imah / artikel mangpaat / Kumaha carana ngadangukeun Qawwali audio sarua kawas soundcloud ?

Kumaha carana ngadangukeun Qawwali audio sarua kawas soundcloud ?

Kalawan leuwih ti sarébu ti aplikasi sadia di google muter sarta sagala rupa platform séjénna éta hésé pisan pikeun manggihan aplikasi katuhu nu nyadiakeun sufi qawwali tanpa Iklan bangor .

cikeneh SufiSama.com geus dibuka hiji aplikasi nu méré best of khankhahi qawwali jeung naat kalawan panganteur pamaké super tanpa Iklan naon .

Aranjeunna mibanda leuwih ti 5100 tracks uploaded by users categorized in correctly order to listen then with ease same like soundcloud approach where user upload the tracks and share the music .

 

Jalma anu diaku artis kawas Nustrat fateh Ali Khan , nadya Sabri , Aziz Miyan , Mohammad Owais Raza QadriQari Rizwan KhanFarhan QadriUstad Qawal Bahauddin etc. kedah nyobian aplikasi ieu .

 

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *