imah / superadmin

superadmin

duit kencring, vending, Sarta hiburan Mesin Servicers na Repairers Proyék Pedaran / Tugas Sampel Jeung Jobs

jasa, gunung, balikkeun tunai, jajanan, atanapi mesin hiburan kaasup video kaulinan, buleud atawa mesin slot juke, atawa ngaluyukeun. Kaahlian karir mesin sarat eusian ngagunakeun zat, produk, dana, kitu ogé bahan séjén. Ngajaga rékaman barang disadiakeun jeung dollar dikumpulkeun. Ménta tunai na expenses tina produk, nyiapkeun rekening, sarta reconcile …

Maca deui »

Peluncuran Pesawat Jeung Pamulihan spesialis Proyék Pedaran / Tanggung jawab Citakan Jeung assignments

Ngajalankeun sarta nuluykeun ngajaga produk néwak, catapults, sarta fisik pakait, hidrolik, jeung kontrol-sistem diperlukeun utamina di parusahaan kapal terbang takeoff jeung badarat fungsi. Tugas kaasup nambahkeun na sustaining assists gambar badarat; uji coba jeung preserving mimiti na recuperation parabot employing listrik sarta mékanis gear ujian jeung parabot leungeun; initiating airfield néwak sistem, …

Maca deui »

Sato Control Gagah Proyék Pedaran / Kawajiban Citakan Jeung Fungsi

Ngatur sato kalawan tujuan cecekelan ngeunaan dilanjutkeun, pets anu unsafe, atanapi unattended, atanapi Citatah of mistreatment. Career Skills Prerequisite Investigate reports of pet strikes or pet cruelty, nyungsi saksi, bukti amassing, sarta ngahasilkeun laporan. Catetan jeung cabut stray, unrestrained, atanapi mistreated sasatoan ti kaayaan anu pikaresepeun, …

Maca deui »