imah / Rincian Padamelan / Kuncén Atikan, Elementary And Secondary College Career Description Sample

Kuncén Atikan, Elementary And Secondary College Career Description Sample

rencana, langsung, or co Ordinate the educational, administrasi, or auxiliary activities of public or private elementary or secondary level schools.

Kaahlian pakasaban sarat
  • Review and approve new plans, or recommend changes to existing programs, submitting program proposals for school board approval as required.
  • nyiapkeun, ngawetkeun, or supervise the preparation and upkeep of preparing, action, attendance, or personnel reports and records.
  • Confer with staff and parents to discuss teaching, prosedur, and student behavioral or learning issues.
  • Prepare and submit recommendations and budget requests, or grant proposals to solicit program funding.
  • Coordinate and direct school maintenance services and using school facilities.
  • Advice and provide guidance to students regarding private, educational, vocational, atanapi masalah.
  • Direct and organize committees of specialists, sukarelawan, and staff to provide advisory and technical assistance for programs.
  • Promoter for new schools to be built, or for existing facilities to be fixed or remodeled.
  • Plan and develop strategies and content for pupil activity plans, vocational, or educational.
  • Develop partnerships with companies, communities, and other organizations to help meet identified needs and to provide school-to-perform systems.
  • Direct and coordinate activities of teachers, pangurus, and support staff at colleges, public companies, and associations.
  • Evaluate curricula, training methods, and programs to ensure that school actions comply with federal, kaayaan, and local ordinances, and to determine their effectiveness, episiensi, and utilization.
  • Establish and targets, and help establish procedures and policies to carry them out.
  • manggih , migawekeun, ngalatih, and assess supplemental and principal staff.
  • Apply attendance and discipline rules.
  • Observe teaching methods and analyze learning materials to discover areas where improvement is needed, and to evaluate and standardize programs and teaching techniques.
  • ngadegkeun, ngoordinasikeun, and oversee specific systems like programs to evaluate student academic accomplishment, across school districts.
  • Critique and interpret authorities codes, and create programs to ensure adherence to facility safety and codes, kaamanan, tur pamaliharaan.
  • Discover allocations of funds for staff, suplai, komponén, jeung produk, and authorize buys.
  • Recommend personnel actions related to programs and services.
  • Collaborate with teachers to develop and maintain program standards, produce mission statements, and establish targets and performance targets.
  • Accumulate and analyze regulatory information, survey data, and info on employment and demographic trends to forecast registration routines and curriculum change demands.
  • Discover the range of educational program offerings, and prepare drafts of course schedules and descriptions to estimate staffing and facility requirements.
  • Strategy and lead professional development activities for assistance staff, pangurus, and teachers.
  • Participate in specific education-related activities including offering support to teachers through the district and attending meetings.
  • Meet with federal, kaayaan, and local authorities to discuss developments for education systems and to keep updated on policies.
  • rencana, co Ordinate, and manage school logistics plans such as bus and food services.
  • Direct and organize activities and programs such as after-school contests that are athletic and events.
  • Educate lessons or classes to students.
  • Compose other publications, manual, and articles, and help out with the distribution of promotional literature about facilities and plans.
  • Mentor and support administrative personnel such as principals and superintendents.

Tugas pakasaban sarat
  • Pamahaman bacaan-Pamahaman ditulis kalimat na paragraf di file gawé patali.
  • Aktif dengekeun-Jokowi perhatian pinuh naon batur anu nyarios, lalaki waktu keur neuleuman titik keur dilakukeun, nanyakeun patarosan sakumaha luyu, teu interrupting di pantes kali.
  • Composing-Communicating effectively in writing as appropriate for the requirements of the audience.
  • Ngawangkong-ngawangkong jeung batur nepikeun informasi epektip.
  • Matematika-Maké math pikeun ngajawab masalah.
  • Élmu-Maké aturan ilmiah sarta prosedur pikeun ngajawab masalah.
  • Critical Thinking-Using logic and reasoning to identify the strengths and weaknesses of alternative solutions, conclusions atawa métode pikeun isu.
  • Aktif Learning-Ngarti konsékuansi tina informasi anyar keur duanana arus jeung poténsi masalah-ngarengsekeun jeung putusan-pembuatan.
  • Learning Strategies-Choosing and utilizing coaching/educational methods and processes suitable for the situation when learning or teaching new things.
  • Ngawaskeun-monitoring / evaluating kinerja diri, jalma lianna, atanapi organisasi sangkan kamajuan atawa butuh lampah corrective.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar tina batur’ Réaksi jeung pamahaman naha maranéhna meta salaku maranéhna ngalakukeun.
  • Koordinasi-Ngaluyukeun lampah dina hal ka batur’ kagiatan.
  • Cipanas-Persuading batur pikeun ngarobah pikiran atawa kabiasaan maranéhna.
  • Sawala-Bringing batur babarengan jeung nyoba reconcile béda.
  • Instructing-Pangajaran batur kumaha nyandak Peta.
  • Service Orientation-Actively looking for ways to help folks.
  • Masalah pajeulit ngarengsekeun-Ngidentipikasi masalah rumit sarta reviewing informasi nu patali jeung ngamekarkeun tur evaluate alternatif sarta ngalaksanakeun solusi.
  • Operations Analysis-Assessing needs and product requirements to create a layout.
  • Téhnologi Desain-generating atanapi adapting parabot na téhnologi ngawula kabutuhan pamaké.
  • Gear Choice-Discovering the kind of tools and equipment needed to do a job.
  • produk setelan-Masang, alat, wiring, atawa program papanggih spésifikasi.
  • program aplikasi programming-tulisan pikeun sagala rupa fungsi.
  • Fungsi gauges nyukcruk-Lalajo, dials, atawa indikator séjén pikeun mastikeun mesin a berpungsi neuleu.
  • Prosés jeung Control-ngadalikeun operasi pakakas atawa sistem.
  • Equipment Care-Performing routine maintenance on equipment and determining when and what type of care is needed.
  • Ngungkulan-Nangtukeun sabab kasalahan operasi sarta mutuskeun naon anu kudu dipigawé ngeunaan eta.
  • Repairing-Repairing machines or systems using the tools that are needed.
  • Control kualitas Evaluasi-ngajalankeun tes jeung Citatah barang, panyadia, atawa prosés pikeun evaluate fungsionalitas atawa kualitas.
  • Judgment jeung Putusan Nyieun-Tempo waragad relatif jeung kauntungan lampah potensial pikeun milih hiji nu geus paling merenah.
  • Systems Analisis-Ngajalajah kumaha sistem nu kudu dianggo na kumaha parobahan operasi, kaayaan, jeung lingkunganana bakal mangaruhan hasil.
  • Systems Penilaian-Ngidentipikasi ukuran atawa indikator operasi sistem jeung lampah diperlukeun pikeun ngaronjatkeun atawa kinerja bener, luyu jeung tujuan sistem.
  • Waktos Manajemén-Ngatur salah urang jaman sorangan jeung waktu ti batur.
  • Management of Monetary Resources-Determining how money will be spent to get the perform done, na akuntansi pikeun expenses ieu.
  • Direction of Material Resources-Obtaining and seeing to the proper use of supplies, fasilitas, and equipment needed to do particular work.
  • Manajemén Badan Kepegawaian Sumberdaya-Motivating, ngamekarkeun, sarta ngarahkeun jalma sabab fungsina, identifying rahayat pangalusna keur pakasaban.
sarat Atikan sapatemon prerequisite
  • Gelar Master
  • Gelar sarjana
  • di luhur 4 taun, nepi ka na kaasup 6 taun
Occupation Direction Skills Requirement
  • Prestasi / Usaha – 94.77%
  • katekunan – 95.12%
  • inisiatip – 94.02%
  • tuju – 96.58%
  • Gawé babarengan – 96.13%
  • Patalina jeung masalah keur Batur – 94.26%
  • Orientasi sosial – 87.97%
  • Pangendalian diri – 95.04%
  • tekanan kasabaran – 95.85%
  • Adaptability / kalenturan – 95.12%
  • Dependability – 95.38%
  • Perhatian ka jéntré – 94.67%
  • étika – 94.18%
  • kamerdikaan – 89.25%
  • mimiti – 90.52%
  • pamikiran analytic – 95.10%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

Jéntré Tatanén Profesional Gawé Pedaran Citakan

Paké sistem geospatial, kaasup téhnik informasi topographical (GIS) sarta Sistem Global Positioning (napigasi), mun tani …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *