imah / Uncategorized / Hiburan Jeung Rékréasi Attendants Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan Tanggung jawab

Hiburan Jeung Rékréasi Attendants Proyék Pedaran / Assignments Jeung Citakan Tanggung jawab

Ngalaksanakeun rupa-rupa kawajiban gabung di enjoyment atawa rekreasi puseur. Bisa ngajadwalkeun utilization of establishments petualangan, ngaropéa sarta nyadiakeun alat pikeun pamaén sahiji acara olahraga atawa kagiatan rekreasi, atanapi dianggo concessions senang jeung Voyages.

Proyék kaahlian kualifikasi
  • Inpo suplai ngeunaan amenities, selections luang.
  • rinci Laporan ngeunaan kahadiran, pangasilan, tagihan, reservations, atanapi ngalereskeun kagiatan.
  • Nitenan kagiatan sangkan adherence tangtu perlakuan panyalindungan jeung tungtunan, atawa ngatur pikeun nyoplokkeun klien rowdy.
  • Nyadiakeun tiket na ngumpulkeun biaya ti pembeli.
  • Tetep disarankan of shutdown na darurat prosés evakuasi.
  • Cleanse ngabogaan grounds, mobil, tur, compartments, fasilitas, atanapi gear.
  • patrons Geura mun penerbangan, samet, atawa wisata.
  • Ngajual na nyadiakeun cair ka pembeli.
  • Beroperasi mesin nyieun, sarta pikeun sakabéhna bersih, halus wewengkon és ti rinks pikeun Kabiasaan kaasup skateboarding, baseball, sarta curling.
  • Nyebut atawa ngajelaskeun hiburan maksud taman ka konsumén pikeun narik pamakéna mun enjoyment anu lianna jeung kagiatan.
  • Ngagantelkeun nyadiakeun informasi keur produk kantétan pikeun aranjeunna, Alat kaamanan atawa keur klien.
  • Pariksa produk pikeun manggihan maké jeung menyakiti jeung ngaéksekusi nangtukeun minimal, koréksi atawa tanggung jawab pangropéa kaasup komponén oiling.
  • lalumpatan, iinditan, atawa ngajelaskeun pamakéan gadget operasi fisik atawa alat diprogram tambahan dina tempat hiburan , carnivals, atawa taman hiburan.
  • nyewa, patalina jeung masalah gear olahraga jeung produk kaasup cocog skating, baseballs, sapatu boling, na korsi pantai, atanapi pasar.
  • ngeceskeun, meunang, atanapi punch korsi sateuacan recognizing klien pikeun spot kayaning misalna carnivals na tur.
  • Condong compartments luang di taman atawa stadion, awarding hadiah, shooting konsumén, sarta executing jobs kayaning contona executing kaulinan.
  • Suplai pitulung pamakéna ngasupkeun atanapi exiting ski lifts, parahu, atawa senang rides, atawa tumuwuh atanapi dismounting satwa.
  • Ngajadwalkeun pamakéan sahiji fasilitas rekreasi kayaning alleys boling, pangadilan golf, palajaran golf, jeung intan softball.
  • Tetep inventory of gear, nyimpen sarta manggihan hal sarta alat-alat bangunan.

Karir Laku lampah prerequisite
  • Maca Pangaweruh-pamahaman kalimat na ayat disiapkeun dina karya patali docs.
  • Aktif dengekeun-Ka naon folks séjén anu nyebutkeun méré perhatian pinuh, acquiring waktu pikeun anjeun ngawujudkeun hal keur diwangun, inquiring patarosan sakumaha cocok, teu stifling di kali pantes.
  • Ngahasilkeun-Dina makalah moal sakumaha pantes pikeun sarat tina panongton komunikasi efektif.
  • Galecok-Diomongkeun ku batur nepikeun informasi hasil.
  • Arithmetic-Maké matematik pikeun ngalereskeun isu.
  • Métode Panalungtikan-Maké jeung kawijakan ilmiah pikeun ngajawab masalah.
  • Criticalthinking-employing nalar na alesan pikeun ngaidentipikasi kaunggulan jeung kalemahan tina jawaban diganti, papanggihan atawa deukeut ka isu.
  • Aktip-Learning-Comprehending mangpaat rinci éta téh anyar ngeunaan unggal calon na panganyarna ngarengsekeun masalah tur pembuatan kaputusan.
  • Diajar Strategi-milih jeung ngagunakeun métode teachingPERtutorial tur perlakuan katuhu pikeun kaayaan nalika mastering atanapi ngajarkeun titik anyar.
  • Ngawaskeun-nyukcruk / Ngajalajah fungsionalitas pausahaan, folks séjén, atanapi muka diri pikeun nyieun perbaikan atanapi nyandak Peta corrective.
  • Sosial Perceptiveness-Keur teu unaware réaksi othersI sarta pamahaman naha maranéhna kalakuanana saperti maranehna ngalakukeun.
  • Kontrol-modifying lampah jeung Wasalam ka ukuran othersI.
  • Marketing-jétu batur pikeun ngarobah kabiasaan atanapi intellects maranéhna.
  • Mediasi-delivering batur sacara koléktif sarta nyoba reconcile varian.
  • Pangajaran-asah batur cara ngalakukeun hal.
  • Service Orientasi-Pasti nyobian pikeun manggihan strategi pikeun ngarojong jalma.
  • Canggih Problemsolving-Distinguishing masalah canggih tur nalungtik rinci anu ngajen patali jeung ngawangun nepi alternatif jeung nerapkeun remedies.
  • Operasi Evaluasi-examining syarat produk na perlu pikeun ngahasilkeun perenah a.
  • Téhnologi Desain-Aligning gear atawa nyieun na téhnologi nyadiakeun sarat individual.
  • Alat-alat Pamilihan-Nangtukeun parabot jeung alat urang jenis diperlukeun serius mun ngalakukeun tugas anu.
  • aplikasi installment-Nambahan, produk, cabling, atawa parabot pikeun umum papanggih spésifikasi.
  • program komputer encoding-Nulis ngeunaan kagunaan béda.
  • Operasi nelepon pangimeutan-manéh, assessments, atawa indikasi béda jeung pastikeun aya hiji mesin ayeuna sakumaha kuduna.
  • Operasi jeung nanganan-Ngadalikeun operasi sistem atawa alat.
  • Pangropéa-Ngalakonan upkeep anu rutin dina alat jeung mutuskeun lamun na naon nurun pangropéa anu diperlukeun.
  • Ngungkulan-Ngidentipikasi alesan pikeun ngatur glitches sarta milih naon arah rék ngeunaan salah sahiji eta.
  • Ngaropéa-Malikkeun produk atawa sistem ngagunakeun alat-alat nu dipikahoyong.
  • Kualitas-Control Ujian-Ngalakonan tés jeung assessments produk, solusi, atawa teknik jeung evaluate efisiensi atawa alus teuing.
  • Témbongkeun jeung Putusan Nyieun-Tempo muatan comparable jeung kaunggulan kagiatan anu mungkin pikeun manggihan hiji nu geus pangalusna cocog.
  • Analisis-Ngidentipikasi naon nurun tina prosés kedah fungsi na kumaha modifikasi dina operasi, masalah, jeung lingkunganana bakal pangaruh hasil.
  • Métode Analisis-Ngidentipikasi prosedur atawa indikasi prestasi na oge luyu jeung tujuan alat, tindakan kungsi kedah pikeun ngaronjatkeun atanapi efektivitas ditangtoskeun.
  • Timemanagement-Ngatur kasempetan salah urang sorangan.
  • Manajemen Financial Sumberdaya-Tangtukeun sabaraha dana bakal undoubtedly dipaké pikeun acquire karya réngsé, na jualan keur waragad ieu.
  • Administrasi Bahan Aset-acquiring sarta ngalaman arah pamakéan cocok produk, jasa, jeung alat diperlukeun serius keur ngalakukeun pagawean nu dipilih.
  • Administrasi karyawan Sumberdaya-Gedong, mereun, na ngarah jalma sabab fungsina, identifying nu individu pisan pangalusna pikeun karir anu.
Atikan kualifikasi pangaweruh sarat
  • Kirang-ti Sakola Tinggi Diploma
  • Senior Diploma Sakola Luhur (atanapi GED atanapi Senior sertifikasi Sakola Kasaruaan)
  • Level Connect urang (atanapi tahap dua taun lianna)
  • teu sahiji bae
Kaahlian Control pakasaban sarat
  • Kasuksésan / usaha – 89.14%
  • kateguhan – 87.50%
  • proyek – 86.46%
  • kapingpinan – 84.91%
  • Gawé babarengan – 90.99%
  • Salempang pikeun Batur – 93.81%
  • alignment budaya – 84.16%
  • Pangendalian diri – 90.95%
  • tekanan bangbarung – 85.05%
  • VersatilityORMobility – 85.68%
  • kasaimbangan – 88.27%
  • Perhatian ka jéntré – 84.62%
  • kajembaran ati – 83.74%
  • kamerdikaan – 83.13%
  • nepungan – 83.44%
  • pamikiran analitik – 85.71%

Ngeunaan Yakub

pariksa ogé

makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Ngawengku karyawan loteng na mamingan kai …

One comment

  1. Urang sadayana tiasa janten sakedik langkung individual, pinter sareng nerapkeun logika pikeun urang
    nyandak kaputusan langkung teratur.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *