shtëpi / Uncategorized / Travel Guides Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

Travel Guides Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

strategji, koordinativ, dhe do të kryejë udhëtimin e distancave të gjata, udhëton, dhe udhëtime për folks dhe komunitetet.

Job Skills Paraprake
 • vizitë Program itineraret, duke përdorur të kuptuarit e faqet e vendndodhjes dhe rrugët pushime.
 • Të zgjidhur ndonjë problem me strehim , mbështetje, ose itineraret.
 • Nxitur të bëjë pushime.
 • Vizita kërkesë apo udhëtim detaje të tilla si për shembull, dhoma, transport, pajisje, dhe gjithashtu aksesit të personelit shëndetësor.
 • Vlerëson zgjidhje të fituara në lidhje me informacionin e studimit, dhe ekskursion në turne organizatorët.
 • Guide individë apo grupime të ekskursion vende faqen e internetit dhe të identifikuar pikat e interesit.
 • Vlereso sasi dhe e shkëlqyer e pajisjeve përpara ekspedita apo udhëtimeve.
 • Paguajnë tarifat dhe kontrolle historisë lëshuara.
 • Merren me nevoja të veçanta të pjesëmarrësve turistikë.
 • Japin sugjerime për ndonjë gjë interesante dhe blerjen.
 • Të sigurojë udhëtarët duke ndihmë në marrjen e lejeve dhe dokumente të tilla si për shembull viza, seksual, dhe Certs shëndetësore, dhe në valutë të transformuar.
 • Sigurojë Firstaid për individët dëmtuar klasës.
 • Avionët pilot ose makinë terrenit dhe automobila të ujit për të lëvizur udhëtarët për të ushtruar ose faqet e internetit ekspeditë.
 • ngritur, dhe përgatitur ushqim për njerëzit grup turne.
 • Shfaq fillestar në strategjitë e rritjes së, i jashtëm, dhe emergjente pyjet, dhe të shfaqin përdorimin e kërkuar, angling, dhe produkte të hiking.
 • pajisjet me qira, veshje, dhe furnizime apo të japë lidhur-me ekspeditave.
 • Shpjegoni gjuetisë dhe peshkimit e ligjeve të komuniteteve për të bërë përputhjen caktuar.

Aktivitetet e punës Domosdoshmëria
 • Leximi njohuri ditur dënime përgatitur dhe dënimet në docs të punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Ofrimi i të gjithë vetëdijen e asaj që e tjerë-njerëzit janë duke thënë, duke marrë kohë për ju për të realizuar faktorët duke u krijuar, pyetje sipas nevojës, dhe jo ndërprerë në momente të papranueshme.
 • Shkrim-në letër si të përshtatshme për nevojat e shikuesve folëse në mënyrë efektive.
 • Biseduar-biseduar me të tjerët për të përmendur të dhëna në mënyrë efektive.
 • Math-Punësuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • metodat e hulumtimit zbatimit dhe rregullat e shkencore për të zgjidhur vështirësitë.
 • Kritik-menduarit-Shfrytëzuar logjikën dhe arsyen për spot dobësitë dhe pikat e forta të metodave, Rezultatet apo përgjigje alternative për çështjet.
 • Active-Learning-Comprehending përfitimet e info se është e re për çdo zgjidhjen e problemeve të ardhshme dhe të tanishme dhe vendimmarrjet.
 • Mësoni afrohet-punësuar dhe përzgjedhjen e strategjive trainingPERinstructional dhe metodat e pėrshtatshme mësimin situatën apo kur mastering çështje të reja.
 • Kontrollimi-MonitoringANDEvaluating efektivitetin e vetes, personat që janë shtesë, ose organizatave të konsiderojnë masa përmirësuese ose për të prodhuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ tendencat dhe kuptuar, ndërsa ata bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Zhdërvjelltësi-Modifikimi veprime në lidhje me të tjerët’ veprimet.
 • Bindje-Genuine tjerët për të ndryshuar intelektin apo veprimet e tyre.
 • Zgjidhja-Sigurimi i të tjerëve së bashku dhe të dashur për të pajtuar variacione.
 • Asistimi-Coaching tjerët howto bërë një lëvizje.
 • Orientimi-aktive shërbimit në kërkim të metodave për të mundësuar folks.
 • Avancuar Problem-Zgjidhja-Identifikimi dilemat ndërlikuar dhe rishikimin fakte të lidhura zbatohen mjetet juridike dhe për të prodhuar dhe të vlerësuar zgjedhje.
 • Procedurat Analiza-inspektimin artikull parakushte dhe dëshiron për të prodhuar një stil.
 • Engineering Design-Engineering për të ndihmuar përdoruesit dhe duke e bërë apo mjetet që përcaktojnë kërkon.
 • Pajisje Selection-Identifikimi lloj të pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të kryer një karrierë.
 • Instalimi-Instalimi produkte, pajisje, telat, ose programe për të përmbushur specifikimet.
 • paketa kompjuter encoding-Botime lidhje me përdorimet që janë disa.
 • Operacionet Ndjekja-Respektuar karakteristika, thirrjet, ose indikacione të tjera për të siguruar një pajisje është duke punuar si duhet.
 • Operacionet dhe Manage-parandalimin e procedurave të teknikave apo veshje.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin shërbimin rutinë në mjetet dhe identifikimin kur.
 • faktorët pas gabimeve drejtimin Troubleshooting-Identifikimi dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Fixing-fiksimin e produkteve apo metodave të shfrytëzuar resurset e nevojshme.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Performing hetimet dhe testet e artikujve, shërbimet, ose teknika për të vlerësuar të shkëlqyer apo të efikasitetit.
 • Shiko dhe Vendimmarrja-Duke menduar për përfitimet dhe shpenzimet krahasuese të sjelljes që janë të mundshme për të gjetur një të mirë të përshtatshme.
 • Analiza-të vendoset se si ndryshimet në mjedis, bizneset, së bashku me rrethanat mund të ndikojnë në rezultate dhe se çfarë lloj të teknikë duhet të kryejë.
 • procedurat ose treguesit e performancës së sistemit metodat Analiza-dalluese, si dhe sipas rastit, ose masat e nevojshme për të përmirësuar performancën, në përputhje me qëllimet e sistemit.
 • Time Management-kontrolluese të tjerët’ Ora si dhe dikujt rast private.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Identifikimi si të ardhura do të shpenzohen për të marrë detyra përfunduar, dhe kontabilitetit në lidhje me këto shpenzime.
 • Administrimin e materialeve Pasurive-Marrja dhe duke parë për shfrytëzim të përshtatshëm të furnizimeve, shërbimet, dhe pajisjet e nevojshme për të bërë të vepruar specifike.
 • Administrimi i Personelit Burimeve-Regjizurë njerëz si ata, ndërtesë, dhe funksionin stimuluese, përcaktimin personat më efektive për pushtimin.
Kërkesa Education Përvoja Need
 • Disa programe të fakultetit
 • Diplomë Senior School (ose GED ose School High-Document Ekuivalenca)
 • Diplomë Bachelor
 • mbi 6 javë, deri në 1-vit dhe duke përfshirë
Karrierës Aftësitë e kontrollit Kërkesa
 • AccomplishmentANDEnergy – 87.91%
 • vendosmëri – 90.79%
 • nismë – 89.20%
 • autoritet – 86.27%
 • ndihmë – 89.35%
 • Matter lidhur tjerët – 79.91%
 • Orientim social – 88.49%
 • Vetëkontroll – 86.09%
 • Prag stresi – 89.63%
 • Përshtatje / Mobility – 93.58%
 • siguri – 93.24%
 • Ndërgjegjësimi i Depth – 94.80%
 • Forcë – 89.35%
 • pavarësi – 77.61%
 • Krijimtaria – 98.05%
 • menduarit analitik – 89.78%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

4 komente

 1. What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge on the topic of unpredicted
  emotions.

 2. It’s amazing for me to have a site, which is beneficial designed for my experience.
  faleminderit admin

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *