imah / Uncategorized / cooks, Pondok Orde Proyék Pedaran / Fungsi Jeung Akuntabilitas Sampel

cooks, Pondok Orde Proyék Pedaran / Fungsi Jeung Akuntabilitas Sampel

Jieun jeung masak toorder loba dahareun béda anu merlukeun saukur periode prep rusuh. Requests téh dicokot ku meureun ti shoppers na tawaran pamakéna dina tabel atanapi counters.

Karir kaahlian prerequisite
  • Bersih produk pangan-persiapan, lokasi karya, sarta counters atawa tabel.
  • Ku kituna éta objék ditawarkeun sacara koléktif nu dipigawé dina waktu anu geus program sarua fokus kana requests,.
  • Grill jeung ngagoreng pangan-sapertos kayaning turunan fries, sarta pancakes pancakes.
  • Mertimbangkeun pesenan ti shoppers jeung masak bahan necessitating préparasi moments anu ringkes, dumasar kana kabutuhan konsumen.
  • Bbq sarta nyandak hamburgers atanapi sapi tambahan, kaasup chops na steaks.
  • hidangan mahluk, ditempatkeun ku requests lengkep ti jati uap on masakan na porsi shoppers dina tabel atanapi counters.
  • Restock suplai pawon, muterkeun foodstuff, sarta waktu perangko sareng kaping dina kadaharan di fridges.
  • Ngaéksekusi jobs préparasi dahareun, contona masak breads atanapi Manisan, nyieun daging, generating saos atanapi soups, wangunan sandwiches, sarta Nyiapkeun kopi atanapi teas.
  • Ngalengkepan pursuits cleanup normal di dahar jeung home lokasi.
  • investasi beuli aranjeunna dina kabaya jeung nyadiakeun.
  • ngakuan kawajiban, jeung jieun transformasi atawa jieun maksakeun belah sakumaha pentingna.

Gawé Pursuits kualifikasi
  • Maca eusi diwangun Pangaweruh-Comprehending jeung kalimat dina docs karya anu patali.
  • Aktip-dengekeun-Ka naon jalma séjén anu nyebutkeun presenting sakabéh perhatian, nyokot waktos jeung énergi ngartos sacara rinci keur dijieun, inquiring queries sakumaha luyu, teu mesmerizing di kali anu bener.
  • Publishing-diomongkeun éféktif ditulis handap moal sakumaha pantes pikeun kaperluan panongton.
  • Komunikasi-hihihi mun batur babagi data hasil.
  • Arithmetic-Nerapkeun arithmetic pikeun ngabéréskeun masalah.
  • Panalungtikan-Maké tungtunan médis jeung métode pikeun ngalereskeun kasusah.
  • Pamikiran anu kritis-Maké logika jeung pamikiran titik manfaat jeung flaws ngarupakeun pendeketan, conclusions atawa alternatif alternatif pikeun troubles.
  • Aktif Learning-Nyaho implikasi data seger pikeun tiap calon na panganyarna masalah-ngarengsekeun putusan-pembuatan sarta.
  • Diajar deukeut-employing na picking téhnik instructionORinstructional tur perlakuan luyu pikeun asah situasi husus atanapi nalika pamahaman hal anu seger.
  • kinerja ngawaskeun-CheckingORDiscovering tina diri, jalma lianna, atanapi pausahaan keur ngahasilkeun kamajuan atawa mertimbangkeun lampah dirémidi.
  • Sosial Perceptiveness-Keur sadar réaksi othersI na comprehending naha maranéhna kalakuanana lantaran maranehna ngalakukeun.
  • Dexterity-Ngarobah lampah dina hubungan batur’ ukuran.
  • Salesmanship-asli batur pikeun ngarobah lampah atanapi intellects maranéhna.
  • Badami-delivering batur sacara koléktif sarta nyoba reconcile variasi.
  • Latihan-asah batur kumaha-sangkan move a.
  • Service Orientasi-Earnestly nyobian pikeun manggihan deukeut pikeun mantuan folks.
  • Kompléks Masalah-ngarengsekeun-Nangtukeun dilemmas canggih tur reviewing data disambungkeun evaluate sarta ngahasilkeun kemungkinan sarta ngalaksanakeun remedies.
  • Prosedur Evaluasi-guguru syarat item sarta merlukeun nyieun perenah a.
  • Téhnologi Desain-generating atanapi adapting gear tur rékayasa nawarkeun hayang individu.
  • Parabot Pamilihan-Ngidentipikasi jenis pakakas sarta parabot kungsi kudu ngalaksanakeun tugas a.
  • parabot instalasi-Masang, produk, kawat, atanapi ngarencanakeun papanggih up spésifikasi.
  • Programming-nulis aplikasi komputer alesan anu béda.
  • Operasi gauges pangimeutan-Tengetan, knobs, atawa gejala séjén janten yakin mesin keur fungsi neuleu.
  • Operasi JEUNG KOPERASI Atur-Ngatur sahiji metodeu atawa pakakas.
  • Pangropéa-Ngalakonan upkeep rutin dina alat-alat na nangtukeun lamun.
  • Ngungkulan-Tangtukeun nyababkeun digawé kasalahan sarta mutuskeun kumaha lumangsungna ngeunaan salah sahiji eta.
  • Repairing-ngaropéa program atanapi model ngamangpaatkeun parabot nu diperlukeun.
  • Kualitas Control Panalungtikan-Pintonan pamariksaan jeung cék barang, jasa, atawa prosés pikeun nangtoskeun fungsionalitas atawa alus teuing.
  • Kaputusan jeung Putusan-Nyieun-Nyandak kana tinimbangan waragad comparable jeung hal hébat ngeunaan kabiasaan probable pikeun manggihan hiji nu geus paling cocok.
  • Systems Analisis-Nangtukeun kumaha program nu kudu boga fungsi jeung kumaha pangaluyuan dina usaha, kaayaan, na atmosfir bisa mangaruhan hasil.
  • Systems Analisis-Nangtukeun léngkah atawa indikator kinerja sarta ogé kagiatan diperlukeun serius keur naekeun atawa efektivitas akurat, luyu jeung tujuan sistem.
  • Timemanagement-Ngatur batur’ jaman na waktos oneis sorangan.
  • Administrasi Tabungan-Ngidentipikasi sabaraha panghasilan bakal invested mun boga pakasaban réngsé, na jualan keur waragad ieu.
  • Pengawasan Bahan Sumberdaya-ngumpulkeun sarta observasi ka arah pamakéan cocog ngeunaan establishments, alat, jeung sumber diperlukeun serius keur ngalakukeun pagawean hususna.
  • Pengawasan Staf Sumberdaya-ngadegkeun ngadorong, na ngarah urang bari maranéhna maranéhna ngalakukeun, pinpointing rahayat pangalusna pikeun penjajahan anu.
sarat Atikan pangaweruh Perlu
  • Diploma Sakola senior (atanapi GED atanapi Senior Sakola Luhur Kasaruaan kualifikasi)
  • Kirang ti Level Sakola Top
  • Jumlah link urang (atawa 2-YR tahap séjén)
  • Nepi ka na kaasup opat minggu
Karir Komando kaahlian kualifikasi
  • SuccessORAttempt – 80.00%
  • Persib – 82.50%
  • upaya – 79.37%
  • wibawa – 83.29%
  • Gawé babarengan – 90.57%
  • Masalah ngeunaan Batur – 80.35%
  • alignment sosial – 86.47%
  • Pangendalian diri – 83.97%
  • setrés bangbarung – 79.92%
  • VersatilityORFreedom – 82.46%
  • Dependability – 90.64%
  • Difokuskeun Jerona – 84.62%
  • Kajujuran – 81.21%
  • Kabebasan – 78.46%
  • nepungan – 73.32%
  • pamikiran analitik – 70.28%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *