shtëpi / Përshkrimi i punës / Përshkrimi Social Science Research Shembull

Përshkrimi Social Science Research Shembull

Ndihmuar profesionistët kulturore në studim tjetër të teknologjisë social, pyetësor, dhe gjithashtu laboratorike. Mund të ndihmojë në ndihmë në të kualitetit të kontrollit, vlerësimi klinik, ose fotografi operacionet dhe të përgatisë konkluzione për newsletter.

Aftësitë e karrierës Paraprake
 • përgatit, përshtat, dhe për të trajtuar directories të konsiderueshme.
 • Të sigurojë ndihmë me përgatitjen e sipërmarrjes – studimet e lidhura, dorëshkrime, dhe tregon.
 • Marrë pëlqimin e informuar të prindërve të tyre ose tema hetimit.
 • Përmbushja shpjegime multivariate dhe ilustrues matematikore e informacionit, duke përdorur software PC.
 • Konfirmo besueshmërinë dhe saktësinë e të dhënave të hyrë në burimet, korrigjimin ndonjë problem.
 • bërë mobilje, hartat, Bedding fakt, dhe komente që janë krijuar përshkruan rezultatet e studimit.
 • Ndryshojë dhe të paraqesë dokumente të tjera të hetimit pritet dhe gjithashtu metodologji.
 • Zhvillojnë dhe të aplikojnë teknikat e kontrollit të cilësisë studimore.
 • Net se ishte ekzekutuar hetim -centered dhe bibliotekës.
 • Gjetjet e hulumtimit të pranishëm për grupet e folks.
 • Execute dhënave dhe akt tjetër klerik si të nevojshme për arritjen e projektit.
 • Të hartuar dhe zhvilluar paketa që janë specifike për punë, duke përfshirë ekzaminimin statistikore dhe futjen e të dhënave dhe të larjes.
 • dhënat kodin në prep për hyrje kompjuter.
 • Ofrimi i mbështetjes brenda pajisjet pyetësorit të tilla si për pyetësorët e shkallës’ stil.
 • Ekran tema të mundshme për të përcaktuar qëndrueshmërinë e tyre si të analizuar kontribuesit.
 • Sigurimi i provave, të cilat janë standarde për të analizuar tema, ose informacion studim intervistë për të mbledhur.
 • Sponsor dhe Orari individë studimore.
 • Vëzhgoni pjesëmarrësit kërkimore, dhe të kryejë ndonjë punë të nevojshme follow.
 • Alokimi dhe kontrollin e mjeteve dhe dhomë laboratorike.
 • Menaxho intervistuesve e studimit’ punë.
 • Vëzhgoni artikuj klinike, dhe faturat të tilla si për personin pagesën shkallës.
 • Kryerja kërkesat teste ose të bisedoni me klientët të shikoni për llojet e info dhe kërkimit të nevojshme.
 • Të marrë mostra të tilla si gjyqe të gjakut, as-kërkohet nga studimet.

Profesioni Veprimet Need
 • Leximi paragrafët njohuri Kuptimi dhe paragrafët shkruara në docs që lidhen me punën.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë të tjera-e njerëzve pohojnë ofruar vëmendje të plotë,, duke marrë kohë për ju për të kuptuar detajet duke u prodhuar, pyetje që kërkojnë si të duhur, dhe nuk mbytje në momentet që janë të pahijshme.
 • Shkrim-bisedonte shkruar në mënyrë efektive poshtë jo si të papërshtatshme për kërkesat e audiencës.
 • Komunikimi-Duke folur për të tjerët për të ndarë të dhënat në mënyrë efektive.
 • Matematika-Punësuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Duke përdorur parimet e kontrolluar dhe zgjidhje për të korrigjuar vështirësi.
 • Të menduarit kritik-Shfrytëzimi arsyetimi dhe arsye për të njohin dobësitë dhe talentet e qasjeve, Rezultatet apo opsione zëvendësim për fatkeqësitë.
 • Active-Learning-Comprehending implikimet e të dhënave që është e re për çdo problem-zgjidhjen vendimmarrje aktual dhe të mundshëm dhe.
 • Mësoni afrohet-punësuar dhe duke zgjedhur strategji instructionPEReducational dhe metodat e duhura për situatën specifike kur të mësuarit apo stërvitje gjëra të freskëta.
 • Efektiviteti Monitorimi-MonitoringANDEvaluating e individëve të ndryshëm, vetë, ose organizatat për të gjeneruar zhvillimet ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin i dijshëm tjerët’ Reagimet dhe kuptuar si ata e bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Kontrolli-Modifikimi veprime në drejtim të tjerëve’ aktivitetet.
 • Bindje-Genuine tjerët për të përmirësuar trurin apo veprimet e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Getting të tjerët së bashku dhe të dashur për të pajtuar variacione.
 • Mësimore-edukimin e të tjerëve howto bërë një lëvizje.
 • Shërbimet Orientimi-aktive kërkojnë mënyra për të ndihmuar personat e.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Dallimi çështje të avancuara dhe kritikuar informacion që është relevante zbatojnë alternativa dhe të vlerësuar dhe për të ndërtuar opsione.
 • Operacionet Analiza-Studimi kërkon dhe kërkesat pika për të prodhuar një stil.
 • Technology Design-Ndryshimi mjete ose krijimin dhe inxhinieri për të ndihmuar nevojat personi.
 • Tools Selection-Vendosja lloj të pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të bërë një karrierë.
 • Modelet e instalimit, Instalimi, pajisje, telat, ose aplikimet për të përmbushur karakteristika.
 • programe kompjuterike Development-Botime për qëllime që janë të ndryshëm.
 • Operacionet Monitorimi-Duke parë simptoma të ndryshme, pullat, ose tregues për të siguruar se është një pajisje kryerjen e saktë.
 • Funksionimi dhe Handle-Kontrolli operacionet e marsheve ose programeve.
 • Mirëmbajtja-Performing mirëmbajtjen që është rutinë në mjetet dhe të vendosur kur dhe çfarë lloji i mirëmbajtjes është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Përcaktimi shkaqet e menaxhimit gabime dhe përcaktimin se çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • pajisje apo teknika të shfrytëzuar metodat e nevojshme Fixing-Repairing.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Të bësh vlerësime dhe testimin e mallrave, shërbimet, ose teknika për të vlerësuar performancën e shkëlqyer ose.
 • Dituria dhe vendimmarrja-Duke menduar për përfitimet dhe akuzat e përgjithshme të sjelljes që ka të ngjarë për të gjetur atë që është mirë të përshtatshme.
 • Analiza-Marrja e vendimeve se si një program duhet të punojnë dhe se sa përmirësime në funksione, Sëmundjet, dhe gjithashtu mjedisi mund të ndikojë në rezultatet e.
 • Sistemet Analiza-përcaktimin e hapave ose tregues të performancës të sistemit, së bashku me veprimet kishte një nevojë për të rritur ose performancën e duhur, në lidhje me qëllimet e sistemit.
 • Timemanagement-Menaxhimi dikujt moment personal, si dhe të tjerët’ kohë.
 • Mbikëqyrja e Kursimeve-Identifikimi sa të holla padyshim do të përdoren që të ketë punën e bërë, dhe kontabilitetit për këto tarifa.
 • Operacionet e përmbajtjes Aseteve-respektuar dhe marrë në përdorimin e duhur të të marsheve shërbimeve, dhe furnizon produktet e nevojshme seriozisht për të bërë të vepruar specifike.
 • Administrata i Punonjësve Burimeve-Zhvillimi, nxitës, dhe personat e udhëzuese, ndërsa ato funksionojnë, identifikimin e folks të lartë për punën tuaj.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Need
 • Bachelor's-Diplomë
 • Diplomë Master
 • Shuma Affiliate-së (ose diploma shtesë 2-vjeçare)
 • Me shume se 1 yr, up-to nja dy vjet dhe duke përfshirë
Aftësitë Task Menaxhimi Kërkesa
 • SuccessOREnergy – 92.34%
 • këmbëngulje – 92.84%
 • përpjekje – 94.90%
 • drejtuesit – 79.21%
 • Bashkëpunimi – 89.75%
 • Problem në lidhje tjerët – 86.28%
 • Drejtimi kulturore – 84.89%
 • Vetëkontroll – 84.49%
 • Toleranca stresi – 81.65%
 • CustomizationORFlexibility – 91.82%
 • seriozitet – 93.95%
 • Ndërgjegjësimi i Depth – 92.90%
 • ndershmëri – 94.09%
 • liri – 94.50%
 • përparim – 87.76%
 • menduarit analitik – 93.03%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Analistët e buxhetit Job Duty Template

Buxheti studim vlerëson për plotësinë, saktësi, dhe konformitetit duke përdorur teknika dhe kufizimet. Evaluate budgeting and

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *