shtëpi / Uncategorized / Agentë për shitje, Sherbime Financiare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Funksionet

Agentë për shitje, Sherbime Financiare Job Përshkrimi / Detyrimi mostër dhe Funksionet

Promovimin e shërbimeve financiare, të tilla si për shembull peng, vë taksa, dhe investimet udhëzime për konsumatorët e institucioneve bankare dhe bizneseve kompanisë.

Aftësitë e karrierës Paraprake
 • Vendosni ka nevojë për shërbime financiare shoppersA dhe të përgatisë rekomandime për të ofruar ofruesit që synojnë këto kërkesa.
 • Kontaktoni klientët potencial për të ofruar fakte dhe të përshkruajnë zgjidhjet që janë ofruar.
 • gear ose shërbime të shesin, asetet, si trusteve, ose kontrolloni shërbime të përpunimit.
 • Përgatitja marrëveshje ose llojet për të përmbushur të ardhurat.
 • Fitoni perspektivat nga sugjerim sjell, Klientët e fundit industriale, apo takime të ardhurave ose të biznesit.
 • Vlerësuar tendencat e kompanisë për të sugjerojnë blerësit në lidhje me luhatjet e pritura.
 • Krijo tregon në financiare-shërbimeve të ekipeve të tërheq blerësve të reja.
 • Vlerësojnë fitimet dhe tarifat e marrëveshjeve për të përcaktuar përfitimin që është e vazhdueshme.

Task rutinat Need
 • Leximi dënime Të kuptuarit-Kuptimi dhe paragrafët shkruar në letrat e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë të tjera-e njerëzve pohojnë duke i kushtuar vëmendje të plotë,, duke marrë kohë dhe energji për të njohur pikat u bërë, duke i kërkuar çështje si e duhur, në vend se të ndërprerë në kohë të papërshtatshme.
 • Publishing-shkruar jo si të papërshtatshme për nevojat e shikuesve folëse në mënyrë efikase,.
 • Biseduar-Duke folur për të tjerët për të ndarë të dhënat në mënyrë efektive.
 • Matematikë-Shfrytëzuar matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Research-Duke përdorur rregullat e kontrolluar dhe zgjidhje për të korrigjuar probleme.
 • Të menduarit kritik-përdorur gjykim dhe menduar për të identifikuar aftësitë dhe mangësitë e alternativave zëvendësuese, konkluzionet apo mënyra për çështje.
 • Active Learning-Knowledge pasojat e fakteve që është e re në lidhje me të dy ekzistuese dhe të ardhshme zgjidhjen e problemeve dhe vendim-marrjes.
 • Mësoni Strategjitë-punësuar dhe të ringjallet praktikat dhe procedurat coachingOReducational duhura për problemin udhëzuar ose kur mësojnë çështjet që janë të reja.
 • Monitorim-Monitorimi / Vlerësimi i efikasitetit të bizneseve, personat e tjerë, ose veten e konsiderojnë hapa korrigjuese ose për të prodhuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ Përgjigjet si ata bëjnë pse ata reagojnë dhe të kuptuarit.
 • Veprimet Kontrolli-ndryshuar në lidhje me masat othersI.
 • Aftësi bindjeje-bindur të tjerët për të përmirësuar shprehitë ose trurin e tyre.
 • Diskutim-Marrja tjerët kolektivisht dhe që duan të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • tjerët Asistimi-konsultimeve howto bëjë diçka.
 • Orientimi-Definitely shërbimit në kërkim të metodave për të ndihmuar njerëzit.
 • Avancuar zgjidhja e problemeve-dalluese çështje të komplikuara dhe informacione hulumtimin që është e lidhur për të prodhuar dhe të shqyrtojë alternativat dhe zbatuar opsione.
 • Operacionet Vlerësimi-analizuar kërkesat dhe parakushtet pika për të krijuar një stil.
 • pajisje apo gjenerimin dhe teknologji për të funksionuar individ kërkon Engineering Design-Ndryshimi.
 • Tools Selection-Vendimi për llojin e pajisjeve dhe mjeteve të nevojshme seriozisht për të ekzekutuar një punë.
 • Këste-Instalimi telat, pajisje, produktet, ose paketa për të në përgjithësi të përmbushur syze.
 • -Kompozimin e aplikacioneve kompjuterike për arsye të ndryshme.
 • Operacioni Ndjekja-Respektuar vlerësime, thirrjet, ose simptoma të ndryshme për të siguruar një pajisje është duke funksionuar në mënyrë efektive.
 • Operimi dhe Kontrollit-Kontrolli operacionet e pajisjeve ose mjeteve.
 • Pajisje Maintenance-Të bësh shërbimin që është rutinë në pajisjet dhe identifikimin kur.
 • Troubleshooting-Identifikimi arsye për gabime duke punuar dhe përzgjedhjen çfarë drejtimi të shkojë në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • pajisje ose metoda shfrytëzuar metodat thelbësore Fixing-Repairing.
 • Quality-Control provimit-Ekzekutimin vlerësimet dhe vlerësimet e mallrave, Zgjidhjet, ose funksione të vlerësuar të shkëlqyer apo të efikasitetit.
 • Dituria dhe vendimmarrës-Duke pasur parasysh tarifat e përgjithshme dhe avantazhet e hapave të mundshme për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-përcaktimin se si një sistem duhet të kryejë dhe vetëm se si ndryshimet në kushtet e, bizneset, së bashku me mjedisin mund të ndikojnë përfitime.
 • Metodat Analiza-identifikimin e masave ose treguesit e performancës së sistemit dhe në lidhje me objektivat e makinës duhur apo veprimet e nevojshme seriozisht për të rritur performancën.
 • Time Management-Menaxhimi momentin e të tjerëve dhe gjithashtu oneis periudhë personale.
 • Operacionet e para-Identifikimi sa dollarë do të shpenzohen për të marrë punën e kryer, dhe shitjet në lidhje me këto shpenzime.
 • Operacionet e materialeve Burimet-marrjen dhe duke parë me shfrytëzimin ideal të të objekteve produkteve, dhe materiale komponentet e nevojshme seriozisht për të bërë të vepruar të veçantë.
 • Menaxhimit të punëtorëve Burimeve-qëllim folks, ndërsa ata, përvetësuar, dhe funksionin nxitëse, përcaktimin e folks të lartë për punë.
Kërkesa Education Përvoja Kërkesa
 • Niveli High School (ose GED ose High-School Certifikimi Ekuivalenca)
 • Diplomë Bachelor
 • Faza Lidhje s (ose fazë shtesë dyvjeçar)
 • mbi 2 vjet, upto dhe duke përfshirë edhe disa vjet
Autoriteti Career Aftësitë Paraprake
 • Suksesi / Energjisë – 92.45%
 • këmbëngulje – 91.65%
 • nismë – 93.56%
 • drejtuesit – 87.69%
 • ndihmë – 94.20%
 • Matter lidhur tjerët – 93.53%
 • Alignment social – 88.84%
 • Vetëkontroll – 94.37%
 • Toleranca stresi – 93.55%
 • Përshtatje / Mobility – 93.13%
 • stabilitet – 97.80%
 • Ndërgjegjësimi i Detail – 94.80%
 • seriozitet – %
 • liri – 92.80%
 • përparim – 87.39%
 • të menduarit – 88.52%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

4 komente

 1. As a Result, we are going to provide you those all education board codes here.
  SSC Exams are going to be held in the month of February 2019.

  When the SSC Result 2019 will be announced student can inspect the official
  website and this page. In addition to detailed outcomes, Marksheet can also be viewed from the site.
  , if you are not here for Dhaka Board SSC Outcome or you are Searching any other Education Board SSC result with Marksheet you can follow the Respective Education Board authorities Site..
  Are you looking for SSC Result 2019 Marksheet? SSC Result 2019.
  Bangladesh education board 10 Class will be released by
  Secondary and Higher Secondary Education board of Bangladesh for Secondary School
  Certificate (SSC) vlerësim. Secondary School Certificate is the complete type of
  SSC. We do not have the precise date for the Secondary School Certificate SSC Exam Result.

  A big number of trainees are searching for Secondary School
  Certificate SSC Results 2019 Published Date.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *