shtëpi / Përshkrimi i punës / Social Science Research Job Përshkrimi i mostrës

Social Science Research Job Përshkrimi i mostrës

Ushqimit dhe Profesionistët

Përdorimi biokimi, mikrobiologji, dizajni, dhe shkencat e tjera për të shqyrtuar konceptet themelore kontrollin dhe dëmtimin e ushqimeve; të shqyrtojë përmbajtjen e ushqimit në sasi të konstatuar të vitaminave, yndyrë, sheqerna, dhe proteinat; gjetur zgjidhje të reja ushqimore; studiojnë mënyrat për të krijuar ushqime të përpunuara të sigurt, vlefshëm, dhe të dobishme; dhe ekspertiza kërkimore përdorimi i ushqimit për të përcaktuar mënyrat më të mëdha në metodën, paketë, mbaj, shitës me pakicë, dhe të japë ushqim.

Aftësitë e karrierës Kualifikimi
 • Kontrolloni shërbime të reja për hije, sipërfaqe, aromë , përmbajtja e shëndetshme, dhe respektimin e të qeverisë dhe tregut specifikimet.
 • Shqyrtoni përbërësit e para në lidhje me bilancin apo maturimit në lidhje me trajtimin dhe produktet e lidhur për vitamina dhe minerale, dhe siguria, i shkëlqyer.
 • Konsultohuni me autoritetet shije, rritet punësuar, designers procedura, dhe paketimin dhe promovimin e profesionistëve për të zgjidhur dilemat në zhvillimin e produktit.
 • Shqyrtoni operacionet dhe përpunimin e ushqimit dhe për të ndihmuar me avancimin e aplikimeve të garantuar cilësinë për funksione të tilla.
 • Studim teknika për të forcuar aspektet e ushqimit, të tilla si për strukturën e substancave shembull, aromatizues, ngjyrë, konsistencë, Vlera që është ushqyese, dhe rehati.
 • Studioni kornizën dhe formulën e edhe rregullimet e përbërësve ose ariu ushqimit në ruajtje.
 • Krijo mjete të zgjeruara ose të freskëta e sigurimin e ushqimit, trajtim, shfaqje, mbajtje, dhe mbrojtjen e, punësuar familjaritet me kimi, së bashku me shkencat e tjera që janë.
 • Specifikimet e krijimit të prodhojnë dhe standardet e ushqimit, Rregullat e sigurisë dhe higjenike, dhe të shpenzojnë specifikat e ujit dhe furnizimit administratës.
 • Trego mallrave për klientët.
 • rajonet Kontrolloni ushqim-përpunimit për të siguruar pajtueshmëri me autoritetet politikat dhe standardet në lidhje me pastërtinë, mbrojtje, cilësi, dhe mbeturinave pritjet e menaxhimit.
 • Kërkuar nga zëvendësuesit për demtuar ose konservues padëshirueshme.
 • Fitoni artikuj ushqimore të freskëta sa i përket brezit, sipas reagimeve klientit.
 • Mbetet upto-ditore në kufizime të freskëta dhe ngjarjet aktuale duke studjuar materialet klinike lidhur me ushqime të teknologjisë.

 

Profesioni Pursuits Kërkesa
 • Leximi kuptuarit-Comprehending fjali të shkruara dhe dënimet në dokumentet që lidhen me punën.
 • Active Dëgjimi-Për çfarë folks të tjera pohojnë ofruar vëmendje të plotë, duke marrë kohë për të kuptuar gjërat duke u krijuar, kureshtar çështje si të përshtatshme, në vend se të ndërprerë në situatat që janë të pahijshme.
 • Botuese-Komunikimi me sukses në shkrim si të përshtatshme për kërkesat e shikuesve.
 • Komunikimi-folur-për të tjerët për të përcjellë informacion me sukses.
 • Math-Aplikimi matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Punësuar rregulla shkencore dhe teknikat për vështirësitë ilaç.
 • Të menduarit kritik-Duke përdorur logjikën dhe mendimin në vend të mirat dhe mangësitë e alternativave zgjedhje, gjetjet apo mënyra për çështje.
 • Active Learning-Njohja implikimet e detaje që është e re për të dy të fundit dhe të ardhshëm vendimmarrje zgjidhjen e problemeve dhe.
 • Të mësuarit e teknikave-Shfrytëzimin dhe picking coachingANDinstructional qasjet dhe procedurat hije problemin kur zotërimin apo edukimit faktorë që janë të freskëta.
 • Ndjekja-TrackingPEREvaluating funksionalitetit të veten, individët që janë të tjera, ose kompanitë e konsiderojnë veprime korrigjuese apo për përmirësime të prodhuar.
 • Social largpamësin-Duke qenë jo në dijeni të përgjigjeve othersI dhe njohurive, ndërsa ata bëjnë pse ata reagojnë.
 • Veprimet Kontrolli-ndryshuar në raport me të tjerët’ veprimet.
 • Aftësi bindjeje-Genuine tjerët për të përmirësuar intelektin apo veprimet e tyre.
 • Zgjidhja-Getting të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Asistimi-Coaching të tjerët se si të bëjnë një lëvizje.
 • Shërbimet Orientimi-aktive që kërkojnë qasje për të ndihmuar individët.
 • Avancuar Zgjidhja e Problemeve-Identifikimi problemet e komplikuar dhe informacione kërkime që është e lidhur konsideratë dhe për të zhvilluar mundësitë dhe zbatuar alternativa.
 • Operations Research-Ekzaminimi dëshiron dhe specifikimet Merchandise për të krijuar një stil.
 • Engineering Design-Technology për të siguruar personit dhe përshtatjen e produkteve ose të krijuar kushtet.
 • Pajisje Selection-Vendosja lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • Planet e instalimit, Instalimi, produktet, rrjetë, ose mjete për të përmbushur specifikimet.
 • Zhvillimi-shkruar paketa kompjuterike për aplikimet që janë të shumta.
 • Operacioni i Monitorimit-Duke parë indikatorë shtesë, dials, ose testet për të siguruar se nuk është një pajisje kryerjen e saktë.
 • Operacionet dhe funksionet Handle-drejtues i pajisjeve ose veshje.
 • Mirëmbajtja-Performing mirëmbajtjen që është rutinë në mjetet dhe identifikimin se kur dhe se çfarë lloj të mirëmbajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Vendimi arsye për glitches që operojnë dhe të zgjedhin se çfarë duhet të bëni në lidhje me këtë.
 • Rivendosja-Ndreqje produktet ose pajisjet shfrytëzuar metodat themelore.
 • Quality-Control Analiza-kryerjen e hetimeve dhe testet e mallrave, ofruesit, ose funksione të vlerësuar të shkëlqyer apo të performancës.
 • Dituria dhe vendimmarrje, duke menduar për shpenzimet e përgjithshme dhe gjërat e mëdha për aktivitete që janë të mundshme për të gjetur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi si një metodë duhet të punojë dhe vetëm se si ndryshimet në rrethana, funksione, dhe vendosjen mund të ndikojnë në efektet.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi i veprimeve ose simptoma të performancës së sistemit dhe gjithashtu në përputhje me objektivat e makinës, përshtatshme ose aktivitetet e nevojshme seriozisht për të rritur efikasitetin e.
 • Timemanagement-Trajtimi momentin personale të një.
 • Mbikëqyrja e Money-Përcaktimi se sa të ardhura ka të ngjarë që do të investohen për të marrë punën e kryer, e të dhënave të lidhur me këto fatura.
 • Administrimin e materialeve Metodat-Duke parë dhe gjetjen në përdorimin e duhur të institucioneve, marsh, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të bërë funksionin e caktuar.
 • Menaxhimi i Punonjësve Burimeve-Krijimi stimulues, dhe personat udhëheqës si ata punojnë, përcaktimin e folks shumë më të mirë për këtë detyrë.
Kërkesa Trainingnevojë për njohuri
 • Diplomë Bachelor
 • Diplomë Master
 • doktoraturës Niveli
 • Asnje
Punojnë Command Skills Kualifikimi
 • AccomplishmentANDEffort – %
 • durim – %
 • motivimi – %
 • komandë – %
 • ndihmë – %
 • Problem për të tjerët – %
 • Drejtimi social – %
 • Vetëkontroll – %
 • presioni Prag – %
 • Përshtatje / Mobility – %
 • seriozitet – %
 • Kujdes për Aspect – %
 • ndershmëri – %
 • liri – %
 • zhvillim – %
 • të menduarit – %

 

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Analistët e buxhetit Job Duty Template

Buxheti studim vlerëson për plotësinë, saktësi, dhe konformitetit duke përdorur teknika dhe kufizimet. Vlerësojnë buxhetimit dhe …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *