shtëpi / shërbimi ndaj klientit|inxhinier|Field Work / Traffic Signal Teknik Job Përshkrimi i mostrës

Traffic Signal Teknik Job Përshkrimi i mostrës

Traffic Signal Teknik Job Përshkrimi

The Traffic Signal Technician performs at the Apprentice or Journey level, në varësi të nivelit të kualifikimeve dhe përvojës së kandidatit të përzgjedhur. Nën drejtimin e përgjithshëm, pozicioni niveli Journey kryen detyra elektrike në mirëmbajtjen dhe riparimin e mjeteve sinjal të trafikut, inspekton dhe troubleshoots sistemet sinjal të trafikut, dhe ka lidhur punën siç kërkohet. Nën udhëheqjen e pozicionit nivelit Journey, pozicioni niveli Apprentice mëson detyrat dhe zhvillon aftësitë e kërkuara për operimin sinjal të trafikut dhe mirëmbajtjen dhe kryen detyra të lidhura siç kërkohet.

JOB PËRGJEGJËSIA

 • inspektoj, heq, dhe kontrollin riparimin sinjal dhe pajisjet ndihmëse të tilla si kontrolluesit sinjal të trafikut dhe kabinete, automjeteve dhe këmbësorëve kuvendet kokë, dritat dhe circuitry.
 • diagnostikuar malfunctions.
 • përshtat, riparim, zëvendësoj, ose modifikuar elektrik, komponentet elektronike dhe mekanike. kontrolluesit, relays, switches, siguresat, timers dhe pjesë të tjera.
 • Hetojë ankesat dhe raportet e malfunctions sinjal të trafikut.
 • rregullon, riparime, ose heq pajisjet e dëmtuar.
 • Bërë riparime fushën e pajisjeve të dëmtuara.
 • Identifikimi dhe riparimin e qarqeve teli.
 • Ndihmon në hartimin e qarqeve elektrike dhe sistemeve për sinjale trafiku.
 • Monitoruar dhe sinjal programet trafikut kontrollorët dhe bën rregullimet e nevojshme.
 • Relamps kryqëzimet sinjalizuar.
 • Paint komponentët trafikut dhe standardet sinjal.
 • inspektoj, hequr dhe instaluar bateri dhe bateri rezervë pajisje.
 • Rregullo dhe zbatimin e trafikut parametrat sinjal koha.
 • Mbani shënime të sakta të punës.
 • furnizimet Order, pjesë, dhe materialet e.
 • Ngritur kontrollin e trafikut.
 • Kryen detyra të tjera të ngjashme siç kërkohet.
 • inspekton, heq, dhe riparimin sinjal të kontrollit dhe pajisjet ndihmëse të tilla si kontrolluesit e trafikut sinjal, kabinete, automjeteve dhe këmbësorëve kuvendet kokë, dritat dhe circuitry.
 • diagnozat malfunctions.
 • rregullon, riparime, zëvendëson, ose modifikon elektrik, komponentet elektronike dhe mekanike, kontrolluesit, relays, switches, siguresat, timers dhe pjesë të tjera.
 • Ndihmon në projektimin dhe ndërtimin e pajisjeve të veçanta test për testimin dyqan e komponenteve elektronike.
 • Heton ankesat dhe raportet e malfunctions sinjal të trafikut.
 • rregullon, riparime, ose heq pajisjet e dëmtuar.
 • Bën riparime fushën e pajisjeve të dëmtuara.
 • Identifikon dhe riparime të qarqeve teli.
 • Ndihmon në hartimin e qarqeve elektrike dhe sistemeve për sinjale trafiku.
 • Inspekton punën e kontraktorëve gjatë ndërtimit dhe pas përfundimit.
 • Monitoron dhe programet e trafikut kontrollorët sinjal dhe bën rregullimet e nevojshme.
 • Relamps kryqëzimet sinjalizuar.
 • Ndihmon në përgatitjen e planeve dhe specifikimet për projektet sinjal.
 • Pikturon komponentët trafikut dhe standardet sinjal.
 • inspekton, heq dhe instalon bateri dhe bateri rezervë pajisje.
 • Rregullon dhe zbaton trafikut parametrat sinjal koha.
 • Mban shënime të sakta të punës; urdhëron furnizime, pjesë, dhe materialet e.
 • Krijon kontrollin e trafikut.
 • Ofron udhëzime dhe drejtim të nxënës stafin e nivelit.
 • Kryen edhe punë të tjera të lidhura siç kërkohet.
 • On-thirrje detyrë nevojshme.

Rreth Jakobit

një koment

 1. Pingback: ViveLab

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *