shtëpi / Administrator|Back zyra|shërbimi ndaj klientit / Senior Executive Sekretari Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Senior Executive Sekretari Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

 • Përgatitja dhe për të menaxhuar raportet dhe dokumentet e korrespondencës
 • Organizon dhe koordinon takimet konferenca rregullimet e udhëtimit
 • Merrni llojin dhe shpërndarjen procesverbalin e mbledhjeve
 • Zbatuar dhe për të ruajtur sistemet me pajisje -operate zyre
 • Mbajë oraret dhe kalendarët -Manage furnizimet e zyrës
 • Rregulluar dhe për të konfirmuar emërimet -maintain bazave të të dhënave -Manage furnizimet e zyrës
 • Set up dhe mirëmbajnë sistemet e dosjeve -Set procedurat e punës
 • Komunikoni me gojë dhe me shkrim për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të dhënë informacion
 • Ndërlidhje me kontaktet brendshme dhe të jashtme
 • Koordinojë rrjedhën e informacionit brenda dhe jashtë vendit
 • aftësitë verbale dhe të shkruara të komunikimit orientimi -customer-shërbim
 • Vëmendje në detaje aftësitë -interpersonal -reliability -initiative
 • Konfidencialiteti -planning dhe organizimin e tolerancës menaxhmentit -Time -stress
 • Zbardhjen drafteve proofreads dhe rishikon memorandume korrespondencë agjendave minuta rezolutat dhe politikat
 • Përgatitja e takimit oraret marrjen e masave paraprake axhenda e takimit regjistrimin paraqitjen shtypni dhe shpërndarjen e procesverbaleve të mbledhjeve
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e sistemit elektronik paraqitjen dhe apo dokumentacionin vështirë kopje për fotografi të kërkuara të dhënat dhe raportet
 • Mbajtja listat e klientëve dhe të kontaktit në bazat e të dhënave relevante
 • Merre dhe rele direktiva udhëzime dhe detyrë për të dhe nga menaxhmenti i lartë
 • Detyra të tjera administrative sekretarisë si e nevojshme
 • Koordinuar raportet oraret e punonjësve të lartë të menaxhimit
 • Përcaktoni çështjet e prioritet të lartë dhe për të trajtuar në përputhje me rrethanat
 • Menaxheri Alert lidhje me heqjen apo takime të reja
 • Bëni rregullimet e udhëtimit për menaxher
 • Përgatitja e raporteve statistikore si dhe kur kërkohet
 • Përshëndes dhe të marrin vizitor dhe për të identifikuar kërkesat e tyre
 • Koordinon aktivitetet e menaxhimit të zyrës
 • Koordinon dhe oraret rrjedha puna e zyrës për të siguruar që afatet dhe angazhimet janë përmbushur dhe se vazhdimësia e funksionimit është ruajtur gjatë mungesës së drejtorit
 • Koordinimi konsolidimin informacionin e duhur dhe vlerëson mjetet më efektive dhe opsionet në dispozicion për të zgjidhur një adresë dhe të përgjigjet për çështjet në mënyrën e duhur dhe të përshtatshme
 • Ndjek në një shumëllojshmëri të çështjeve informacionit dhe veprimit të kërkuar nga drejtori për të siguruar që janë përmbushur afatet
 • Punon me një shumëllojshmëri të stafit për të marrë informacion në përgjigje të kërkesave nga drejtori
 • Duhet të tregojnë aftësi të forta gojë dhe me shkrim të komunikimit me rrjedhshmëri në të shkruar dhe të folur anglisht dhe arabisht
 • Aftësia për të shfrytëzuar në mënyrë efektive internetin, si dhe aftësi të avancuara në Microsoft Office applications
 • Kërkesat Njohuri aftësi të shkëlqyera organizative, me nivel të lartë të vëmendjes në detaje dhe të ndjekin-up

Rreth superadmin

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *