imah / anu ngolola|Back office|Palayanan palanggan / Asisten Administratif Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Asisten Administratif Proyék Pedaran / Kalungguhan sarta Tanggung jawab Sampel

Rincian Padamelan / Kalungguhan sarta Tanggung jawab

  • The Asisten tanggung jawab pakasaban Administratif prepares laporan memos susuratan jsb
  • Mantuan para nasabah sarta pihak katilu sejenna kalayan patarosan keluhan requests nyukcruk tur tracing
  • Nampi dokumén scan sarta berkas ti shipper customer atawa agén
  • Ménta informasi required lamun perlu sarta marios pikeun akurasi
  • posisi ieu merlukeun kaahlian interpersonal unggulan
  • Nyiapkeun sarta laporan susuratan buktina na presentasi
  • Ngokolakeun rapat jadwal kalénder Outlook tur ngatur hotél perjalanan
  • Rencana jeung ngatur acara webinars konferensi sarta seminar palatihan
  • Mantuan kalawan usulan presentasi jsb
  • Kaahlian pikaresep pangaweruh teknis Strong dina aplikasi ti Microsoft Office Suite Kecap Excel Power Point
  • Proactively ngaluyukeun jadwal na ngajaga konsumén internal dirojong sadar parobahan dina dasar timely tur akurat
  • Draf proofreads nempel dokuméntasi luyu tur nyampurnakeun karya dina garis waktu ditunjuk
  • Kumawula ka layanan klien téh penting pikeun koordinasi ngerjakeun klien kami
  • Kamampuh prioritas jeung ngatur sababaraha proyék epektip tur on deadline
  • komunikasi tinulis tur lisan Alus
  • huruf bisnis drafting proofing
  • Ngabantu dina kagiatan HR patali
  • Nedunan jobs sejenna sakumaha bisa jadi ditugaskeun ti jaman ka jaman
  • Tiasa dianggo dina pangawasan minimum
  • Mastikeun kantor operasi administrasi anu sasuai jeung hukum jeung peraturan pamaréntah kawijakan parusahaan jeung standar profésional
  • Koordinasi sarta ngarojong eksekutif sarta non-eksekutif konferensi datang parusahaan jeung acara husus sejenna pikeun mastikeun pencapaian tujuan bisnis
  • Assists assignees internasional kalawan koordinasi jasa relokasi visas jeung perjalanan jsb
  • Compiles data sarta tulisan informasi ka sagala rupa sistem informasi éléktronik saperti diperlukeun
  • Communicates éféktif jeung tanaga internal tur éksternal na konsumén
  • Compile jeung mertahankeun rékaman kantor per ingetan manajemén rékaman jeung kawijakan kaamanan informasi sarta ogé ensures completeness jeung akurasi data
  • Nyiapkeun laporan mingguan jeung bulanan na nyadiakeun pagawe na proyék informasi sarta statistik diperlukeun pikeun ngarojong fungsi sejen
  • rojongan administrasi keur dokumen filing jeung catetan ingetan
  • Prosés prepares sarta rékaman cék pikeun klien
  • Assists personil séjénna jeung ngahubungan bank ngical paralatan sarta calo
  • Reconciles kuitansi mertahankeun spreadsheets na organizes dokumén klien
  • Nyadiakeun layanan palanggan alus teuing pikeun pagawé sarta pihak séjén
  • tugas administrasi umum salaku diperlukeun
  • Kamampuhan pikeun pindah assignments gancang jeung mertahankeun kualitas akurasi sarta parantosan timely gawé
  • Kamampuh beroperasi peralatan kantor umum
  • Pangabisa pikeun ngajaga karusiahan ketat inpormasi klien sungut s
  • Correlating informasi anu patali jeung rékaman proyék
  • Kamampuhan pikeun nedunan sababaraha pancén bebas sarta concurrently
  • Kamampuhan pikeun ngadegkeun rapport sarta nungkulan éféktif jeung sakabéh tingkat organisasi
  • Ngajaga suplai departemén jeung kontak parabot ngical paralatan sarta pesenan suplai sakumaha dipikabutuh
  • Kamampuh demonstrate layanan palanggan unggulan
  • Ngartos prosedur pertinent sarta fungsi gancang jeung nerapkeun aranjeunna tanpa pangawasan saharita
  • Ngajaga purchasing dipilih sarta rékaman komputer bisa mertahankeun ngajual database

ngeunaan superadmin

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *