shtëpi / Uncategorized / Radio Operators Job Përshkrimi / Jobs dhe Përgjegjësia Template

Radio Operators Job Përshkrimi / Jobs dhe Përgjegjësia Template

Merre dhe komunikimet elektronike pajisje që është radiotelefon relative të ligjeve të qeverisë punësimit. Mund të riparuar veshje.

Job Skills Kualifikimi
 • Kontrollo krizës gjatesi vale të zbuluar thirrjet e stresit duke dërguar pajisje emergjente dhe të reagojnë,.
 • Komunikoni me pasur nevojë të punësuar për të kaluar udhëzimet tregues.
 • Run gear radio për të folur me cruises, aeroplan, ekipet e eksplorimit, stacionet e naftës në det të hapur, ideologjitë pune dhe biznese të tjera të largëta.
 • Transmetojë kushtet alarme dhe komente.
 • Ruajtur e stacioneve shkrimet e komunikimit të fituara dhe të transportohen në lidhje me rutinat për vendet shembull flakë dhe testimin airfare.
 • Regjimi dhe të kryejë të rastit ekzaminimeve veshje vlerësime për të siguruar procedura specifikimet janë arritur.
 • Kthejeni kontrollet apo hedhje pullat për të stimuluar të energjisë elektrike, ndryshojnë modulimin dhe sasinë style, dhe impiante fikse në frekuencat që janë të specifikuara.
 • Veprojnë mjete të shëndosha incizim për të regjistruar alarme dhe mbajtur kontakte për aplikime të tilla si për shembull vlerësimit nga personeli i shërbimit të fshehtë.
 • Dorëzoj, marr, dhe interpretuar mesazhet që janë të koduara.
 • Riparimin e pajisjeve radio sa është e nevojshme, punësuar mjete palme, pajisjet elektrike vlerësimin, dhe mjetet forca.
 • Bashkërendon radio-lidhur aspekte të gjetur dhe duke bërë thirrje avionëve dhe anijeve të cilat mund të jenë mungon ose në stres.
 • Konstatojë dhe të marrë kushineta e zgjidhjeve se sinjalet zhvillohen, aplikuar trajtime drejtimit-marrjes dhe mjetet.
 • Shqyrtojë dhe gear funksion që është e re para këste për të siguruar se kryen siç duhet.
 • Vlerësojnë ligjet e duhura në lidhje me raportin e shkeljeve, dhe radio komunikimet.
 • antenave Setup dhe sende të lëvizshme të komunikimit gjatë ushtrimeve të industrisë navy.

Task Veprimet Need
 • Të kuptuarit e leximit të kuptuarit me shkrim përmbajtjen dhe dënime në fotografi të lidhura me punën.
 • Active Dëgjimi-Ofrimi fokus të plotë në atë që njerëzit e tjerë janë duke thënë, duke marrë kohë për të kuptuar faktorët duke u prodhuar, duke i kërkuar çështje si të saktë, dhe kurrë nuk mesmerizing në momentet që janë të pahijshme.
 • Shkrimi-folur në mënyrë efektive në letër jo si të papërshtatshme për nevojat e të turmës.
 • Biseduar-Duke folur me të tjerët për të ndarë informacione effortlessly.
 • Aritmetike-Punësuar matematika për të zgjidhur problemet.
 • Shkenca-Përdorimi i zgjidhjeve dhe parimet klinike për të zgjidhur problemet.
 • Criticalthinking-Aplikimi arsye dhe duke menduar të njohin anët e forta dhe të dobëta të metodave, ide apo alternativa alternative për problemet.
 • Active Learning-Knowledge pasojat e informacionit që është e re në lidhje me çdo të kohëve të fundit dhe të mundshëm për zgjidhjen e problemeve vendimmarrjen dhe.
 • Learning Metodat-zgjedhjen dhe aplikimin e teknikave dhe procedurave teachingANDtutorial pėrshtatshme situatën kur të kuptuarit apo udhëzuar probleme të freskëta.
 • Kontrollimi-TrackingORAssessing funksionalitetit të veten, njerëzit e tjerë, ose organizatat për të gjeneruar përparime ose të marrë veprime korrigjuese.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për reagimet othersI për shkak se ata bëjnë pse ata sillen dhe të kuptuarit.
 • Koordinimi-Përshtatja veprimet në raport me të tjerët’ masat.
 • Marketing-efektive të tjerët të përmirësojnë sjelljen apo intelektin e tyre.
 • Negocimi-Marrja tjerët kolektivisht dhe duke u përpjekur për të pajtuar variacione.
 • Asistimi-Mobilizim si-për të bërë një lëvizje.
 • Orientimi-Definitely shërbimit që kërkojnë metoda për të ndihmuar njerëzit.
 • Kompleksi Zgjidhja e Problemeve-Dallimi vështirësi ndërlikuar dhe rishikimin info lidhur zbatuar mundësitë dhe të marrë parasysh dhe për të zhvilluar mundësitë.
 • Procedurat e vlerësimit-Duke pasur parasysh kërkon dhe kërkesat pika për të prodhuar një dizajn.
 • Engineering Design-Creating or aligning gear and technologies to serve user requirements.
 • Tools Selection-Identifying the sort of equipment and tools needed to do a work.
 • paketa Installation-instalimit, produktet, telat, apo pajisje për të përmbushur syze.
 • Encoding-Producing computer applications for reasons that are several.
 • Funksion Ndjekja shikuara dials, mat, or other signs to ensure an appliance is functioning properly.
 • Operations and Control-Handling operations of programs or products.
 • Equipment Maintenance-Executing upkeep that is routine on devices and deciding when.
 • Troubleshooting-Deciding reasons for errors that are managing and selecting what to do about it.
 • Fixing-Mending methods or devices utilizing the equipment that are essential.
 • Quality-Control Analysis-Doing assessments and assessments of items, ofruesit, ose funksione për të gjykuar cilësinë apo funksionalitetin.
 • Ruling and Decision Making-Taking into consideration benefits and the general fees of probable actions to find the one that is best suited.
 • Systems Analysis-Identifying how a process should operate and the way modifications in circumstances, operacionet, along with the setting can affect results.
 • Methods Analysis-Distinguishing measures or signs of system performance along with accurate or the activities needed to increase performance, në lidhje me qëllimet e sistemit.
 • Time Management-Managing one’s private period and others’ kohë.
 • Operacionet e Kursimeve-Përcaktimi se si fondet padyshim do të përdoren për të kanë për detyrë bërë, dhe kontabilitetit për këto fatura.
 • Operacionet e produktit Burimeve-Marrja dhe respektuar drejt përdorimin e duhur të produkteve, qendrat, dhe furnizime kishte një nevojë për të bërë punën e përzgjedhur.
 • Administrata i Punonjësve Burimeve-Inkurajimi, ndërtesë, dhe udhëzuese individët, ndërsa ata punojnë, dallimin e personave të lartë për punën tuaj.
Kualifikimi Training nevojë për njohuri
 • Diplomë të shkollës së mesme (ose GED ose High School ekuivalenca Certificates)
 • Shumë kurse Shkolla
 • Asnje
Job Leadership Skills Kualifikimit
 • Suksesi / Përpjekje – 89.57%
 • këmbëngulje – 91.39%
 • projekt – 90.74%
 • kontroll – 85.23%
 • ndihmë – 92.61%
 • Shqetësim për të tjerët – 86.29%
 • Drejtimi kulturore – 79.10%
 • Vetëkontroll – 93.20%
 • presioni Toleranca – 92.80%
 • CustomizationORMobility – 86.46%
 • stabilitet – 93.60%
 • Vemendje ne detaje – 94.56%
 • Forcë – 93.63%
 • liri – 91.38%
 • Krijimtaria – 86.77%
 • të menduarit – 89.10%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *