shtëpi / Uncategorized / Security And Fire Alarm Systems Installers Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrimi Template

Security And Fire Alarm Systems Installers Job Përshkrimi / Jobs dhe detyrimi Template

instaloj, sistem, ruaj, ose riparimin e pajisjeve dhe zjarri ose alarmi sigurisë kabllove. Sigurohuni që funksioni është në lidhje me kërkesat përkatëse.

Aftësitë e punës duhet
 • Analizuar metoda për të gjetur problemet, duke përfshirë edhe lidhjet derdhur ose mbushje që është thyer.
 • Bracket dhe bashkëngjitni panele të trajtojë, porta dhe dritare bashkëpunëtorët, sensore, ose kamerat dhe bashkëngjitni instalime elektrike dhe telefonike për lidhjen e copa.
 • instaloj, mbështet, ose rivendosur Gadgets alarm, programet e sigurisë, ose pajisje të lidhura, programet e ardhshme të templates elektrike dhe opsione ndërtuese.
 • Inspect faqet e internetit të instalimit dhe të studiuar të veprojë mundësitë e ndërtimit, urdhërat, dhe manualet e instalimit për të përcaktuar nevojat e furnizimeve dhe teknikat e instalimit.
 • Modifiko ndjeshmëri të artikujve, sipas ndërtimeve vend dhe prodhuesit’ Këshilla, duke punësuar kodimit keypads.
 • Receptorët dhe të qarqeve të testimit dhe riparim, duke ndjekur telave dhe specifikat e sistemit.
 • Drillholes në-mur djema, joists apo kate lidhje kabllove.
 • Teknikat Display në lidhje me klientët dhe të përshkruajnë specifikat, duke përfshirë implikimet dhe shkakton të alarme të rreme.
 • Bisedoni me klientët për të përcaktuar rreziqet dhe gjithashtu për të vendosur kërkesat e sigurisë.
 • Mbani këshilluar e shërbimeve dhe përmirësimeve.
 • Kapem instalime elektrike dhe përçues dhe malin pistat në përreth druri, punësuar staplers.
 • Blerë komponentë zëvendësim.
 • Ushqyer kabllot nëpërmjet hapësirave kulmit, hapje të qasjes, ose mureve zgavër të arritur dyqane instalime, vendndodhjen dhe kabllot duke i dhënë fund, instalime elektrike, ose rripe.
 • Test kopje bateri sirenat, ose funksione të ndryshme stabilitet për të bërë operative sigurt saktë apo për të identifikuar dështon.
 • Japin klientëve që ka normat e ngarkuar në lidhje me pajisjet e këstit.
 • Përgatitja e dokumenteve, të tilla si garancitë apo llogaritë.

Profesioni Aktivitetet Domosdoshmëria
 • Leximi kuptuarit-kuptuarit përmbajtje përbërë dhe dënime në gazeta të lidhura me punën.
 • Active Dëgjimi-Sigurimi vëmendje të tërë për çfarë folks të tjera janë duke thënë, duke marrë kohë dhe energji për të kuptuar gjërat duke u krijuar, pyesin çështje si të përshtatshme, dhe nuk mesmerizing në kohë që janë të pahijshme.
 • Shkrim-shkruar si e drejtë për kërkesat e audiencës bisedonte me sukses,.
 • Duke folur të folur me të tjerët për të ndarë faktet në mënyrë efikase.
 • Matematikë-Përdorimi aritmetike për të zgjidhur problemet.
 • Research-Duke përdorur metoda dhe politikat mjekësore për të korrigjuar çështjet.
 • Të menduarit kritik-Aplikimi arsyetimi dhe arsye për të njohur të mirat dhe të metat e alternativave zëvendësuese, gjetjet ose metoda të vështirësive.
 • Active-Learning-Knowledge rëndësinë e fakteve të reja për të dy të ardhshëm dhe ekzistues zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrje.
 • Qasjet-Shfrytëzimi mësuarit dhe duke zgjedhur teknika educationORtutorial dhe proceset e drejtë për situatën, kur të kuptuarit ose çështje stërvitje që janë të freskëta.
 • Ndjekja-MonitoringORAssessing efektivitetin e veten, njerëzit e tjerë, ose korporatat për të prodhuar përmirësime ose të marrë masa korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersI dhe duke e ditur se pse ata sillen, ndërsa ata bëjnë.
 • Kontrolli-Modifikimi veprime në lidhje me të tjerët’ aktivitetet.
 • Aftësi bindjeje-Genuine tjerët për të përmirësuar trurin apo veprimet e tyre.
 • Arbitrazhi-Getting të tjerët së bashku dhe të dashur për të pajtuar variacione.
 • Edukimin e-edukuar të tjerët se si-për të bërë një lëvizje.
 • Orientimi-Definitely kompani në kërkim të metodave për të ndihmuar folks.
 • Avancuar Zgjidhja e Problemeve-Identifikimi dilemat avancuar dhe shqyrtimin detaje që është e lidhur zbatojë alternativa dhe për të ndërtuar dhe të shqyrtojë zgjedhje.
 • Bizneset Vlerësimi-Duke pasur parasysh kërkesat e produktit dhe kërkon për të krijuar një stil.
 • Technology Design-Gjenerimi ose pajisje ndryshimin dhe teknologji për të siguruar përdorues kërkon.
 • Pajisje Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të bërë një punë.
 • makina këste-Shtimi, pajisje, rrjetë, ose paketa për të përmbushur deri syze.
 • Coding-krijimin e aplikacioneve kompjuterike për disa aplikacione.
 • Funksioni Monitorimi-Duke parë tregues të ndryshëm, thirrjet, ose teste të jetë i sigurt se ka një makinë duke punuar si duhet.
 • Funksion dhe Manage-kontrolluese procedurat e sistemeve apo produkteve.
 • Pajisje Maintenance-Përmbushja shërbimin rutinë në pajisjet dhe identifikimin se kur dhe çfarë lloj servisimit është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Identifikimi i shkaqeve të gabimeve që janë duke punuar dhe të vendosur se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Rivendosja-Rivendosja metoda apo pajisje duke përdorur instrumentet që janë të nevojshme.
 • Kontrollin e Cilësisë Research-Kryerjen testimin dhe hetimet e produkteve, ofruesit, ose procese për të vlerësuar cilësinë ose performancën.
 • Gjykimi dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh çmimet krahasuese dhe përfitimet e veprimeve të ardhshëm për të zgjedhur atë që është më e përshtatshme.
 • Analiza-Identifikimi se sa ndryshime në atmosferë, bizneset, së bashku me Sëmundjet mund të ndikojë rezultatet dhe çfarë lloj metode duhet të funksionojë.
 • Procedurat Systems Analiza-dalluese apo simptomat e performancës dhe sjellja kishte një nevojë për të forcuar ose funksionalitetin e duhur, në përputhje me ambicieve të pajisjes.
 • Timemanagement-kontrolluese dikujt periudhë private së bashku me të tjerët’ kohë.
 • Mbikëqyrja e Financiare Burimeve-Përcaktimi se sa fonde do të përdoren për të marrë punën e kryer, dhe shitjet në lidhje me këto fatura.
 • Operacionet e materialeve Burimet-Getting dhe përjetuar për përdorimin përshtatshëm e kenaqesive, produktet, dhe produktet e nevojshme seriozisht për të mos zgjedhur të vepruar.
 • Menaxhimi i Punonjësve Burimeve-Regjizurë njerëz, ndërsa ata, përvetësuar, dhe shtyrë të kryejë, identifikimin e individëve të lartë për punë.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Kërkesa
 • Shkallë të lartë School (ose GED ose School High-Document Ekuivalenca)
 • Disa programe shkollore
 • mbi 6 javë, upto dhe duke përfshirë 1-vit
Punojnë Kontrollit Skills parakusht
 • AchievementANDWork – 83.81%
 • këmbëngulje – 97.14%
 • nismë – 95.60%
 • autoritet – 89.77%
 • Bashkëpunimi – 93.91%
 • Çështje për të tjerët – 87.59%
 • Positioning social – 89.40%
 • Vetëkontroll – 91.54%
 • presioni Toleranca – 91.58%
 • AdaptabilityORMobility – 94.78%
 • stabilitet – 94.00%
 • Ndërgjegjësimi i detajeve – 93.25%
 • ndershmëri – 94.00%
 • pavarësi – 92.95%
 • zhvillim – 87.56%
 • të menduarit – 84.90%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Includes loft employees and wooden lure

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *