shtëpi / Uncategorized / Telemarketers Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

Telemarketers Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë Template

Get kontributet apo blerje brenda telefon në lidhje me zgjidhjet dhe materialeve.

Aftësitë e punës Kërkesat
 • Prodhojnë aksionet e gatshme të ardhurave, studiuar nga tekstet që shpjegojnë shërbime ose produkte, për të bindur konsumatorët që janë potencial edhe për të bërë një dhuratë, ose për të blerë shërbim apo një produkt.
 • firmat e Kontaktit ose personat personale me telefon për të kërkuar të ardhurat në lidhje me produkte ose zgjidhje, apo edhe për të kërkuar donacione për shkaqet bamirëse.
 • Shpjegoni pyetje përgjigje nga konsumatorët, dhe shërbimet dhe normat ose produkte.
 • Merrni informacion klientit të tilla si markë, trajtuar, dhe metoda e shlyerjes , dhe futni kërkesat në kompjuterë.
 • Përgjigjet e perspektivave, detalet, blerjet, dhe etiketat rekord kontaktuar.
 • Permiresimi i programeve të shitjes në pasioneve të ngritura në shënjestër dhe nevojat e folks unike.
 • Arrijnë emrat dhe shumëllojshmëri telefonit të klientëve të mundshëm nga burime të tilla si faqet e telefonit, ditar karta përgjigje blerë nga korporatat që ishin të ndryshëm.
 • thirrje Përgjigjja telefonike nga klientët e mundshëm të cilët kanë qenë të kërkohen përmes commercials.
 • Phone ose fjalë me krijimin për të reaguar ndaj komunikimit nga blerësit apo edhe për të ndjekur-up shitjes njohurit e para.
 • Mbani të dhënat e bashkëpunëtorëve, raportet, dhe udhëzimet.
 • vizita rutinë në lidhje me përfaqësuesit e shitjes për të kënaqur me klientët e mundshëm, ose në lidhje me konsumatorët që presin tregon të ardhurat.
 • Sondazhet e industrisë ose të kryejë klientit për të marrë informacion në lidhje me klientët e mundshëm.

Profesioni Pursuits Need
 • Leximi Knowledge-Të kuptuarit përmbajtje me shkrim dhe paragrafët në dokumentet e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë njerëzit e tjerë pohojnë ofruar vëmendje të plotë,, duke përdorur kohë për ju për të kuptuar sendet duke u ndërtuar, që kërkojnë pyetje si ideal, sesa mesmerizing në raste që janë të pasakta.
 • Botuese-In shkrim jo si të papërshtatshme për dëshirat e turmës që flasin në mënyrë efektive,.
 • Duke folur-Duke folur për të tjerët për të ndarë faktet me sukses.
 • Matematika-Shfrytëzuar aritmetike për të zgjidhur problemet.
 • Metodat Shkenca-Përdorimi dhe rregullat teknologjike për të zgjidhur problemet.
 • Criticalthinking-përdorur arsyetimin dhe menduar për të njohur metat dhe avantazhet e zgjidhjeve alternative, konkluzionet ose metoda të problemeve.
 • Active Learning-Comprehending rëndësinë e detaje që është i freskët në lidhje me të dy ekzistuese dhe zgjidhjen e problemi të ardhmen dhe vendimmarrja.
 • Strategjitë-Shfrytëzimi dhe ringjallet qasjet teachingANDtutorial dhe proceset pėrshtatshme situatën udhëzuar mësuarit ose kur të kuptuar faktorët që janë të freskëta.
 • Kontrollimi-MonitoringPERDetermining efektivitetin e veten, folks të tjera, ose organizatat e konsiderojnë veprimet korrigjuese ose për të gjeneruar përparime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ Përgjigjet për shkak se ata e bëjnë pse ata reagojnë dhe të kuptuarit.
 • Koordinimi-Ndryshimi veprime në lidhje me të tjerët’ sjellje.
 • Marketing-bindur të tjerët për të ndryshuar kokat ose sjelljen e tyre.
 • Zgjidhja-Sigurimi i të tjerëve së bashku dhe duke u përpjekur për të pajtuar variacione.
 • Udhëzuar-edukimin e të tjerëve se si për të marrë veprim.
 • Orientimi-aktive shërbimit në kërkim të metodave për të mbështetur individët.
 • Avancuar zgjidhja e problemeve, përcaktimin e çështjeve të avancuar dhe shqyrtimin informacionin e duhur për të zhvilluar dhe për të marrë parasysh mundësitë dhe të aplikojnë opsione.
 • Procedurat e vlerësimit-Studimi kërkesat dhe kushtet e prodhimit për të krijuar një dizajn.
 • pajisje Technology Design-Krijimi ose për të bërë dhe të teknologjive të funksionojë përdoruesi dëshiron.
 • Gear Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • Kësti-instalimit instalime elektrike, modelet, pajisje, ose në plan të takohet syze.
 • Programim-prodhimin e paketave kompjuterike për qëllime që janë të shumta.
 • Operacioni Ndjekja shikuara simptome të tjera, dials, ose teste të jetë i sigurt se ka një pajisje që funksionon në mënyrë të përshtatshme.
 • Procedura dhe Manage-Parandalimi operacionet e pajisjeve ose pajisjeve.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh shërbimin që është rutinë në veshje dhe të vendosur kur dhe çfarë lloji i servisimit do të bëhet e nevojshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsye për gabime të punës dhe të vendosur se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me të.
 • Riparim-Fixing pajisjeve ose pajisjeve duke përdorur instrumentet e nevojshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Ekzaminimi-Kryerja e vlerësimeve dhe vlerësime të artikujve, shërbimet, ose operacionet për të gjykuar cilësinë ose performancës.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-menduarit në lidhje me shpenzimet e përgjithshme dhe përfitimet e aktiviteteve që janë potencial për të zgjedhur atë që është më i përshtatshëm.
 • Sistemet Analiza-vendosur se çfarë lloj i metodës duhet të veprojë dhe mënyrën ndryshime në funksionet, Sëmundjet, dhe rrethinat do të ndikojnë në rezultatet e.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi i metodave apo sinjalet e performancës së sistemit dhe gjithashtu sjellja e nevojshme për të rritur apo efikasitetin e saktë, në përputhje me objektivat e makinës.
 • Timemanagement-Menaxhimi dikujt rastin e vet dhe me rastin e të tjerëve.
 • Administrimi i Kursimeve-Marrja e vendimeve sa dollarë së shpejti do të shpenzohen për të marrë punë të bërë, dhe të shitjes për këto shpenzime.
 • Menaxhimi i përmbajtjes Metodat-marrjen dhe duke parë për përdorimin e duhur të karakteristikave, pajisje, dhe materialet e nevojshme për të bërë seriozisht funksion specifik.
 • individët Administrata i stafit Burimeve-udhëheqëse, sepse ata, zhvillim, dhe funksionin frymëzuese, dallimin e personave të lartë për detyrën.
Kualifikimi Training Përvoja Kualifikimi
 • Niveli High-School (ose GED ose High School Ekuivalenca Certificate)
 • Më pak se një diplomë të shkollës së lartë
 • Shumë programe College
 • Asnje
Autoriteti Job Skills Kualifikimeve
 • AchievementOREffort – 90.15%
 • vendosmëri – 89.30%
 • nismë – 87.28%
 • autoritet – 81.76%
 • Bashkëpunimi – 88.10%
 • Çështje për të tjerët – 78.46%
 • Alignment social – 76.31%
 • Vetëkontroll – 85.22%
 • Toleranca stresi – 92.55%
 • CustomizationANDVersatility – 93.72%
 • siguri – 93.93%
 • Fokusimi në aspekt – 93.27%
 • seriozitet – 94.09%
 • liri – 87.65%
 • përparim – 81.96%
 • menduarit analitik – 83.43%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Installers diellore termike dhe teknikë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrimi Shembull

Instaluar ose rivendosjen e programeve diellore të energjisë elektrike të projektuara për të grumbulluar, dyqan, dhe qarkullojnë ujë të PV-ngrohtë për …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *