan Kandungan Maksadna-nyungsi tur Ngajalajah arah pamakéan bener gear, Fitur, jeung produk miboga kudu ngalakukeun fungsi nu tangtu.
  • Manajemen Gagah Sumberdaya-acquiring stimulating, sarta guiding jalma bari maranéhna sabab tiasa dianggo, identifying rahayat paling mujarab pikeun tugas.
latihan sarat pangalaman kualifikasi
  • Senior Sakola Level (atanapi sertifikasi GED atawa Sakola Luhur Kasaruaan)
  • Gelar sarjana
  • Loba Pelatihan College
  • teu sahiji bae
Karir Manajemén kaahlian kualifikasi
  • Kasuksésan / usaha – 89.22%
  • kateguhan – 91.30%
  • alesan – 88.50%
  • manajemén – 89.09%
  • Gawé babarengan – 90.82%
  • Perkara ngeunaan Batur – 90.25%
  • alignment budaya – 90.75%
  • Pangendalian diri – 91.84%
  • setrés bangbarung – 90.23%
  • AdaptabilityANDMobility – 92.75%
  • Trustworthiness – 92.57%
  • Perhatian ka jéntré – 91.50%
  • kakuatan – 97.40%
  • Kabebasan – 89.58%
  • kreativitas – 86.84%
  • pamikiran analitik – 93.20%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *