shtëpi / Uncategorized / Radiologic Teknologë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Radiologic Teknologë Job Përshkrimi / Detyrat dhe detyrë e mostrës

Merrni x Cat dhe rrezet Scans ose bëjnë furnizimet nonradioactive në patientis qarkullimin e gjakut për arsye që janë diagnostike. Përfshin Teknologë i cili përqëndrohet në strategjitë tjera që janë skanimi.

Aftësitë e karrierës Kualifikimi
 • Vlerësimi dhe shqyrtojë krijuara radiografitë, shirit që ishte Video, ose pc -developed informacion nëse graphics janë të mjaftueshme në lidhje me arsyet analitike për të gjetur.
 • Shfrytëzojë pajisjeve të mbrojtjes dhe masat e sigurisë të lehta për të rregulluar në qeveri rregullat edhe për të siguruar sigurinë e personelit dhe sufferers.
 • Zbulojë procedurat dhe të shohim pacientët për të bërë mbrojtjen e caktuar dhe luksoze gjatë kontrollit.
 • Run ose mbikëqyrë funksionimin e magnet ose imazhit radiologic produkteve të prodhojë fotot e trupit për qëllime të analizës.
 • Vendin dhe ngujoj në shqyrtimin pacientin tavolinë.
 • Pozita Imazhe gear dhe settings Alter për të krijuar gjatësinë dhe periudhës së mbulimit, accordingto spekulim të provimit.
 • udhëzimet kryesore dhe njohuritë në pc foto grafikë të veçanta, ose të paraqesë dhe për të identifikuar seri scan, rregulluar transmetues dhe pajisje.
 • Kontrolloni ekran film të zonës dhe për të ndryshuar ndodhjen ose kontrastin për të rritur cilësinë e ekranit.
 • klientët Monitor’ situatat dhe tendencat, sinjale anulimi që janë të tepërt në mjeku.
 • vënë, siguruar që mjetet më të nevojshme është vendosur.
 • Konsideroni të dhënat e sakta dhe të hollësishme pacientit që janë mjekësore.
 • rekord, afrim, dhe të vazhdojë mbajtjen e të dhënave shërim ose pacienti fotografi dhe të përgatisë raporte.
 • Sinkronizuar përdorimin stafin dokumentet ose teknologë që janë shtesë.
 • ndihmë furnizimit në outfitting apo transformuar në mënyrë të konsiderueshme të sëmurë, dëmtuar, apo njerëzit që janë me aftësi të kufizuara.
 • Përgatitja dhe bëjnë mediat të përbashkëta ose futur kontrast me individët.
 • Eliminimi dhe metoda.
 • Ilustroni mjete të reja, teknikat, ose proceset të bashkohen dhe të ofrojë ndihmë që është e specializuar.
 • Llogarit thellësinë e pjesës që do radiographed, përdorur për matjen kaseta instrumente të ngjashme,.
 • Funksioni fluoroscope për të ndihmuar mjek për të parë dhe të linjës tutorial nëpërmjet qarkullimit të gjakut në zonën e interesit.
 • Përcaktoni detyrat për punonjësit radiologic për të mbajtur flukset që janë të durueshëm dhe për të arritur qëllimet e prodhimit.
 • Bashkëpunojnë me downline shtesë mjekësore, duke përfshirë infermierët apo mjekët, për të kryer angiografi ose unike metoda vaskulare.
 • Përmbushë detyrimet e administrative, duke përfshirë marrjen e buxhetit operativ të shitjes me pakicë, plotësuar blerjet e pajisjeve ose sendeve, ose organizimi agjendat e punës.
 • Kryen mirëmbajtjen e planifikuar të vogël ose servis emergjente në pajisjet radiografike.

Puna rutinat Kualifikimi
 • Leximi paragrafët kuptuarit-kuptuarit dhe frazat përgatitur në docs të punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Për atë që të tjerët janë duke thënë furnizuar me vëmendje të plotë, ka kohë dhe energji për të realizuar gjërat duke u ndërtuar, pyetje që kërkojnë si të saktë, dhe kurrë nuk mesmerizing në situata të papranueshme.
 • Prodhimin-shkruar jo si të papërshtatshme për nevojat e shikuesve komunikimit me efikasitet.
 • Biseduar-biseduar me të tjerët për të përmendur faktet në mënyrë efikase.
 • Matematika-Punësuar matematikë për të zgjidhur problemet.
 • Technology-Shfrytëzimi metodat dhe politikat e kontrolluara për të zgjidhur vështirësitë.
 • Kritik-menduarit-Punësimin arsyetimi dhe arsye për të njohur të mirat dhe dobësitë e rezultateve, Opsionet alternative ose metoda të vështirësive.
 • Active-Learning-Kuptimi përfitimet e informacionit që është e re në lidhje me çdo ekzistuese dhe problemsolving ardhmen dhe vendimmarrje.
 • Qasjet-Përdorimi i të mësuarit dhe ringjallet stërvitje / strategjitë dhe metodat e drejtë për problemin mësimore kur studion apo çështje mësimore që janë të freskëta.
 • Kontrollimi-CheckingORAssessing efikasitetin e korporatave, individë të ndryshëm, ose veten për të krijuar ndryshime ose e konsiderojnë veprimet korrigjuese.
 • Përgjigjet Social largpamësin-dijshëm othersI pse ata përgjigjen, sepse ata e bëjnë dhe duke ditur.
 • Zhdërvjelltësi-Modifikimi veprimet në raport me të tjerët’ hapat.
 • Bindje-bindur të tjerët për të përmirësuar trurin apo veprimet e tyre.
 • Arbitrazhi-Getting të tjerët së bashku dhe duke u përpjekur për të pajtuar mospërputhje.
 • Udhëzuar-edukimin e të tjerëve se si të bëjë diçka.
 • Orientimi-zell kompani në kërkim të metodave për të ndihmuar njerëzit.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-dalluese vështirësitë komplekse dhe informacionet rishikimin që është e lidhur zbatohen mjetet juridike dhe për të prodhuar dhe të vlerësojë zgjedhje.
 • Kërkesat Operacionet Analiza-inspektimin dhe specifikimet zgjidhje për të krijuar një dizajn.
 • Engineering Design-prodhimin ose krijimin e produkteve dhe inxhinieri për të siguruar konsumatorit dëshiron.
 • Gear Përzgjedhja-Identifikimi i mjeteve dhe pajisjeve është lloj i nevojshëm për të ekzekutuar një detyrë.
 • pajisje Instalimi-instalimit, makina, instalime elektrike, ose aplikimet për të në përgjithësi të përmbushur specifikimet.
 • Coding-Kompozimin paketa kompjuterike në lidhje me disa arsye.
 • Funksion Ndjekja-Duke parë dials, treguesit, ose shenja të tjera për të siguruar një aplikim aktualisht është duke funksionuar siç duhet.
 • Operacion dhe për të trajtuar kontrollues operacionet e metodave ose mjete.
 • Pajisje Maintenance-bërë mirëmbajtjen që është rutinë në veshje dhe identifikimin kur.
 • Troubleshooting-Vendimi arsyet për gabimet operative dhe duke zgjedhur se çfarë të bëjë në lidhje me këtë.
 • pajisjet apo makinat shfrytëzuar mjetet e dëshiruara Fixing-Fixing.
 • Quality-Control Analiza-Kryerja kontrollet dhe ekzaminimet e produkteve, Zgjidhjet, ose procese për të gjykuar funksionalitetin ose shkëlqyer.
 • Shiko dhe vendimmarrja-Duke menduar për çmimet krahasuese dhe gjërat e mëdha në lidhje me hapat që janë të ardhshëm për të zgjedhur një më të përshtatshme.
 • Sistemet Analiza-përcaktimin se çfarë lloj i metodës duhet të veprojë dhe mënyrën ndryshimet në operacionet, problemet, si dhe një mjedis të mund të ndikojnë në rezultatet e.
 • Sistemet Analiza-Identifikimi i veprimeve ose shenjat e performancës dhe relative për qëllimet e pajisjes, sakta apo hapat e nevojshme për të rritur efikasitetin.
 • Time-Menaxhimi-Kontrollimi tjerët’ periudha dhe koha personale e dikujt.
 • Menaxhimi i parave-Marrja e vendimeve se si do të përdoret padyshim para për të marrë detyra kryhet, dhe të shitjes për këto fatura.
 • Menaxhimi i substancave Metodat-Getting dhe përjetuar për shfrytëzimin ideale e mjeteve, qendrat, dhe materialet e nevojshme për të bërë seriozisht funksion të veçantë.
 • Operacionet e punëtorëve Burimeve-Duke individët si ata, zhvillim, dhe frymëzues të veprojë, identifikimin e personave më efektive për punë.
Kualifikimi Training nevojë për njohuri
 • Faza Lidhu së (ose nivel shtesë 2-vjeçare)
 • Asnje
Punojnë Kontrollit Skills Kualifikimi
 • AccomplishmentOREnergy – 87.27%
 • vendosmëri – 87.39%
 • nismë – 91.57%
 • drejtuesit – 91.50%
 • Bashkëpunimi – 95.03%
 • Issue lidhur tjerët – 91.40%
 • Drejtimi kulturore – 89.85%
 • Vetëkontroll – 94.82%
 • Prag stresi – 91.83%
 • Përshtatshmëria / Liria – 92.19%
 • konsistencë – 95.47%
 • Ndërgjegjësimi i Aspect – 93.66%
 • ndershmëri – 95.31%
 • liri – 92.87%
 • përparim – 86.19%
 • menduarit analitik – 89.66%

Rreth superadmin

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Includes loft employees and wooden lure

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *