imah / Uncategorized / Peluncuran Pesawat Jeung Pamulihan spesialis Proyék Pedaran / Tanggung jawab Citakan Jeung assignments

Peluncuran Pesawat Jeung Pamulihan spesialis Proyék Pedaran / Tanggung jawab Citakan Jeung assignments

Ngajalankeun sarta nuluykeun ngajaga produk néwak, catapults, sarta fisik pakait, hidrolik, jeung kontrol-sistem diperlukeun utamina di parusahaan kapal terbang takeoff jeung badarat fungsi. Tugas kaasup nambahkeun na sustaining assists gambar badarat; uji coba jeung preserving mimiti na recuperation parabot employing listrik sarta mékanis gear ujian jeung parabot leungeun; initiating airfield néwak sistem, kayaning wates kacilakaan sarta kawat, salila kaayaan badarat darurat; ngarah pesawat mimiti na restorasi usaha nerapkeun leungeun atawa cahaya indikator; jeung ngajaga firewood tina kapal terbang commences, recoveries, tur ngalayanan gear.

Kaahlian pakasaban ngabutuhkeun

      ngeunaan superadmin

      pariksa ogé

      makers modél, Kai Proyék Pedaran / Kalungguhan Jeung Tanggung jawab Sampel

      Nyusun laporan rentang full-ukuran jeung kai model akurat barang. Includes loft employees and wooden lure

      Leave a Reply

      alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *