imah / Engineer|Technician / Rékayasa teknisi Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rékayasa teknisi Proyék Pedaran / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan / Tugas jeung Tanggung jawab Sampel

  • Narima pengawasan umum ti tingkat staf rékayasa luhur
  • Incumbents nu pancénna pikeun koordinat proyék rékayasa leutik ngalakukeun Citatah gawé konstruksi na lengkep peta gambar na dokumén lianna salaku diarahkeun
  • Fungsi salaku nuju kana Téknik teknisi & nyadiakeun learning hidayah tur mentoring kasempetan
  • Dibangkitkeun jeung peta apdet ilustrasi ngarencanakeun grafik na blueprints
  • Nyadiakeun peta rékaman sarta dokumén patali ka kontraktor jeung homeowners nyadiakeun informasi dina proyék rékayasa
  • Ukur situs konstruksi Etang sasmita nangtukeun garis wates jeung nangtukeun masalah téknis
  • Locates solokan cai jeung garis badai solokan sakumaha ditugaskeun
  • Prepares dokumén Panawaran sarta spésifikasi pikeun purchasing suplai jasa jeung alat prepares sarta tangtukeun tanda petik
  • Prepares rupa-rupa sertipikat ilustrasi AIDS visual pikeun sagala rupa rapat jeung presentasi
  • Kieu kabeh prosedur kaamanan Kota
  • Ngalaksanakeun tugas sejen tina sipat nu sarupa atawa tingkat
  • Trigonométri sakumaha dilarapkeun kana ngitung tina sudut wewengkon jarak na traverses
  • téhnik surveying SD jeung amalan
  • lila-rékayasa drafting jeung terminologi design métode jeung téhnik
  • AutoCAD na GIS
  • téhnik surveying dasar sarta lila-
  • métode rékayasa dasar sarta prosedur
  • lila-inspeksi konstruksi sarta prosedur
  • prosedur kantor baku sarta lila-
  • Baca inohong gancang tur akurat jeung nyieun itungan matematik
  • Nedunan rékayasa na matematik itungan rata jeung speed na akurasi
  • Paké jeung miara drafting surveying na mékanis instrumen jeung parabot
  • Ngartos tur turutan parentah lisan jeung tulisan jeung sketsa
  • Komunikasi jelas tur concisely duanana oral na aya tulisan
  • Diajar naksir jeung nerapkeun kawijakan Kota undang jeung peraturan prosedur
  • Ngatur rékaman dina fashion gampang retrievable
  • Beroperasi rupa-rupa parabot kantor modern jeung parabot
  • Ngajaga penampilan rapi tur profésional
  • Tuturkeun ditulis tur lisan parentah jeung arah
  • Komunikasi efektif verbal jeung aya tulisan
  • Ngadegkeun jeung mertahankeun hubungan kerja efektif jeung pamadegan ngahubungi dina kursus karya
  • Operasi komputer sareng aplikasi
  • Maca jeung pamahaman gambar
  • Pintonan itungan matematik
  • Drafting gambar peta blueprints sarta dokumén patali
  • Koordinasi sarta inspecting proyék konstruksi
  • Lisan jeung komunikasi tulisan cukup pikeun tukeur atawa nepikeun informasi sarta tampa petunjuk arah karya
  • gelar Mitra s di drafting surveying manajemén konstruksi rékayasa sipil atawa widang nu patali
  • The gambaran proyék luhur dimaksudkeun keur ngagambarkeun hijina wewengkon konci tanggung jawab assignments posisi husus bakal rupa-rupa gumantung kana kabutuhan bisnis departemen
  • Ngaluarkeun Etang na verifies kuantitas jeung perkiraan ongkos pikeun karya umum jeung Utiliti proyék konstruksi na prepares cadar nawar
  • Ngajawab patarosan jeung nyadiakeun informasi ka masarakat ngeunaan aktivitas rékayasa
  • Locates Utiliti easements garis milik sareng inpo nu sejenna dina rencana na di sawah
  • Prepares rencana pangwangunan keur publik jalan proyek

Ngeunaan Yakub

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *