shtëpi / IT / Software Engineer – Informacione Resources Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Software Engineer – Informacione Resources Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

 • Dizajni dhe kodin për sistemet softuerike të zhvilluar Web Services shkruani TV menaxhuar kod burim dhe të kontribuojë në dokumentacionin e produktit
 • Zhvillimi i moduleve plugins për WordPress dhe SharePoint
 • Kryerja e analizave dhe të rekomandojë ndryshime
 • Dokument dhe demonstrojnë zgjidhje duke zhvilluar flowcharts dokumentacionit Layouts diagramet Listat Postar Komente dhe kodin qartë
 • Kryejnë shqyrtimet kodin ose të marrë pjesë në grup komente Kodi për qëllim të standardeve të siguruar ndiqen
 • Të ruajtur kodin burimor duke përdorur sistemin e tanishëm të kontrollit burim
 • Të zgjidhur problemet komplekse teknike me aplikimet
 • Përgjigjet menjëherë raporteve bug
 • Punuar me një shumëllojshmëri të zhvillimit dhe testimit mjediset
 • Përdorni Linux Apache MySQL PHP metodologji shkathët dhe Përleshje
 • Punuar me WordPress theme ose plugin modul zhvillimi version sistemet e kontrollit Git përmbysje etj
 • dhe teknologjitë e Microsoft SharePoint
 • Përdorni SSIS SSRS Web Services JSON XML XSLT JavaScript CSS dhe HTML në kryerjen e detyrave
 • Çon mbështetjen e sistemit të prodhimit duke identifikuar problemin formimin e detyrave në dështime të realizueshëm dhe në vijim të përparuar e përfundimit për kodim detyrave
 • Bën kërkime për të identifikuar zgjidhje për zgjidhjen e dështimeve të testimit të punuar me zhvillues të çojë dhe pronarit të biznesit të riparuar dhe për ri testim
 • Merr pjesë në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e udhëzimeve standardet dhe praktikat më të mira për zhvillimin e sistemit të informacionit në sigurimin e cilësisë provë dhe mjedise ndërmarrje të prodhimit
 • Siguron dizajn përputhet me arkitekturës agjencisë standarde dhe praktika të sigurisë
 • Krijon dhe mban kërkesat teknike në dokumentet e projektimit dhe dokumentet funksionale arkitekturës
 • Consulting manuale periodike dhe raportet teknike për të mësuar mënyra të reja për të zhvilluar programe dhe për të ruajtur aftësitë dhe njohuritë ekzistuese
 • Në Specialist i Teknologjisë së Informacionit 3 nivelit këto detyra kryhen në trajnim dhe nën mbikëqyrje të ngushtë
 • Aftësi të shkëlqyera me gojë dhe me shkrim të komunikimit në mjediset e të dy të biznesit dhe teknike
 • Excellent OOA OOD sistemet aftësitë modelimit dhe modelet e projektimit
 • E fortë teknike logjike analitike dhe aftësitë e zgjidhjes problemi
 • në shtatë ditë pas datës së hapjes së këtij postimi

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Systems Engineer Sr Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësia e mostrës Krijuar pyetje të avancuara në aplikacionet e biznesit …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *