imah / Electricial|Field Work / Tukang Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Tukang Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

  • Tukang boga pikeun mastikeun kualitas luhur gawé listrik ku handap parentah verbal ngeunaan perbaikan diperlukeun tur abide ku estimasi gawé sakabéh jeung parentah listrik
  • Masang sareng komisi sagala rupa wiring listrik epektip tur biaya éféktif hadir kana keluhan on urusan listrik ti rupa bagian
  • Rencana install perbaikan milih generator Equipment Distribusi
  • Masang sareng komisi sagala rupa wiring listrik jeung alat mékanis
  • Hadir kana keluhan ti rupa bagian sarta ngalakonan gawé éta dina dasar prioritas
  • Nuturkeun jadwal pangropéa preventif dina sagala mesin
  • Masang sareng jasa sakabeh tipe fixtures lampu
  • Nyadiakeun rojongan tur ngabantu ka sadaya trades séjén lamun diperlukeun
  • Mastikeun kasalametan pribadi tina jobholder ku bener ngagunakeun parabot parabot sarta ngagem parabot asesoris kaamanan saperti disadiakeun ku pausahaan
  • Mastikeun yén Misi diarahkeun Gawé Teams MDW na Housekeeping jeung perawatan 4S modul anu di tempat
  • Sasuai jeung kasehatan jeung kaamanan aturan jeung peraturan parusahaan
  • pakasaban bakal ngalibetkeun pangropéa listrik pakakas listrik pausahaan
  • Paparan pangropéa of drive penting
  • Calon kudu boga sahanteuna Diploma SMK Short Kursus bijil
  • electricians instalasi nu nguji tur masang sistem wiring seuneu kaamanan cahaya jeung alat
  • Aranjeunna sok nuturkeun arsiték gambar na boh karya di imah atawa di situs wangunan
  • electricians pangropéa anu nguji jeung mertahankeun peralatan listrik sarta mindeng dianggo dina dagang atawa industri beurat
  • electricians produksi anu nyusunna panerapan listrik jeung éléktronik kompleks tina diagram wiring
  • Kakuatan wiring db ganti baju ngaropéa tina cahaya ngaropéa tina dbs smdbs parabot kakuatan pakait
  • Wawuh jeung pangabisa instalasi ayeuna low alus maca gambar diagram listrik jeung pamasangan listrik carryout sasuai
  • Ngalakukeun pagawean listrik rutin dina proyék konstruksi na remodel kayaning masang conduit buleud listrik motor receptacles pindah fixtures lampu na kabel narik
  • Responds digawekeun pesenan keur perbaikan listrik jeung pamasangan
  • Mertahankeun rékaman karya jeung kuitansi bahan
  • Ngalakukeun pagawean patali jeung pakasaban ditugaskeun salaku diperlukeun
  • Kaahlian pangaweruh jeung abilities Gawe pangaweruh ngeunaan pamakéan pakakas sarta prosedur bahan dipake dina perdagangan listrik
  • proyék ieu merlukeun pangaweruh ngagawekeun tina hazards na precautions kaamanan umum pikeun usaha listrik
  • Skill di operasi treuk Alas sakumaha diperlukeun ku posisi nu
  • Kamampuhan pikeun nedunan kuli manual pikeun période ngalegaan tina waktos na di sagala jinis cuaca
  • Remen angkat parabot sarta bagian timbangan 30-80 lbs
  • Aya kalana angkat bagian timbangan lbs
  • sarta leuwih ti lantai ka taktak jeung ko-pagawe
  • Rewinds jeung ngagantikeun coils na armatures jeung teu gawe listrik sarta sababaraha mékanis lianna di repairing tur ngaganti bagian
  • Kawat sarta ngalir conduit on konstruksi anyar jeung rewires struktur aya nalika dituduhkeun
  • Ngalaksanakeun wiring samentara pikeun acara husus
  • Ngalaksanakeun pangropéa listrik dina starters relays contactors motor jeung unit pemanasan
  • Ngagunakeun standar sarta husus parabot listrik jeung alat kayaning volt metes faktor ammeters kakuatan méter synchroscopes jeung frékuénsi méter
  • Identipikasi bagian ngagantian diperlukeun méré pedaran jeung atawa angka bagian dicandak ti pabrik ngalereskeun manual katalog na atanapi blueprints
  • Bisa maca jeung ngarti blueprints listrik spésifikasi teknis skétsa na parentah verbal
  • Tukang kedah sanggup digawé tur completing assignments kalawan minimum pangawasan

ngeunaan superadmin

3 komentar

  1. always i used to read smaller content that as well clear their motive, jeung
    that is also happening with this paragraph which I am reading at this place.

  2. What i don’t understood is actually how you’re not really a lot more neatly-preferred than you might be right now.

    You’re very intelligent. You realize thus significantly in relation to this subject,
    produced me personally believe it from a lot of numerous angles.
    Its like men and women aren’t interested until it’s something to
    do with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. At all times take care of it up!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *