shtëpi / shërbimi ndaj klientit / Sekretari Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Sekretari Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

 • Harto llojin dhe shpërndarjen e takimit shënime korrespondencën rutinë dhe raporte
 • forma të plotë, në përputhje me procedurat e kompanisë
 • Organizoni dhe Koordinimi konferenca takime dhe rezerva e udhëtimit për personelin e zyrës
 • Përshëndetni vizitorë dhe thirrësit të trajtuar e tyre dhe të drejtojë ata tek personat e duhur në përputhje me nevojat e tyre
 • Bëni kopje të korrespondencës dhe materiale të tjera të shtypura
 • Orari dhe konfirmon emërimet për klientët konsumatorët ose mbikëqyrësve
 • Të ngritur dhe për të ruajtur letër dhe paraqitjen elektronike të sistemeve për të dhënat korrespondenca dhe materiale të tjera
 • Mblidhni dhe jep fonde nga llogaritë e parave të gatshme dhe për të mbajtur të dhënat e koleksioneve dhe pagesat
 • Kryejë kërkime për të gjetur informacionin e nevojshëm duke përdorur burime të tilla si internet
 • Mëso për të vepruar e teknologjive të reja të zyrës si ato janë zhvilluar dhe zbatuar
 • Veprojnë sistemeve postës elektronike dhe të koordinojë rrjedhën e informacionit brenda dhe me organizata të tjera
 • Kryer detyrat e kërkuara nga menaxheri i drejtpërdrejtë dhe si për nevojën e biznesit
 • Përgatitja dhe për të menaxhuar raportet dhe dokumentet e korrespondencës
 • Përgjegjës për prodhimin broshurë dhe përditësimin përcjelljen e dokumenteve të ministrisë
 • Duke komunikuar me klientët dhe konsumatorët në të gjitha nivelet
 • Rregullimin viewings dhe detyra të tjera të përgjithshme të zyrës
 • Organizimi dhe koordinojë takime konferenca emërimet dhe rregullimet e udhëtimit
 • Marrë urdhra nga menaxheri i shitjes dhe mbajtjen e dosjeve dhe koordinimin me stafin
 • Update Profili i biznesit të dërgojë letra për klientët në pushime festivale apo në raste të tjera të veçanta
 • Trajtuar pyetje të konsumatorëve, kur është e nevojshme
 • Të ngritur dhe për të ruajtur sistemet e dosjeve
 • Ndërlidhje me kontaktet brendshme dhe të jashtme
 • Koordinojë rrjedhën e informacionit brenda dhe jashtë vendit
 • Përgatitja e raportit të shpenzimeve të biznesit
 • Ofrimi i mbështetjes administrative sekretarie për anëtarët e ekipit
 • Harton të dhënat e buxhetit nga të dhënat e mban të dhënat e transfertave buxhetore
 • Të zhvilluar dhe për të ruajtur spreadsheets kompjuterizuar dhe bazat e të dhënave për të hyrë në informacion dhe të gjenerojë raporte mund të prodhojnë të rishikojë ose të përsosin materiale formale prezantim duke përdorur software prezantim
 • Sigurojë fjalë-përpunimit dhe mbështetje sekretarie
 • Lloji dokumente konfidenciale në një sistem të përpunimit të fjalës
 • Ndihmon në planifikimin dhe përgatitjen e takimeve konferencave
 • Ndodhet dhe i jep filen e duhur për korrespondencë për t'u përgjigjur nga punëdhënësi
 • Merr diktimin në stenografi apo me makinë dhe zbardhjen shënime në makinë shkrimi ose kompjuter ose zbardhjen nga regjistrimet zë
 • Harton dhe llojet e korrespondencës rutinë
 • Organizon dhe mirëmban sistemin e file dhe fotografi korrespondencën dhe të dhënat e tjera
 • Koordinon menaxherit s orarin dhe bën emërime
 • Përshëndet vizitorët planifikuar dhe kryen në zonën e duhur apo personit
 • Organizon dhe koordinon oraret e udhëtimit dhe rezervime
 • Kryen raporte statistikore të hulumtimit dhe harton dhe llojet
 • Koordinon dhe organizon takime përgatit axhendat rezervat dhe përgatit objekteve dhe të dhënat dhe zbardhjen procesverbalin e mbledhjeve
 • Bën kopje të korrespondencës ose materiale të tjera të shtypura
 • Urdhërat dhe mban furnizimet dhe organizon mirëmbajtjen e pajisjeve
 • Njohuri të mira me Windows MS Office dhe Internet
 • Edit dhe memorandume prova-lexuar dhe korrespondenca me shkrim për të siguruar gramatikën korrekte dhe drejtshkrimi
 • Organizoni programet ngjarje apo konferenca duke rregulluar objektet e dhënies së informacioneve apo ftesa koordinimin folës dhe kontrollin e buxhetit ngjarje
 • Hedh në të pastër diktimin dhe kompozoj dhe të përgatisë raporte konfidenciale korrespondenca dhe dokumentet e tjera të ndërlikuara
 • Detyrat Sekretari Job Prodhon informacione nga transcribing formatimit inputting redaktimi retrieving kopjimi dhe transmetimin e të dhënave tekst dhe grafika
 • Organizon punën duke lexuar dhe kurs korrespondencë mbledhjen e informacionit fillimin e telekomunikacionit
 • Mban orarin departamentit duke mbajtur kalendarë për personelin e departamentit organizimin e takimeve konferenca telekonferenca dhe të udhëtimit
 • Mirëmban besimit të konsumatorëve dhe mbron operacionet duke e mbajtur informacion konfidencial
 • Mban furnizimet e zyrës inventarit duke kontrolluar aksioneve për të përcaktuar nivelin e inventarit parashikuar furnizimet e nevojshme vendosjen dhe përshpejtuar urdhra për furnizimet e vërtetojnë marrjen e furnizimeve
 • Mban pajisje operacionale me udhëzimet e prodhuesit në vijim dhe procedurat e përcaktuara
 • Siguron informacion duke plotësuar backups bazës së të dhënave
 • Mban njohuri teknike duke marrë pjesë në seminare edukative lexuar botimet e sekretarisë
 • Përgatitja procesverbalet e mbledhjeve nëse është e nevojshme dhe të koordinojë për miratimin e tyre dhe shpërndarjen sipas rastit, në mënyrë që të ofrojë shërbime efektive mbështetëse
 • Njohja e shkëlqyer e gjuhës angleze me shkrim dhe me gojë
 • prerë të pastër të mprehtë duke kërkuar me personalitet cëcëritës
 • Typing variacion urdhëron komunikimit faqe hetimet raporte javore dhe procesverbalet e takimeve etj
 • Mbajtja fotografi mjeshtër për të gjitha fakse mail brendshme dhe korrespondenca të tjera
 • Përgatitja kuotimin tenderëve dhe dokumente të tjera të lidhura si dhe kur kërkohet
 • Mbajtja e të gjitha makinat e Zyrës si fax copier printer kompjuter skaner etj, në gjendje të mirë pune të rregulluar për riparim ose zëvendësim nga koha në kohë
 • Duhet të ketë njohuri në kompjuter MS Word , Powerpoint dhe Excel

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Recepsionist Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Përgatitja postën dalëse të dërgohen nëpërmjet FedEx dhe UPS etj. urdhërat vend për zyre …

2 komente

 1. Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.

  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *