shtëpi / Uncategorized / Telefoni Operators Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrë e mostrës

Telefoni Operators Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrë e mostrës

Japin informacion duke hyrë alfabetik, gjeografik, apo faqet e internetit të tjera. Ndihmuar blerësit duke përdorur nevojat ekskluzive faturimit. Mund të drejtojë të rinjtë apo njerëzit me probleme fizike për të gjeneruar thirrje telefonike dhe për të menaxhuar thirrje emergjente.

Aftësitë e karrierës Kualifikimi
 • Një mendje për të kërkesave të konsumit, duke iu referuar faqet gjeografike ose alfabetike për t'iu përgjigjur çështjeve dhe do të ofrojë informacion telefonit.
 • Këshilla dhe të verifikojë ekzistues alternative, destinacionet, ose modele rekord për klientët mangët faktet apo info të plotë.
 • Furnizimit Ndihmë specifike persona duke përfshirë edhe ata njerëz që nuk janë në gjendje të telefononi ose që janë në rrethana të jashtëzakonshme.
 • Zbuloni dritat sinjal në Centrale.
 • Veprojnë Centrale telefonike, duke përfshirë ato lokale lidhur, distancë e madhe, për të përmirësuar dhe lidhjeve totale, telefoni paguajnë, portativ, person-to- person.
 • Ndihma Oferta për blerësit që kanë akuzuar të veçantë kërkon.
 • Vlerësim dhe të llogaritin akuzat për kompanitë për shoqatat shembull i distancave të gjata.
 • Për një telefonuesit që kanë nevojë për thirrjet për ndihmë të marrë dhe të ndërmjetësojë.
 • Kryejnë përgjegjësitë klerikale përfshirë inputting, redaktimi, dhe organizimin email.
 • Konsultoni tabelë për të përcaktuar shpenzimet për thirrjet shpenzojnë-telefonike, kërkuar mbeturinat e parave në lidhje me thirrjet si jetike.
 • Ndikojnë në linjat që janë të zëna në qoftë se një urgjente kërkon nevoja.
 • Mbështetja Oferta rele lidhje me konsumatorët hearingimpaired.
 • Zgjidhjet, reklamuar artikujt e biznesit, dhe programet e kursimeve kur i përshtatshëm.
 • Kryen metoda paging ose metoda të tjera të këmbanat për të njoftuar lexuesit e thirrjeve hyrëse.
 • info rishikojë directory.
 • Të ruajtur informacionin e thirrjeve vendosur dhe të marrë, dhe nga akuzat kosto të lidhura.

Rutinat e punës Kërkesat
 • Leximi Knowledge-Knowledge krijuar fjali dhe paragrafë në dokumentet që lidhen me punën.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë njerëzit e tjerë pohojnë duke i kushtuar vëmendje të plotë,, duke marrë kohë për të njohur pikat duke u ndërtuar, Pyetjet kureshtar si e duhur, dhe nuk mbytje në raste që janë të gabuara.
 • Prodhimin-biseduar në mënyrë efektive me shkrim si pėrshtatshme nevojat e tregut.
 • Biseduar-Duke folur për të tjerët për të ndarë faktet në mënyrë efektive.
 • Matematikë-Aplikimi matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Technology-Shfrytëzimi rregullat dhe metodat për të korrigjuar çështjet mjekësore.
 • Criticalthinking-përdorur gjykim dhe arsye në vend metat dhe përfitimet e opsioneve alternative, ide apo mënyra për vështirësitë.
 • Active Learning-Knowledge rëndësia e të dhënave të freskëta sa i përket si potencial dhe kohëve të fundit zgjidhja e problemeve dhe vendimmarrja.
 • Learning Metodat-Zgjedhja dhe duke përdorur stërvitje / praktikat arsimore dhe metodat e pėrshtatshme mësimin specifik situatën apo kur studiuar pikat e reja.
 • Ndjekja-OverseeingORDiscovering funksionalitetit të veten, individë shtesë, apo kompani të ndërmarrë veprime korrigjuese ose për të prodhuar ndryshime.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të përgjigjeve othersA dhe të kuptuarit pse ata përgjigjen si ata e bëjnë.
 • Veprimet Kontrolli-ndryshuar në raport me të tjerët’ sjellje.
 • Aftësi bindjeje-Bindur të tjerët për të ndryshuar mendjet e tyre ose shprehitë.
 • Zgjidhja-Marrja tjerët së bashku dhe duke kërkuar për të pajtuar mospërputhje.
 • Udhëzuar-edukimin e të tjerëve vetëm sa për të marrë veprim.
 • Orientimi-aktive kompani në kërkim të metodave për të ndihmuar folks.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-identifikimin e çështjeve të avancuara dhe hulumtimin informacion në lidhje me të prodhuar dhe për të vlerësuar mundësitë dhe të zbatojë mjete.
 • Procedurat e vlerësimit-inspektimin kërkesat pika dhe kërkon për të bërë një dizajn.
 • Engineering Design-Engineering për të ofruar konsumatorit dhe përafrimin mjete ose duke krijuar kushtet.
 • Pajisje Selection-Vendosja lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të kryer një punë.
 • pajisjet e instalimit-Shtimi, marsh, rrjetë, ose programe për të përmbushur deri syze.
 • Programim-shkruar aplikimet kompjuterike për disa qëllime.
 • Operacionet Monitorimi shikuara indikacione shtesë, pullat, ose teste të jetë i sigurt për një pajisje është duke funksionuar si duhet.
 • Operacion dhe për të trajtuar kontrollues procedurat e mjeteve apo sistemeve.
 • Mirëmbajtja-Performing servis që është rutinë në pajisje dhe identifikimin, kur dhe çfarë lloj të servisimit do të bëhet e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi arsyet për menaxhimin glitches dhe përzgjedhjen çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me të.
 • Rivendosja-Fixing produkteve apo metodave shfrytëzuar instrumentet thelbësore.
 • Quality-Control Vlerësimi-Kryerja e vlerësimeve dhe inspektimet e produkteve, ofruesit, ose procedura për të vlerësuar të shkëlqyer apo funksionalitetin.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh akuzat krahasueshme dhe gjërat e mëdha për sjelljen e mundur për të gjetur një më të përshtatshëm.
 • Sistemet Analiza-Përcaktimi se si një sistem i duhet të kryejë dhe mënyrë përmirësime në biznese, situata, si dhe të mjedisit mund të ndikojnë rezultatet.
 • Hapat apo shenja të performancës së sistemit të metodave të vlerësimit, dalluese, si dhe të sakta ose aktivitetet e nevojshme për të rritur efektivitetin, në përputhje me qëllimet e sistemit.
 • Time Management-kontrolluese oneis rast private së bashku me rastin e të tjerëve.
 • Administrimi i Burimeve Financiare-Vendosur sa dollarë ka të ngjarë të të shpenzohen për të marrë detyra përfunduar, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Menaxhimi i përmbajtjes do të thotë-Duke parë dhe gjetjen drejt përdorimin e duhur të të marsheve shërbimeve, dhe komponente komponentet e nevojshme për të bërë të vepruar specifike.
 • Operacionet e stafit Burimeve-Përvetësuar, frymëzues, dhe personat udhëheqës si ata funksionojnë, dalluar njerëzit shumë më të mirë për profesionin tuaj.
Edukimi Kualifikimi nevojë për njohuri
 • Niveli High-School (ose GED ose High School Ekuivalenca Kualifikimit)
 • Më pak-se një shkallë të lartë të shkollës
 • Asnje
Karrierës Aftësitë Udhëheqja Kërkesa
 • AchievementsANDEffort – 90.04%
 • këmbëngulje – 90.18%
 • projekt – 81.02%
 • kontroll – 80.11%
 • ndihmë – 91.20%
 • Çështje për të tjerët – 85.53%
 • Orientim social – 86.27%
 • Vetëkontroll – 93.60%
 • presioni Toleranca – 98.60%
 • AdaptabilityANDFreedom – 94.55%
 • besueshmëria – 96.20%
 • Kujdes për Aspect – 91.40%
 • seriozitet – 97.00%
 • liri – 86.35%
 • Krijimtaria – 82.32%
 • menduarit analitik – 81.53%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Installers diellore termike dhe teknikë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Shembull

Instaluar ose rivendosjen e programeve diellore të energjisë elektrike të projektuara për të grumbulluar, dyqan, and circulate pv-warm water for

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *