imah / Uncategorized / Pangadilan Clerks Proyék Pedaran / Tugas Jeung Akuntabilitas Sampel

Pangadilan Clerks Proyék Pedaran / Tugas Jeung Akuntabilitas Sampel

Nedunan tanggung jawab clerical di pangadilan pangaturan; nyieun rinci resiko-haratis pikeun hakim docket kasus bisa disebut; sarta saksi, attorneys rohang pangadilan.

Proyék kaahlian kualifikasi
  • Nyiapkeun dockets sahiji instansi disebut, nerapkeun desktops atanapi typewriters.
  • tendencies dokumen skenario, purchases hakim, atawa olahan dijieun pikeun fee ti expenses pangadilan.
  • menggah solusi ti publik anjeun ngeunaan pasini test, hearings pangadilan, prosés, adjournments warrants, summonses, expenses subpoenas, atanapi fee tina hukuman.
  • Jieun na masalah pesenan ti pangadilan, kayaning pesenan waktu pacobaan, dokuméntasi peluncuran, fakta sentencing.
  • Nyiapkeun dokumén ngarekam cara ngagawe pangadilan’ hasil.
  • Mamatahan kajadian hearings rohang pangadilan ngeunaan timing.
  • Nembongkeun prosedur atanapi jinis ka dulur atawa fungsi dina instansi.
  • saksi kontak Search, attorneys, atanapi litigants boga fakta pikeun hakim jeung payel.
  • Diajar paperwork légal dipasang pikeun nangtoskeun perlakuan atawa tungtunan pikeun pangadilan ngeunaan adherence.
  • Ngaéksekusi tugas administrasi, kaasup alamat Telepon, filing tulak pangadilan, atanapi ngajaga bahan kantor atawa alat.
  • Tuturkeun prosés pikeun ditangtayungan mendemonstrasikan atanapi courtrooms, kaasup duit, pangobatan, atawa parabot.
  • Nalika indictments robah perlu jeung ngamajukeun indictments ngagunakeun informasi nu geus lumaku.
  • Baca numbu fakta jeung ongkos ka arah rohang pangadilan jeung, lamun penting, sajarah dituduh’ pleas.
  • Sumpah dina saksi urang juri.
  • Ménta ongkos pangadilan atawa hukuman tur kuantitas catetan dikumpulkeun.
  • karyawan pitulung primér dina penanganan of paperwork disampurnakeun ku individu’ lila-.
  • Jieun tur cirian rohang pangadilan lumaku mendemonstrasikan atanapi buktina.
  • cara ngagawe catetan hakim, employing moments dokumen ngeunaan cara ngagawe rohang pangadilan, atawa ngahasilkeun gear, ngagunakeun pondok-leungeun atawa produk stenotype.
  • Nyiapkeun courtrooms kalawan pencils, laporan, cai, easels sarta pastikeun yén documenting Alat berpungsi.
  • Ngaéksekusi roll jurors kartu keur mere sora jeung nelepon.
  • mimitian surfaces, nyarios hakim, na nelepon aranjeunna toorder.
  • Ngobrol jeung pajabat parole, ahli hukum, hakim, nu boga wewenang, atawa pajabat biro sosial pikeun nyinkronkeun fitur pangadilan urang.
  • Jieun jadwal pagawe.

Penjajahan Kagiatan sarat
  • Maca garis Pangaweruh-Pangaweruh tur eusi ditulis dina dokumén karya anu patali.
  • Aktif dengekeun-Ka naon batur nyebutkeun supplying total perhatian,, acquiring waktu pikeun ngarti item keur dilakukeun, requesting isu sakumaha idéal, na pernah mesmerizing di instansi lepat.
  • Ngahasilkeun-Dina tulisan saperti katuhu pikeun kaperluan balaréa ngawangkong epektip,.
  • Ngawangkong-Diomongkeun ku batur nyebut informasi éféktif.
  • Maths-employing maths mun ngalereskeun isu.
  • Téhnologi-Ngagunakeun prinsip téhnologis jeung téhnik pikeun ngajawab masalah.
  • Kritis-pamikiran-employing nalar na alesan pikeun ngaidentipikasi kelemahan jeung kaunggulan remedies alternatif, hasilna atawa cara pikeun isu.
  • Aktip-Learning-Nyaho signifikansi rinci seger ngeunaan unggal calon na panganyarna masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar deukeut-milih jeung nerapkeun téknik educationPERinstructional tur perlakuan katuhu pikeun pangajaran situasi husus atanapi nalika mastering faktor seger.
  • Ngawaskeun-OverseeingANDAssessing efektivitas diri, folks anu béda, atanapi usaha mertimbangkeun léngkah dirémidi atawa nyieun parobahan.
  • Sosial Perceptiveness-Keur teu unaware batur’ réspon sarta pamahaman naha maranéhna kalakuanana bari maranéhna ngalakukeun.
  • Koordinasi-Ngaluyukeun lampah dina watesan léngkah othersI.
  • Salesmanship-asli batur pikeun ngaronjatkeun kabiasaan atawa pikiran maranéhanana.
  • Sawala-Nyandak batur babarengan jeung nyoba reconcile béda.
  • Ngadidik-asah batur kumaha-nyandak Peta.
  • Service Orientasi-Earnestly pilari metodeu pikeun ngarojong folks.
  • Canggih Problemsolving-Nangtukeun masalah intricate sarta informasi reviewing nu berhubungan nerapkeun pilihan tur ngahasilkeun sarta ngajen selections.
  • Prosedur Evaluasi-guguru spésifikasi solusi na kahayang pikeun ngahasilkeun design a.
  • Desain-Téknik téhnologi pikeun mantuan pamaké sarta aligning produk atawa nyieun kahayang.
  • Parabot Pamilihan-Nangtukeun jenis pakakas sarta parabot diperlukeun sangkan ngaéksekusi karya.
  • produk installment-Nambahan, produk, kawat, atawa aplikasi pikeun minuhan fitur.
  • bungkusan komputer programming-ngahasilkeun ngeunaan sababaraha tujuan.
  • Fungsi nyukcruk-Nempo indikator béda, knobs, atawa tés janten yakin mesin a berpungsi appropriately.
  • Prosedur sarta fungsi cecekelan-Nyegah of gear atawa program.
  • Pangropéa-Ngalakonan ngalayanan rutin dina parabot na nangtukeun lamun na naon nurun pelestarian baris jadi perlu.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi faktor balik masalah jalan na milih naon arah mun balik ngeunaan ieu.
  • Ngaropéa-Malikkeun padika atawa alat ngamangpaatkeun instrumen anu penting.
  • Kualitas-Control Panalungtikan-Executing assessments na Citatah produk, jasa, atawa prosedur pikeun gauge kualitas atawa kinerja.
  • Judgment jeung Putusan-Nyieun-Tempo kauntungan sarta expenses umum tina kabiasaan anu mungkin mun milih hiji paling luyu.
  • Analisis-Nangtukeun naon nurun tina prosés kedah fungsina tur ngan kumaha kamajuan dina ailments, prosedur, jeung suasana bakal pangaruh épék.
  • Métode Analisis-Nangtukeun métode atawa sinyal kinerja sistem na ogé relatif ka tujuan mesin bener atawa kabiasaan anu miboga perlu ningkatkeun efisiensi.
  • Waktos-Manajemén-Ngatur jaman pribadi hiji urang na oge momen batur.
  • Pengawasan Money-Nangtukeun cara dollar kamungkinan bisa invested meunang pagawean réngsé, na jualan keur expenditures ieu.
  • Operasi of Produk Aset-Meunangkeun sarta nempo ka arah pamakéan bener tina parabot, amenities, jeung produk miboga kudu ngalakukeun pagawean nu dipilih.
  • Pengawasan Staf Sumberdaya-dimaksudkeun individu alatan maranéhna, nyieun, jeung karya ngadorong, distinguishing jalma nu pisan pangalusna pikeun karir anu.
latihan kualifikasi pangaweruh kualifikasi
  • Gelar senior Sakola (atanapi GED atawa Sakola Luhur Sértipikat Kasaruaan)
  • Loba Kursus-kursus Sakola
  • Level Connect urang (atawa tambahan tahapan 2 taun)
  • teu sahiji bae
Karir Kapamingpinan kaahlian kualifikasi
  • Prestasi / énergi – 81.77%
  • kateguhan – 85.64%
  • proyek – 86.08%
  • kapingpinan – 84.91%
  • bantuan – 92.58%
  • Masalah keur Batur – 84.21%
  • Orientasi budaya – 85.68%
  • Pangendalian diri – 89.62%
  • tekanan bangbarung – 89.47%
  • VersatilityANDFreedom – 91.24%
  • Trustworthiness – 91.40%
  • Kasadaran Aspék – 95.16%
  • Kajujuran – 91.58%
  • kamerdikaan – 88.37%
  • nepungan – 89.93%
  • pamikiran – 88.24%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *