shtëpi / Administrator|shërbimi ndaj klientit / Site Inspektori Job Përshkrimi i mostrës

Site Inspektori Job Përshkrimi i mostrës

Site Inspektori Job Përshkrimi i mostrës

Inspektorët Site vendosë standardet e ndërtimit dhe rregulloreve kodin, ndërsa

verifikimin besueshmërinë strukturore në ndërtimin dhe renovimin projekte të reja.

Individët që kanë përfunduar një diplomë arkitekturës ose inxhinieri

program mund të jenë të preferuar nga disa punëdhënës, por të diplomuarit e shkollave të mesme

me përvojën e ndërtimit shpesh hyjnë në këtë fushë, si dhe. Një profesionist

certifikim ose licenca qeveria mund të jetë e nevojshme për punësim.

përgjegjësive të punës

1. Të inspektojë dhe të regjistrojnë punimet e ndërtimit të kryera nga

kontraktori në vend dhe për të zgjidhur këtë faqe interneti guroret e krijuara nga bashkë-

Koordinues me Engineer Përhershme.

2. Për të siguruar kryerjen e punës në përputhje të plotë me

vizatimet dhe specifikimet.

3. Mbikëqyrja dhe Inspektimi i punimeve shtesë dhe jashtë fushës

Punimet kryhen nga kontraktuesi.

4. Procesi i formave të përbashkëta matjes dhe për të ruajtur të dhënat e

statusi i tyre.

5. Të mbajë të dhënat e punëve të kryera për pagesën e përkohshme dhe përfundimtare

dhe planet si-ndërtuar.

6. Bëni shënime të veçanta dhe të dokumentojnë aktivitetet kontraktorët që

mund të çojë në pretendimet.

7. Të jetë e drejtë dhe të fortë në marrëdhëniet me kontraktuesin.

8. Konsideroni alternativat dhe pasojat me kujdes para

vendimet e bërë.

9. Kontrolloni nyjeve temperatura compaction dhe sipërfaqja e asfaltit.

10. Kontrollo të gjitha formularin punon përforcim etj para konkrete derdhje.

11. Bashkërendon dhe të bashkëpunojë me Contractors vend Foreman për të gjithë

aktivitetet.

12. Përmbahet metodave të sigurta të punës dhe të raportojë për banor

inxhinier për ndonjë fatkeqësi në vend.

13. Të mbajë një ditar të detajuar të punës së ditës s çështjet e aktiviteteve të punës

orë aprovohet apo refuzohet të punës së operimit dhe pajisjeve të përdorura

etj dhe shenjë në fund të çdo dite.

14. Koordinuar me laborant dhe të rregulluar për

marrjen e mostrave dhe testimi i punës së kryer në mënyrë të kënaqshme dhe cilësinë

testimi sigurimi i materialeve të dyshuar.

15. Kontrollin e të dhënave të punës Dita e paraqitura nga kontraktori.

16. Mbikëqyrja dhe Inspektimi i të gjitha aktiviteteve ndërtimore të realizuara

nga kontraktuesi në vend.

17. Mbajtjen e shënimeve të burimeve në terren progresin e përditshme e punës

Inspektimet e ndërtimit dhe vizatime punëtori deklaratat metodë

dhe ITPS Inspector Testimi Planet.

18. Marrja e shënime të veçanta dhe të dokumentuar aktivitetet kontratës që

mund të çojë në pretendimet.

19. Hartimi udhëzime vend për çdo variacionet e kërkuara nga ose

Futjet më të dokumenteve të kontratës.

20. Raportoni metoda të diskutueshme të operacioneve nga kontraktori në

Engineer.

Diplomimi minimale të kualifikimit nga lartë

shkollore dhe 2 vjet përvojë në inspektimit apo në

Tregton ndërtimit ose ndonjë kombinim ekuivalent

arsimimi dhe eksperienca.

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Sistemet Niveli Engineer 2 Job Përshkrimi Shembull

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësia e mostrës Krijuar pyetje të avancuara në aplikacionet e biznesit …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *