shtëpi / menaxher|projektet / Menaxher i Projektit Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

Menaxher i Projektit Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësia e mostrës

 • menaxher i projektit është përgjegjës për ekzekutimin e planifikimit fillimi dhe mbylljen e një projekti
 • Të marrë pjesë në takimet e rregullta klienti zhvillohet Takimi minuta dhe të ndërmarrë veprime të rënë dakord me klientin
 • Komunikoni me klientin për nevojat operative të projektit të marrë pjesë në të gjitha takimet me klientin dhe për të ndërmarrë veprime për të siguruar përfundimin në kohë të veprimeve
 • Sigurojë mbështetje administrative për operacionet qetë e projekteve
 • Siguruar dhe ndërlidhjen me funksionimin mbikëqyrësit s dhe klientit për dorëzimin në kohë të faturave dhe pagesave follow
 • Marrë veprimet e duhura për të përmirësuar performancën e përgjithshme e ekipit për një performancë të drejtë dhe vlerësimit të klientit
 • Përgjegjës për ekzekutimin e projekteve në kuadër të buxhetit dhe në përputhje me specifikimet
 • Komunikimi me klientin dhe e aftë për të prodhuar raportet e progresit
 • punë menaxher i projektit është përgjegjës për Shendetin e cilësisë dhe sigurisë në përputhje me rregullat e QHSE kompanisë
 • Duke siguruar se materialet e furnizuara në përputhje me specifikimet dhe janë instaluar ekonomike dhe efikase me humbje minimale
 • Duke rënë dakord objektivat e produktivitetit me operacionet e menaxhimit të kontratave
 • Përgatitja e llogarisë përfundimtare dhe të ngushtë jashtë raport me projektet e Kontrollit Dept
 • Mbikëqyrë krijimin e ekzekutimit Project plan shëndetësor dhe Planit të Sigurisë Plani Cilësisë për sigurimin e cilësisë të kontrolluar dhe dokumenteve të tjera siç kërkohet
 • Drejtpërdrejtë planifikimin e përgjithshëm të aktiviteteve të ndërtimit për të identifikuar piketa kritike dhe prioritetet
 • Përgatit raporte periodike përmbledhin progresin e aktiviteteve të ndërtimit për menaxhimin e nivelit të lartë dhe klientët
 • Dëshmuar aftësinë për të kryer në një kapacitet të menaxhimit aftësi të shkëlqyera shkrim dhe me gojë të komunikimit dhe një njohuri të plotë të praktikave të industrisë dhe rregulloreve
 • Njohuri të teknologjisë së tanishme dhe se si ajo mund të përdoret në mënyrë efektive në projekt
 • Zhvillimin dhe integrimin e standardeve të menaxhimit të projektit në përputhje praktikat më të mira në organizimin
 • Të shërbejë si një ekspert për miratimin e menaxhimit të projektit mjete politikave proceseve dhe metodologjive
 • Përcaktojë shëndetin e projektit duke matur variancën në kosto orar fushëveprimi dhe cilësisë nga vijat bazë përkatëse
 • Bashkëpunojnë me zgjidhje Architects ekspertët teknikë dhe ekipet brenda organizatës për të zhvilluar planet e projektit dhe templates
 • Siguruar progresin aktive e punës së projekteve dhe caktimin e detyrave për të mbyllur projektin
 • Dorëzojë të gjitha raportimit dhe në vazhdim e sipër kërkesave të matjes në kohë
 • Formale raportimit statusit të projektit dhe ndjekja e pikave të hapura dhe të caktuar statusin e detyrë s të konsumatorëve dhe menaxhimin janë një domosdoshmëri
 • Generate dhe të mbajë një parashikim të besueshëm për pagesat e projektit dhe të japë këtë informacion mbi një bazë të rregullt tek menaxhmenti i lartë
 • Të punojë me partnerët dhe nënkontraktorët dhe të bëjë integrimin për ofrimin e konsumatorëve
 • Zhvillojnë të shkëlqyer të konsumatorëve dhe partnerët Furnizuesit kënaqësi në të gjitha fushat e biznesit dhe marrëdhëniet
 • Siguruar shpërndarjen e projektit në kohën e planifikuar dhe buxhetin me qasje klient-përqendruar
 • Veprimet e ndjekin-up lidhur me klientit të tilla si ndryshimi i kërkesës së miratimeve rezultateve etj
 • Të kuptojnë dhe të veprojnë në kompaninë e iniciativave strategjike për zgjidhje të caktuara specifike
 • Ndërtuar marrëdhëniet me menaxherët dhe stafin për të mundësuar ZKM për të siguruar mbështetje efektive dhe menaxhimin e lehtësimit në kohë të të gjitha projekteve
 • Ndërtuar mbajë një marrëdhënie miqësore mjedis të shëndetshëm të punës, jo vetëm me kolegët tuaj në kuadër të ekipit, por edhe ekipet e tjera departamente
 • Siguruar respektimin e plotë angazhim për të ndjekur vlerat thelbësore
 • Të ndërmarrë detyra të tjera dhe detyrave, si mund të qëndrojnë brenda fushëveprimit të këtë post për të siguruar ofrimin efikas dhe zhvillimin e shërbimit
 • Fokusohet në vendosjen e burimeve për të siguruar shfrytëzimin optimal
 • Përgatit buxheti i projektit bazuar në të dhënat e marra nga Departamenti i Propozime dhe dorëzimit të njëjtë për miratimin e menaxhimit
 • Interpreton kontratën e projektit në një mënyrë që mbron interesin e kompanisë
 • Siguron dorëzimin në kohë të faturave të saktë të klientit dhe përcjelljen e të arkëtueshmeve nga klienti
 • Menaxhon projektin për të siguruar se ajo është e përfunduar brenda kostos buxhetuar duke ruajtur cilësinë e kryer në propozim
 • Përgatit buxheti i projektit bazuar në të dhënat e marra nga Departamenti i Propozime dhe dorëzimit të njëjtë për miratimin e menaxhimit
 • Interpreton kontratën e projektit në një mënyrë që mbron interesin e kompanisë
 • Siguron dorëzimin në kohë të faturave të saktë të klientit dhe përcjelljen e të arkëtueshmeve nga klienti
 • Koordinuar për të përgatitur Bill Boq e sasive të detajuara vizatimeve dhe dokumentet e tenderit
 • Krahasoni dhe vlerësuar kontraktorët prodhuesit apo tenderë të bazuara në dorëzim cilësi dhe kosto dhe të rekomandojë atë e duhur për të punuar me të paktën dy
 • Negociojë citatet më të mira dhe të vendosë me Drejtorin për Zhvillimin e Biznesit të Grupit të ofertuesit më të mira
 • Projektet Award me PO Rendit Blerje dhe pagesat me Departamentin e Financës
 • Mbani ndarjet kokat dhe stafin përkatës informuar për progresin
 • Kompleksesh Lidhja Ndërtimi i një marrëdhënie profesionale me qendrat
 • Get miratimet e vizatimeve dhe lejet e punës
 • Komunikoni me qendrat dhe zonat e interesuara për miratimet dhe më të reja të projektit dhe data e hapjes
 • Menaxhuar Punë me shkrim të kërkojë nga të gjitha butiqe
 • Të shpërndarë detyrat e përditshme për teknikë dhe për të siguruar punë është bërë siç duhet siç kërkohet
 • Të siguruar të gjitha mjetet e mirëmbajtjes janë në dispozicion dhe të modernizuar për teknikë
 • Të Ndryshme likuidojë ose ripërdorimin pajisje të vjetra me ndarje kokat
 • listë e plotë e plotë për çështjet e lidhura me Licencat departamenti i Burimeve Njerëzore POS me të dhe Financa
 • Menaxheri i Projektit do të bashkohet me ekipin tonë të menaxherëve të projektit dhe inxhinierë dislokimit në vendosjen dhe zbatimin me sukses produktet fantastike në shkolla në të gjithë vendin
 • Përgjegjësitë e menaxherit të projektit të punuar me një ekip të inxhinierëve teknikë tabletë rrjetit dhe menaxherët e projektit për të ofruar projekte në kohë dhe në buxhet
 • Traineri aktorët kryesorë nëpër të gjitha fazat e zhvillimit të softuerit dhe ciklit jetësor vendosjen
 • Menaxhuar çështjet eskaluar mbështetje nga fusha të ekipeve përkatëse të zhvillimit
 • Menaxhuar marrëdhëniet me ekipet e zhvillimit të softuerit ekipet e përmbajtjes mbështesin ekipet dhe grupet e interesit ekzekutive
 • Menaxhuar marrëdhëniet shitësi dhe kontratat
 • Manage ekipit s sigurinë e informacionit dhe pajtueshmërinë ligjore
 • Siguron që të gjitha aktivitetet faqe janë në përputhje me të gjitha kërkesat e shtetit të kontratës dhe federale
 • Ndërlidhet me të gjitha konsulentët dhe kontraktuesit të emëruar nga kompania
 • Ndërlidhet me qeverinë dhe autoritetet tjera ligjore
 • analitike Aftësi të shkëlqyera organizative dhe komunikuese
 • Ky rol është përgjegjës për caktimin e detyrave individuale dhe rezultateve identifikuar burimet e duhura të nevojshme dhe zhvillimin e plan për të siguruar përfundimin në kohë të projektit
 • Përcakton qëllimin dhe objektivat e projektit
 • Zhvillon plane të detajuara të punës oraret e projektit vlerëson planet e burimeve dhe raportet e statusit
 • Drejton mbledhjet e projektit dhe është përgjegjëse për ndjekjen dhe analizën e projektit
 • Ju do të jetë një lojtar i ekipit me aftësinë për të menaxhuar të tjerët të jetë një multitasking jashtëzakonshme dhe kanë aftësitë e menaxhimit kohë natyrore

Rreth superadmin

një koment

 1. I’m gone to say to my little brother, that he should also pay a quick visit this web site on regular
  basis to obtain updated from most recent news
  Përditësimi.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *