shtëpi / IT / Sr. Rrjeti Analist Job Përshkrimi

Sr. Rrjeti Analist Job Përshkrimi

PËRSHKRIMI I PUNËS RRJETI Analitike

SR. RRJETI Analitike JOB PËRSHKRIMI

DETYRAT E PUNËS DHE PËRGJEGJËSITË

 1. analiza, harton, dhe zbaton zgjidhjet e komunikimit për të gjerë zonë të rrjetit të të dhënave / telekomunikacionit dhe lokale rrjetet zonën e Universitetit; trajton përgjegjësitë teknike përfshirë Ethernet, TCP / IP, Gigabit Ethernet, SNMP, Novell interfaces, Lidhjet LAN / WAN, Qasja në internet, teknologjive wireless, firewall, HP Openview, pajisje Packetshaper, Rrjeti Access Control Pajisje, Analizues pako, Video dhe teknologjitë Voice Over IP.
 2. Menaxhon kontraktorët jashtë dhe stafin studenti mbështetje teknike në projekte të ndryshme të rrjetit.
 3. Mbikëqyrë dhe koordinon harton rrjetit me rrjetin e Arkitektëve; Instalohet, modifikon, dhe mbështet hardware rrjetit të komunikimit; kryen diagnostikime dhe riparime mbi komunikimit dhe pajisjet e lidhura.
 4. Ndihmon në zhvillimin e, zbatimin dhe mbështetjen e performancës, enhancements funksion, dhe procedurat gabim zbulimin / korrigjimin rrjeteve Wired dhe pa tel.
 5. Është në dispozicion në një orar të rradhës dhe të përgjigjet për të rrjetit të lidhura me thirrjet probleme.
 6. Angazhohet në një program të planifikuar të zhvillimit profesional; të ruajtur rritjen e vazhdueshme në aftësitë profesionale dhe thelbësore e njohurive në pozicionin.
 7. Ofron të dhëna teknike në proceset e planifikimit të teknologjisë të gjerë të Universitetit.
 8. Kryen projekte të veçanta dhe detyra të tjera të caktuar.

KNOWLEDGE, SHKATHTËSITË, Aftësive dhe karakteristikave personale

 • Njohja e produkteve të rrjetit dhe shërbimeve
 • Njohja e protokollet e rrjetit (IP, TCPIP, IPX, netbus)
 • Njohja e teknologjisë wireless
 • Njohja e sondazhit Artistët interpretues vend pa tel
 • Njohja e pajisjeve të rrjetit të të dhënave: konfiguracion, testimi dhe riparim
 • aftësitë ndërpersonale / marrëdhëniet njerëzore
 • aftësitë verbale dhe të shkruara të komunikimit
 • Vëmendje në detaje
 • angazhim të fortë të shërbimit
 • Aftësia për të qenë në thirrje për t'iu përgjigjur faqe
 • Aftësia për të zhvilluar politikat e sigurisë e rrjetit
 • Aftësia për të ruajtur në fshehtësi
 • Aftësi për të punuar në një mjedis të ekipit të orientuar
 • Aftësia për të përdorur punë-të zgjeruara software, duke përfshirë edhe përdorimin e mjeteve të menaxhimit të projektit
 • Deri në datën e njohjes së pajisjeve ,software dhe programimit në veçanti në lidhje me atë të përdorur nga kompania
 • Ekipi i punës dhe përvojën e menaxhimit të ekipit
 • Aftësi të mira negociuese
 • Organizimi i mirë dhe aftësitë zgjidhjen e problemeve

 

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Systems Engineer Sr Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësia e mostrës Krijuar pyetje të avancuara në aplikacionet e biznesit …

3 komente

 1. Unë jam i sigurt se ky artikull ka prekur të gjithë përdoruesit e internetit, pas saj të vërtetë me të vërtetë mirë në ndërtimin e blog të ri.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *