shtëpi / shërbimi ndaj klientit / Recepsionist Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Recepsionist Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

 • Përgatitja postën dalëse të dërgohen nëpërmjet FedEx dhe UPS etj.
 • Porosi për furnizimet e zyrës
 • Ndihmuar me Zyra e Përgjithshme furnizon Kualifikimet
 • aftësi demonstruar me Excel Outlook dhe PowerPoint
 • Puna pritësi do të jetë pika e parë e kontaktit për çdo vizitorët në zyrë
 • Forwarding thirrje për personin përkatës
 • Klasifikim dhe shpërndarjen post dhe ndonjë fotografi të tjera
 • Përshëndet vizitorët në një mënyrë miqësore dhe profesionale
 • Merren me pyetje nga publiku dhe klientëve
 • Pritësi ka për të siguron njohuri të lëvizjeve të stafit brenda dhe jashtë zyrës
 • mbështetjen e përgjithshme administrative dhe klerike
 • Kjo punë kërkon të marrë dhe lloj mail dhe të dërgesave
 • Tidy dhe për të ruajtur zonën e pritjes
 • Koordinon dhe libra të udhëtimit marrëveshje për punonjësit
 • dhe mban zona e pritjes mban zyra dhe magazinimit paraqitjen zonat e organizuar dhe të pastër mban njohuri të aksioneve lokacionit të materialeve të marketingut etj
 • Përshëndes mysafirët në tryezën e pritjes dhe të drejtojë ata në mënyrë të përshtatshme
 • Koordinojë përdorimin e takimit dhomës trajnimit dhomë
 • Koordinuar dhe menaxhuar orarin
 • Organizimi i dërgimit të postës dhe pakove ndërlidhës dalëse
 • Porosit dhe për të ruajtur aksioneve të furnizimeve për zyre
 • Raportojnë çdo çështje të mirëmbajtjes menjëherë me menaxherin e linjës
 • Kandidati duhet të jetë në gjendje të multi-detyrë dhe të ketë aftësi të mira komunikimi
 • Kryer detyra administrative mbështetëse të tilla si urdhërimin furnizimet për furnizimet ushqimore shkrimi për kokë tipit zyre dokumenteve etj siç udhëzohet nga Menaxheri
 • Mblidhni lloj shpërndarë ose të përgatitur mesazhet Mail ose dërgesat ndërlidhës
 • Mbani një rekord aktual i anëtarëve të stafit vendndodhjen dhe disponueshmërinë
 • Koordinuar me menaxherët përkatës dhe të organizojmë për të dërguar mallra ose materiale në vendin përkatës
 • Marrin dokumentet e sjella nga shoferët nga dyqanet bashkë-koordinon ofrimit pije e bën një shënim prej tyre dhe ua shpërndan ato postën si necessaryReceive Postar zgjidhur ato dhe shpërndan për H
 • Mbajtja e një gjurmët e quan të rëndësishme dhe letër
 • Kodet Shqyrtime hyn dhe përditëson të dhënat në manual dhe ose për të ruajtur të dhënat aktuale dhe inicion veprime korrigjuese sipas nevojës për të siguruar saktësinë dhe plotësinë
 • Oraret emërimet për stafin dhe koordinon angazhimet e kalendarit për dhomat e takimit
 • Mirëmban monitoron dhe kontribuon në ndryshimin e sistemeve të dosjeve dhe procedurat e kontrollit apo dokument
 • Nxjerr tabelën dhe përgatit tabelave numerike të dhënat dhe raportet nga informacioni që gjenden në burime të tjera
 • Merr dhe shpërndan rrugët Faturat e shkresave faturat kërkesa pagesës aplikacionet pretendon urdhrat format dhe oferta për përpunim
 • Proofreads dokumenteve për plotësinë saktësi dhe aderimin në kërkesat procedurale
 • Merr dhe regjistron të holla dhe ose të kontrolleve dhe çështje të faturat
 • njohuri të konsiderueshme për zyrë moderne praktikon procedurat dhe pajisjet
 • njohuri të konsiderueshme të biznesit drejtshkrim anglisht dhe aritmetikë
 • njohuri të konsiderueshme nga rregullat e departamentit rregulloreve procedurat dhe funksionet
 • Aftësia për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie efektive të punës me punonjës të tjerë dhe publikun
 • Aftësia për të përpunuar forma zyre pretendon kërkesave faturat dhe aplikacionet
 • Aftësia për të përgatitur deklaratat dhe njoftimet informatikë akuzat e aplikueshme mbi bazën e shënimeve dhe rregulloreve
 • Aftësia për të përmbushur në kohë afatet ndjeshme dhe për të trajtuar të dhënat konfidenciale
 • Paraqitjen fotokopjimin skanim

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Sekretari Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Harto llojin dhe shpërndarjen e takimit shënime korrespondencë rutinore dhe raportet e formave të Plota në përputhje me …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *