shtëpi / IT / Systems Engineer Sr Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Systems Engineer Sr Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

 • Pyetje Krijuar avancuara në aplikacionet e biznesit
 • Të sigurojë trajnim në përdorimin dhe problemeve të aplikacioneve të biznesit duke përdorur Sybase Adaptive Server Enterprise Sybase PowerBuilder Crystal Reports dhe Ghostscript
 • Firma Zhvillimi Rajonal Property
 • Firma po ndërton kulla të shumta me projektin e përgjithshme në vlerë prej USD3B
 • Projekti është aktualisht në ndërtim
 • Raportimi tek Drejtori i Projektit interpretues provuar ne kërkojmë për këtë rol do të jetë përgjegjës për këto
 • Merr specifikimet e projektit çmim post nga ekipi i projektit dhe të sigurojë përzierje të përshtatshme të produkteve dhe metodave të instalimit të ofrojë zgjidhje me kosto më efektive
 • Në lidhje me konsulentë të shqyrtojë të gjitha vizatimet e kërkuara të projektimit dhe submittals produktit dhe oraret mëvonshëm dora-off për të bashkë FM dhe operacionet
 • Vepron si një burim teknike për projektimin dhe menaxhimin e projektit ekipit
 • Krijo zgjidhje unike të projektimit për të përmbushur kërkesat specifike të projektit
 • Analizoni planeve të ndërtimit dhe të gjitha kodet e zbatueshme për të përcaktuar kërkesat e projektit dhe rreziqet
 • Sigurojë të fillojë-up dhe dokumentacionin arka me menaxherin dhe sistemit të Projektit specialist për përdorim në komisionimin dhe vlefshmërinë
 • Përgatitja inxhinieri ri-vlerësim dhe ndjek siç kërkohet
 • Zgjidhni lloje të duhur dhe sasitë e produkteve dhe jashtë për të përmbushur kërkesat e projektit
 • Të çojë në përfundimin e vizatimeve të përshtaten ndryshimet inxhinierike dhe inicion ndryshime inxhinierike
 • Udhëzues krijimin e Layouts të projektimit dhe vizatime detaje e produkteve
 • Udhëzues hartimin e materialeve dhe fletë specifikim
 • Lead harton e kosto-efektive produkteve modifikime apo përmirësime mbi produktet ekzistuese me aderimin në industrinë e aplikueshëm dhe specifikimet e projektit
 • Kompletimi dhe verifikimin llogaritje inxhinierike
 • Të çojë në zgjedhjen e materialeve dhe vlerëson produkte konkurruese
 • Amplify Arsimimi është në kërkim të një Systems Engineer talentuar dhe të motivuar për t'u bashkuar me ekipin në rritje teknologjinë tonë
 • Kandidatët ideale do të punojnë të rehatshme në një fast-paced gjithnjë në ndryshim mjedisin e punës
 • Ju do të jetë përgjegjës për hartimin vendosjen menaxhimin dhe ruajtjen e plotësoj s web dhe celulare platformat
 • Ndihmuar troubleshoot çështje në çdo nivel të aplikacioneve të rrjetit arkitekturës kernel dhe shërbime
 • Të marrë pjesë në shqyrtimin e projektimit të aplikacioneve dhe shërbimeve
 • Identifikimi i mundësive për automatizimin e infrastrukturës dhe zhvillimin e zgjidhjeve
 • Të identifikuar nevojën për mjete që ndihmojnë në ruajtjen e zhvillimin dhe përmirësimin e shërbimeve plotësoj s dhe zbatuar ato mjete
 • Së bashku të krijojnë me testet benchmark performancës të zhvillimit për aplikacione dhe shërbime
 • Rekomandoni praktikat më të mira në lidhje me aplikimet dhe krijimin e shërbimeve në aspektin e supportability dhe të performancës
 • aftësitë e komunikimit të forta për shembull aftësia për të përshkruar konceptet teknike në terma të thjeshtë të qarta
 • Aftësia për të menaxhuar të shumta punojnë me rrjedhat dhe prioritizimin e punës
 • Aftësi të forta në një ose më shumë nga sa vijon Bash Python Ruby
 • 9 up kohë në Amazon EC2 s
 • Në familjaritet thellësi me WiFi dhe 3 4teknologjive G
 • Një certifikimit në Bibliotekën e infrastrukturës së IT
 • Përshkrimi Job si arkitekti i lartë Systems ju do të jetë pika qendrore fokusi për projektimin e sistemit drejtim dhe zbatimin dhe mbështetjen e ndërmarrjeve të IT sistemeve
 • Ju do të punojnë në një ekip të vogël, ku ju do të pritet për të mësuar dhe për të zhvilluar veten për të mbështetur ekipin dhe kompani brenda një mjedis aktiv dhe sfidues
 • Ju duhet të jetë në gjendje për të ekspozuar mentorimit dhe lidershipit cilësitë
 • Përgjegjësitë Administron dhe për të menaxhuar sistemet e ruajtjes NetApp Administron dhe menaxhuar vSphere 4
 • Ky pozicion është projektuar për të siguruar asistencë teknike me sistemet Engineer II dhe IT Menaxher
 • Puna është kryer nën mbikëqyrjen e IT Menaxher me gjerësi për ndonjë gjykim të pavarur
 • Ngre Servers workstations dhe shërbimeve të rrjetit hardware dhe software
 • Cakton drejtat pronësore që kufizojnë aksesin si të nevojshme për të mbrojtur integritetin e funksioneve të rrjetit
 • Siguron të gjithë software është i licencuar si duhet para se të instalimit dhe është gjurmuar në përputhje me marrëveshjet e licencimit
 • Ndihmon në vendosjen zonën lokale rrjetit LAN dhe të gjerë të teknologjisë Area Network WAN për të shërbyer më mirë nevojave të qarkut s
 • Ofron mbështetje të sistemit të informacionit të tilla si instalimi versione të reja të softuerit dhe caktimin e hapësirë ​​në disk
 • Ndihmon me hulumtimin e teknikave të reja dhe zhvillimeve teknike
 • Punon me personelin tjetër të agjencisë dhe stafit të departamentit për të përcaktuar problemet e të vendosur prioritetet dhe për të monitoruar progresin
 • Mund të punojnë edhe me përfaqësues të shqetësimeve të jashtme
 • Mirëmban gjendjen e njohurive të artit dhe përpilon informacionin në rekomandime dhe analiza
 • Ndihmon Network Administrator në konfigurimin e routers shpërndarës dhe çelsin
 • Certifikimi nga Microsoft si një Profesional Microsoft Certified dhe ose nga CompTIA si një certifikuar preferuar
 • Posedimi i licencë të vlefshme shoferi Florida s me ngarje rekord të pranueshme për të Politikës së Driving Qarkut dhe programin e sigurimit
 • Aftësitë e njohurive dhe aftësive
 • Njohja e dhe aftësi në përdorimin e Windows 9x NT 2000 XP 2003 Vista dhe Solaris për krijimin e rrjeteve sistemet kompjuterike
 • Njohja e Microsoft Exchange dhe Microsoft SQL mjedise dhe terminologjinë lidhur
 • Njohja e mjediseve UNIX dhe terminologjinë lidhur
 • Njohuritë dhe të kuptuarit e mjedisit server klienti
 • Njohja e DHCP DNS dhe fiton
 • Njohja e shtypura file dhe shërbimeve të terminalit
 • Njohuri e ndërmarrjes E-mail dhe mesazheve sistemeve
 • Aftësia për të aplikuar dhe të përdorin njohuritë dhe teknika të avancuara në një mjedis me cilësi të orientuar klient-përqendruar
 • Aftësia për të përhapur zhgënjimin e përdoruesit për të lehtësuar marrjen e informacionit të nevojshëm për të zgjidhur një çështje
 • njohuri të konsiderueshme të përpunimit të të dhënave dhe parimet e funksionimit të telekomunikacionit
 • Aftësia për të komunikuar në mënyrë efektive me personelin e departamenteve për të ndihmuar me planet dhe organizojnë përmirësimet e sistemit dhe zgjerimin e rrjetit
 • Aftësia për të përcaktuar në mënyrë të pavarur dhe të rekomandojë veprime për të rritur rrjeteve shërbime për rrjetin e qarkut të gjerë duke përdorur iniciativën dhe gjykim në bazë të ekspertizës teknike dhe njohurive
 • Aftësia për të komunikuar në mënyrë efektive dhe profesionale me shkrim dhe me gojë
 • Aftësia për të trajnuar të tjerët në procedurat themelore operative duke përdorur një shumëllojshmëri të sistemeve operative Windows dhe hardware dhe software e sistemeve të tjera brenda organizatës qarkut
 • Aftësia për të analizuar dhe troubleshoot rrjetit dhe ose hardware malfunctions dhe sugjerojnë veprime korrigjuese
 • Aftësia për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie efektive të punës me stafin e Qarkut agjencitë e jashtme dhe publikun e gjerë
 • përgatitja për hardware dhe software blerjeve
 • Aftësia për të vendosur ruajtjen e rrjetit personal dhe të përbashkët për të dhënat dhe aplikimet fotografi
 • Aftësia për të workstations e instalimit për lidhje automatike në rrjet
 • Aftësi për të punuar në mënyrë efektive si pjesë e një propozim ose të marketingut ekipit teknik

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Systems Analyst Job Përshkrimi / Roli dhe përgjegjësia e mostrës

The position will be responsible for successfully applying Information Technology IT principles procedures and techniques

një koment

 1. Hi would you mind letting me know which hosting company you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker
  then most. Can you suggest a good internet hosting provider at
  a fair price? Thank you, I appreciate it!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *