shtëpi / Sales / Sales ekzekutiv Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Sales ekzekutiv Job Përshkrimi / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

Përshkrimi i punës / rolet / Detyrat dhe Përgjegjësitë e mostrës

 • Analizuar performancën e biznesit kundrejt objektivave me shitjet Menaxher për të siguruar ndërgjegjësimin e plotë dhe të kuptuarit në vend
 • Monitoruar dhe raportuar shitjet performanca e çdo BAS konsulentëve të shitjeve të Arsimit Sales Manager
 • objektivat e shitjes me pakicë për të rënë dakord me çdo konsulent në baza mujore
 • Siguruar standarde të kompanisë në çdo kohë
 • Mban lidhje me personelin e markës në zbatimin e programeve të marketingut PNG dhe ngjarje të veçanta
 • Sigurojnë reagime të rregullta për lanson produkt të ri dhe programet e tjera, si dhe në tendencat e tregut lokal dhe veprimtarinë konkurruese
 • Zgjidhur ndonjë çështje ankesa të lidhura me biznesin dhe të raportuara për LM
 • Maximize në dyqan projeksion vizual mbi banak dhe zonave promovuese sigurt shtesë dhe më të mirë të hapësirës Merchandising ku është e mundur
 • Siguruar që të gjitha sportelet janë merchandised si duhet përmbushur të gjitha standardet e drejtuar nga Brand
 • Dorëzoj 100 kënaqësi të konsumatorëve
 • Ruajtja e marrëdhënieve me bazë ekzistuese të konsumatorëve përmes vizitave të planifikuara rregullisht
 • Kryerja e thirrjeve të ardhshëm për të zhvilluar perspektivat e reja të biznesit
 • Procesit korrespondencën kontraktuale dhe vepra arti për përfundimin e një shitje
 • Dorëzojë reklamuese ose ilustrim prova për klientët për miratim
 • Ndihmojnë me përgatitjen e shitjes letërsisë kontratave kits media apo projekte të ndryshme të tjera të caktuara
 • Ndihmuar me kopje edit dhe paraqitjen e klientit dizajnit billboard artwork për kënaqësinë e konsumatorëve
 • Ndihmuar drejtori i shitjeve apo kompani drejtuesit në zbatimin e kompanisë s qëllimet e shitjes të marketingut
 • Përmbahet kompanisë procedurave politikat dhe kodet etike të biznesit
 • Aftësia për të komunikuar në mënyrë të qartë tërësisht dhe me integritet të plotë profesionale dhe personale
 • Raportojnë për Sales Manager dhe për të diskutuar mundësitë potenciale në zonë për vende dyer të reja propozimet e stafit në terren dhe zhvillimin e biznesit në një bazë në vazhdim e sipër
 • Marrin pjesë dhe të marrin pjesë në grupet e rrjeteve dhe ngjarjet
 • Mbështesin përpjekjet e mirëmbajtjes dhe riparimit për strukturat billboard
 • Shitur mallrat dhe shërbimet e kompanisë
 • Qasen klientët potencial dhe klientët me qëllim për të fituar të biznesit të ri
 • Ruajtjen e marrëdhënieve të mira klientët dhe konsumatorët ekzistues
 • Kandidati ideal do të jetë një individ i ri të gjallë dhe inovative
 • Ju do të jenë në gjendje të punojnë në mënyrë të pavarur dhe për të promovuar në të gjitha kohët imazhin e markës dhe të statusit të tregut, si dhe të mbajë dokumentacionin sakta dhe llogaritë rekord në të gjithë klientët caktuar
 • Kandidati i dëshiruar duhet të jenë të gatshëm për të udhëtuar dhe për të përmbushur klientët tanë në rajonin e caktuar
 • Duhet të jetë në gjendje të gjenerojnë urdhra të reja dhe në gjendje për të kontrolluar konsumatorit shquar
 • Për të krijuar biznes të ri duke identifikuar dhe shitjen perspektivat
 • Të marrë pjesë në zhvillimin dhe zbatimin e planit të shitjes dhe programet për biznesin siguruar konsistencën me planin e përgjithshëm të biznesit të kompanisë
 • Shet një shumëllojshmëri të gjerë të konsumatorëve në industri të ndryshme apo sferat e jetës
 • Arritja e dakorduara objektivat e shitjes individuale
 • Për të siguruar reagime të saktë mbi tendencat e ardhshme të blerjes në të kompanisë ose Hod
 • Të promovuar produktet e kompanisë për klientët e rinj dhe ekzistues duke bërë përpjekje proaktive shitjes dhe kapitalizuar mbi mundësitë kryq shitjen në mënyrë që të arrihen objektivat e shitjes
 • Përmirëso ekzistuese marrëdhëniet klient të përmirësuar ato në WPS
 • Zhvillon dhe mban marrëdhënie pozitive me klientët e kompanisë nëpërmjet shërbimi i shkëlqyer klientit
 • Adresat klientit dhe siguron nevojat e tyre janë plotësuar në mënyrë të vazhdueshme
 • Kryen aktivitetet e shitjes për shumicën ose të gjitha produktet në dispozicion në linjat e ndryshme të produktit
 • Zhvillon perspektivat e reja të biznesit në fusha të caktuara gjeografike nëpërmjet thirrjeve të ftohtë
 • Për të ndihmuar menaxhmentin në marrjen e vendimeve të duhura në diskutimet në produktet e ardhshme dhe në promovime të veçanta
 • Siguruar për të ofruar nivel të vazhdueshme të lartë të shërbimit të klientit dhe në mënyrë efektive të merren me pyetje të konsumatorëve në mënyrë që të mbajë shkallë të lartë të kënaqësisë së klientit
 • Identifikon mundësitë e biznesit duke identifikuar perspektivat dhe vlerësuar pozicionin e tyre në
 • Industria hulumtimin dhe analizimin e shitjes options
 • Shet produkte nga vendosjen e kontakteve dhe zhvillimin e marrëdhënieve me perspektivat
 • Mban marrëdhënie me klientët duke ofruar informacion mbështetje dhe udhëzime për kërkime
 • dhe rekomanduar mundësi të reja rekomanduar fitimit dhe të shërbimit përmirësime
 • Identifikon përmirësime produktit ose të produkteve të reja duke mbetur aktual për industrinë
 • Përgatit raportet nga mbledhjen, analizimin dhe përmbledh informacionin
 • Mban cilësinë e shërbimit duke vendosur dhe zbatimin e standardeve organizative
 • Mban të krijuar rrjete personale në dobi të zhvillimit të biznesit
 • Kontribuon të bashkohen përpjekjet me arritjen e rezultateve të përafërta si të nevojshme
 • Kryen një sërë detyrash, si kur kërkohet nga menaxheri i linjës
 • Punon nën mbikëqyrjen e përgjithshme zakonisht raporton tek një mbikëqyrës ose menaxher
 • Aftësia për të ndjekur objektivat dhe të përpiqen për të mirë çdo herë
 • excellence provuar në arritjen e objektivat e shitjes
 • Diplomimi në Inxhinieri Kompjuterike ose teknologji ose Studime të ngjashme
 • Gjatë vizitës në bazë ekzistuese të konsumatorëve dhe kërkimet për klient të mundshëm në përpjekjet e tij për arritjen e objektivave të kompanisë s
 • Mbajtja e konkurrentëve mbledhjen e informacionit lidhur tregut dhe mbajtjen e menaxhimit të informuar për konsumatorët sjelljen e tregut të tregut dhe sjelljen e konsumatorit s
 • Për të hartuar fushatë qepur bërë për të mundësuar mbështetur tregun dhe ndeshen konkurrencën
 • Duke e bërë të dhënat e shitjes shitjes parashikimi Analizimi matur potencialin e tregut dhe në përputhje me rrethanat të zhvillojnë strategji dhe plane të tregut
 • Koordinimi me personelin tjetër për të ndërtuar një ekip për funksionimin normal të biznesit
 • Raportimi ditë për aktivitetet e ditës me përgatitjen dhe paraqitjen e raportit ditor për menaxhimin e për të mbajtur ata të përditësuar në lidhje me progresin e bërë
 • Duke punuar me planifikuesit e llogarisë për të hartuar një fushatë që i plotëson të shkurtër e klientit s dhe buxhetin
 • Duke paraqitur idetë e fushatës dhe kushton për klientët
 • Negociuar me klientët zgjidhjen e ndonjë problem dhe duke u siguruar që afatet janë plotësuar
 • Kontrollimi dhe raportimi mbi progresin e fushatës s
 • Mbajtja në kontakt me klientin në të gjitha fazat e fushatës
 • Menaxhimin e buxhetit llogarinë s dhe faturimit të klientit
 • Marrja pitches për të fituar biznes të ri
 • Vizitoni klientët potencial për biznes të ri
 • Sigurojë klientët me kuotimin
 • Të negociojnë kushtet e marrëveshjes dhe shitje të ngushtë
 • Mblidhni të tregut dhe konsumatorëve informacionin dhe të sigurojnë reagime për blerjen trendet
 • Të përfaqësojë organizatën tuaj në tregtisë ekspozita ngjarjet dhe demonstrata
 • Identifikimi i tregjeve të reja dhe mundësitë e biznesit
 • shitjes të regjistruar dhe dërguar kopje në zyrën e shitjes
 • Rishikoni vetë punën tuaj të shitjes
 • Ky pozicion kërkon individë me entuziazëm të besimit të lartë vetë-respekt dhe personalitete të kënaqshëm të cilët janë të vetë-starters dhe të organizuar mirë

Rreth Jakobit

4 komente

 1. Pasi kam fillimisht lënë një koment Unë duket se kanë klikuar në -Notify mua kur komentet e reja janë shtuar- checkbox dhe
  tani çdo herë një koment është shtuar unë recieve 4 email me të njëjtin koment.
  Nuk duhet të jetë një të thotë që ju mund të më largojë nga ai shërbim?
  Faleminderit!

 2. lajm shumë të nevojshme. Autori shkruan shumë intelligibly.

  Unë rekomandoj këtë lajm për familjen tuaj kam gjetur një tjetër artikull interesant.

  Çfarë mendoni në lidhje me këtë?

 3. lajm shumë interesant. Autori shkruan shumë në dispozicion.
  Unë rekomandoj këtë artikull me miqtë tuaj gjeta një artikull interesant.
  Çfarë mendoni në lidhje me këtë?

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *