shtëpi / Uncategorized / Roustabouts, Naftës dhe Gazit Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Jobs

Roustabouts, Naftës dhe Gazit Job Përshkrimi / Llogaridhënia mostër dhe Jobs

Mblidhen ose fix produkteve të naftës-fushë shfrytëzuar forcën dhe dora e pajisjeve. Ekzekutuar projekte të ndryshme asneeded.

Job Skills Paraprake
 • Zhvidos ose shtrënguar hidraulik, zorrë, linjat, dhe mbështet pompë, duke aplikuar forcën dhe të japin wrenches dhe darë.
 • motor Bolt dhe shtytje zonat së bashku.
 • Shko hidraulik për në dhe nga kamionë, shfrytëzuar winches përmirësim dhe heqjen motorizuar, ose nga dorës.
 • Mbajë kanal Patio dhe verande kryesore rajone të pastër dhe të pastër.
 • Shko rrjedhës-vija për të zbuluar rrjedhjet, duke prodhuar inspektime vizuale dhe punësimin e detektorë të automatizuar, dhe fix rrjedhjet.
 • Nga bailing ajo Ndreq derdhur yndyrë.
 • Çmontuar dhe rivendosjen kaldaja, sistemet fushë nafte, dhe komponentëve të motorit me avull, duke përdorur instrumentet e pushtetit dhe mjetet palme.
 • Get kanale shkarkimit rreth tanket e magazinimit dhe puset.
 • Udhëzues vinça për të manovruar masat për kuvertën.
 • Të sigurojë veshje në dysheme platformë siç kërkohet, dhe të ofrojë Roughnecks me ndihmën.
 • Get hapje, varieteteve të përcaktuara, dhe kombinim dhe për të shërbyer të vërtetë në forma të prodhuar bazat në lidhje me lëndë druri ose metalike derricks.
 • Ulja dhe për të hequr shkurre dhe të pastër për të reduktuar rreziqet flakë, të vendeve të ndryshme rutinë, dhe për të krijuar metoda për rrugët në faqet.
 • Secure ose gozhdë lëndë druri, ose platformë material kolektivisht për të ngritur Derricks.

Aktivitetet Profesioni Paraprake
 • Leximi dënime njohuri Kuptimi dhe fjali të shkruara në dokumentet e punës të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për çfarë të tjerë-që njerëzit thonë furnizuar me vëmendje të plotë,, marrjen e kohë për ju për të kuptuar pikat duke u prodhuar, duke i kërkuar pyetje si të saktë, sesa mesmerizing në raste që janë të papërshtatshme.
 • Prodhimin-me shkrim sa më të përshtatshme për nevojat e audiencës duke folur me sukses,.
 • Komunikimi-folur-për të tjerët për të përmendur faktet në mënyrë efektive.
 • Matematikë-Aplikimi matematikë për të zgjidhur çështjet e.
 • Research-Shfrytëzimi teknikat dhe parimet e kontrolluara për të zgjidhur vështirësitë.
 • Criticalthinking-Shfrytëzuar gjykimin dhe menduar për të identifikuar pikat e forta dhe mangësitë e mënyrave, ide apo opsione zëvendësim për vështirësitë.
 • Active Learning-Kuptimi rëndësinë e detaje që është e re për çdo problemsolving fundit dhe potencial dhe vendimmarrje.
 • Të mësuarit e teknikave-punësuar dhe picking teknikat instructionORtutorial dhe trajtimet e drejtë për situatën kur zotërimin apo udhëzuar çështje që janë të reja.
 • Kontrollimi-OverseeingPERExamining funksionalitetin e njerëzve shtesë, vetë, apo biznese të ndërmarrë veprime korrigjuese ose për të prodhuar zhvillimet.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersI dhe njohurive, ndërsa ata bëjnë pse ata përgjigjen.
 • Zhdërvjelltësi-Ndryshimi veprime në lidhje me hapat othersI.
 • Bindje-Genuine tjerët të ndryshojë sjellje ose trurin e tyre.
 • Ndërmjetësimi-Getting tjerët kolektivisht dhe të dashur për të pajtuar mospërputhje.
 • Udhëzuar-Mobilizim se si për të bërë një lëvizje.
 • Orientimi-Definitely kompani në kërkim të metodave për të ndihmuar individët.
 • Avancuar Problemsolving-Identifikimi problemet ndërlikuar dhe shqyrtimin e informacionit lidhur zbatuar zgjidhje dhe për të ndërtuar dhe për të vlerësuar zgjedhje.
 • Procedurat Research-analizuar kërkesat Merchandise dhe ka nevojë për të prodhuar një stil.
 • pajisje Engineering Design-Krijimi ose krijimin dhe inxhinierike për të shërbyer nevojat e konsumit.
 • Gear Selection-Identifikimi lloj të pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të ekzekutuar një punë.
 • Instalimi-Instalimi gear, produktet, rrjetë, ose në plan të takohet në përgjithësi tiparet.
 • Coding-Krijimi i programeve kompjuterike për përdorime që janë të ndryshme.
 • Funksioni Monitorimi-Respektuar simptoma të tjera, thirrjet, ose vlerësimet për të siguruar se nuk është një pajisje duke punuar si duhet.
 • Funksion dhe Kontrollit-Menaxhimi funksionet e produkteve apo pajisjeve.
 • Pajisje Maintenance-Ekzekutimin shërbimin rutinë mbi produktet dhe të vendosur kur.
 • Troubleshooting-Përcaktimi arsyet për problemet e punës dhe duke zgjedhur se si të procedohet në lidhje me ndonjë nga ajo.
 • pajisje apo modele shfrytëzuar mjetet e nevojshme rivendosjen e-Fixing.
 • Kontrollin e Cilësisë Analiza-Kryerja e ekzaminimeve dhe testimin e mallrave, ofruesit, ose teknika për të gjykuar funksionalitetin ose shkëlqyer.
 • Dituria dhe vendimmarrja-Duke pasur parasysh përfitimet dhe shpenzimet të krahasueshme të aktiviteteve që janë të mundshme për të zgjedhur një më të mirë të përshtatshme.
 • Analiza-Përcaktimi se sa ndryshime në atmosferë, procedurat, së bashku me rrethanat mund të ndikojnë rezultatet dhe çfarë lloj të teknikë duhet të veprojë.
 • Procedurat Systems Analiza-dalluese apo treguesit e performancës së bashku me të afërm për qëllimet e makinës, sjellja e nevojshme seriozisht për të rritur ose funksionalitetin e saktë.
 • Time-Menaxhimi-Menaxhimi i kohës personale, si dhe të tjerët’ Koha e një.
 • Operacionet e kursimeve-Marrja e vendimeve sa të holla do të shpenzohen për të marrë detyrën e bërë, dhe kontabilitetit për këto kosto.
 • Operacionet e produktit Burimeve-Marrja dhe zbulimin në drejtim të shfrytëzimit të përshtatshëm të mjeteve, lehtësira, dhe materialet e nevojshme seriozisht për të bërë të vepruar të veçantë.
 • Mbikëqyrjen e personelit Burimeve-Inkurajimi, përvetësuar, dhe personat udhëzuese për shkak se ata punojnë, përcaktimin folks shumë më të mirë për këtë karrierë.
Edukimi Kualifikimi Përvoja Need
 • Në mënyrë të konsiderueshme më pak se një diplomë Top Shkollës
 • Niveli High-School (ose GED ose Senior Certifikimi School Ekuivalenca)
 • Disa Kurse College
 • Asnje
Profesioni Aftësitë e kontrollit Kërkesa
 • AccomplishmentANDEffort – 90.50%
 • durim – 81.82%
 • projekt – 85.46%
 • autoritet – 74.79%
 • ndihmë – 89.13%
 • Çështje për të tjerët – 85.58%
 • Drejtimi kulturore – 81.04%
 • Vetëkontroll – 83.22%
 • Toleranca stresi – 84.45%
 • VersatilityANDFreedom – 85.54%
 • seriozitet – 87.12%
 • Vemendje ne detaje – 86.12%
 • etikë – 89.25%
 • liri – 83.84%
 • përparim – 80.43%
 • të menduarit – 81.60%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Includes loft employees and wooden lure

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *