shtëpi / Uncategorized / Drejtorët e programit Job Përshkrimi / Duty Template dhe funksionet

Drejtorët e programit Job Përshkrimi / Duty Template dhe funksionet

Koordinojë dhe veprimet e forta të punëtorëve të përfshirë në studim e aplikacioneve dhe TV apo radio oraret seksion të programit, duke përfshirë aktivitetet apo media.

Aftësitë e karrierës Kualifikimi
 • Plani dhe rutinë programimit dhe festë të sigurimit, përqendruar në madhësinë transmetojë, Disponueshmëria kohë, si dhe elemente të tjera, të tilla si kërkesat e komunitetit, rezultatet info, dhe demografike personi.
 • Vlerësimi dhe kontrolloni kodim për të siguruar agjendat janë arritur, Udhëzimet janë të respektohen, dhe tregon janë të një cilësie që ishte e mjaftueshme.
 • Forta dhe të sinkronizuar aktivitetet e punonjësve të përfshirë në kodim, sportiv, apo lajm transmetohet.
 • Verifikoni metodë realizohet dru zjarri për saktësinë dhe përputhje me komunikimet qeveritare Përqindja (FCC) rregulloret dhe vendosmëria software gabime shenjë.
 • Krijo agjendat funksion dhe të caktojë të veprojë për personelin.
 • Organizimi i veprimeve për shembull kodimin dhe shpalljen, në mes të departamenteve.
 • Kryejnë përgjegjësitë e punëtorëve, të tilla si për shembull zgjedhjen e ekipit dhe vlerësimin e performancës funksion.
 • Vlerësojë programet e reja dhe ekzistuese për të përcaktuar rëndësinë dhe gjithashtu rëndësinë e përmirësimeve, shfrytëzuar informacionit të tilla si përgjigjet dhe anketat e tregut.
 • Kërkoni këshilla nga ekipi krijimit dhe pronarët për të shkuar mbi shqetësimet, duke përfshirë procedurat e, shpenzimet, ndriçues dhe krijimi probleme, dhe mbrojtja media.
 • Pick, marr, dhe për të mbajtur ruajtjen e aplikacioneve, tunes, filma, dhe furnizime të tjera të nevojshme dhe për të marrë aprovimet për përdorim tij ose të saj sa është e nevojshme të autorizuar.
 • transmetimet e sistemit Monitor lidhje advisories në lidhje feeds ekskluzive, përmbajtja e programit, agjendat ditore software, ose modifikimet e planit.
 • Fitoni promovime në lidhje me aplikimet e fundit dhe të bëjë.
 • Përgatitja backup dhe të rishikojë kasetë për të siguruar se materialet nuk është e ngathët për transmetimin.
 • Zhvilluar këshilla në lidhje me karakteristikat dhe programet një seksion mund të krijojnë.
 • Detajet e vlerësimit për agjendat dhe aplikimet për t'u siguruar saktësinë dhe komunitetit furnizimit me shitore për shtyp me një informacion të tillë.
 • Të veprojë si një kontakt midis aftësisë dhe drejtorët, duke dhënë detaje që të ftuarit apo interpretuesit duhet të planifikojnë tregon dhe bisedonte informacionin përkatës nga të ftuarit, artist, ose stafi të drejtorëve.
 • Fitoni financat në lidhje me rutinat e transmetimit dhe programimit dhe monitorimin tarifat për të siguruar që ato të mbeten brenda kufijve monetarë.
 • Merrni pjesë në sy dhe setup e aktiviteteve për mbledhjen e fondeve.
 • Njoftimi studim, studim apo zbritje publike historinë dhe shërbimit njoftimet, ose të kryejë përgjegjësitë e tjera në ajër.
 • Run dhe të mbajë mbi-ajër pajisje të shëndoshë të prodhimit dhe.
 • Skema e fortë e objekteve që janë rurale dhe ata të malit ose aplikacionet fund në programet rurale.
 • announcers Stick, aktorët, interpretues, dhe të pranishmit.
 • Kryen intervistë në lidhje me programimin.

Puna rutinat Kualifikimi
 • Leximi njohuri njohuri fjali përgatitur dhe dënimet në docs të punës që janë të lidhura.
 • Active-Dëgjimi-Ofrimi i të gjithë vetëdijen e asaj që folks të tjera janë duke thënë, marrjen e kohë për ju për të realizuar pikat duke u krijuar, Pyetjet pyesin si ideal, dhe jo ndërprerë në raste që janë të papërshtatshme.
 • Krijimi i-folëse shkruar me efikasitet poshtë jo si të papërshtatshme për nevojat e të turmës.
 • Duke folur-folur-për të tjerët për të përcjellë faktet në mënyrë efektive.
 • Aritmetike-Përdorimi aritmetike për të rregulluar çështjet.
 • Shkenca-Përdorimi i parimeve shkencore dhe zgjidhje për të zgjidhur problemet.
 • Duke menduar se është kritike-përdorur gjykim dhe arsye në vend disavantazhet dhe pikat e forta të alternativave zgjedhje, konkluzionet apo mënyra për vështirësitë.
 • Active Learning-Kuptimi rëndësinë e fakteve që është i freskët në lidhje me çdo të kohëve të fundit dhe të mundshëm për zgjidhjen e problemeve vendimmarrjen dhe.
 • Mësoni Strategjitë-punësuar dhe përzgjedhjen e metodave coachingPERinstructional dhe trajtimet e drejtë për situatën specifike udhëzuar, ose kur të kuptuar çështje të reja.
 • efikasitetit Ndjekja-TrackingPERDetermining i vetvetes, persona të ndryshëm, ose agjencitë marrin hapa korrigjuese ose për të gjeneruar përmirësime.
 • Social largpamësin-Duke qenë të vetëdijshëm për të tjerët’ tendencat dhe njohuritë përse ata reagojnë si ata e bëjnë.
 • Veprimet e koordinimit-Modifikimi lidhje me masat othersI.
 • Bindje-Lypur të tjerët për të ndryshuar sjelljen ose trurin e tyre.
 • Diskutim-Getting të tjerët së bashku dhe duke kërkuar të zgjidhin mosmarrëveshjet.
 • Udhëzuar-edukimin e të tjerëve si-për të marrë veprim.
 • Orientimi-zell kompani në kërkim të mënyrave për të ndihmuar personat e.
 • Kompleksi zgjidhja e problemeve-Përcaktimi dilemat ndërlikuar dhe hulumtimin e informacionit lidhur me të prodhuar dhe për të vlerësuar mundësitë dhe të aplikojnë mjete.
 • Procedurat Analiza-Ekzaminimi dëshiron dhe parakushtet Merchandise për të prodhuar një plan urbanistik.
 • Teknologji Projektimi-prodhimin ose vendosjen veshje dhe inxhinieri për të siguruar nevojat individuale.
 • Tools Selection-Identifikimi llojin e pajisjeve dhe mjeteve kishte një nevojë për të bërë një detyrë të.
 • Instalimi-Shtimi i kabllove, pajisje, marsh, ose plan për të përmbushur specifikimet.
 • Zhvillimit-krijimin e aplikacioneve kompjuterike për funksione të ndryshme.
 • Operacionet Ndjekja-Duke parë indikacione të ndryshme, pullat, ose karakteristika për të siguruar një aplikim është duke funksionuar siç duhet.
 • Procedura dhe funksionet Handle-parandalimin e produkteve ose programeve.
 • Mirëmbajtja-Ekzekutimin mirëmbajtjen rutinë në pajisjet dhe të vendosur kur dhe çfarë lloj servisim është e nevojshme.
 • Troubleshooting-Vendimi arsyet për gabimet që do të vrapojnë dhe zgjedhjen se çfarë të bëjë në lidhje me të.
 • Repairing-Rivendosja produktet ose pajisjet përdorur instrumentet e nevojshme.
 • Kontrollit të Cilësisë Vlerësimi-Kryerja vlerësime dhe kontrolle të artikujve, ofruesit, ose funksione për të vlerësuar efektivitetin ose shkëlqyer.
 • Pushtet dhe Vendimmarrës-duke marrë në konsideratë përfitimet dhe çmimet e përgjithshme të sjelljes të ardhshëm për të gjetur atë që është më i përshtatshëm.
 • Analiza-identifikuar se si ndryshimet në mjedis, funksione, dhe gjithashtu rrethanat do të ndikojë rezultatet dhe si një teknikë duhet të funksionojë.
 • Metodat Analiza-Përcaktimi i masave ose shenjat e performancës së sistemit dhe gjithashtu në përputhje me ambiciet e pajisjes saktë apo aktiviteteve të nevojshme seriozisht për të përmirësuar efektivitetin e.
 • Timemanagement-Trajtimi kohën e vet së bashku me të tjerët’ periudha e njërit.
 • Menaxhimi i Burimeve Financiare-Përcaktimi se si paratë e së shpejti do të shpenzohen për të marrë detyrën e kryer, dhe kontabilitetit në lidhje me këto fatura.
 • Administrata e përmbajtjes Burimeve-Marrja dhe duke parë për përdorimin ideale të të marsheve institucionet, dhe produkte burimet e nevojshme seriozisht për të bërë të vepruar specifike.
 • Mbikëqyrja i Punonjësve Burimeve-Building, shtyrë, dhe drejtimin e personave, sepse ata veprojnë, identifikimin e folks më efektive për karrierën tuaj.
Kërkesa Training nevojë për njohuri
 • Bachelor's-Diplomë
 • Niveli High School (ose GED ose High-School Certifikimi Ekuivalenca)
 • Diplomë Lidhje s (apo të tjera shuma e dy-vjeçare)
 • Me shume se 4 vjet, deri në 6 vjet dhe duke përfshirë
Task Komandës Aftësitë Kërkesa
 • SuccessANDEffort – 90.32%
 • këmbëngulje – 88.21%
 • projekt – 90.42%
 • kontroll – 87.68%
 • ndihmë – 93.75%
 • Problem për të tjerët – 88.54%
 • Alignment social – 91.81%
 • Vetëkontroll – 92.58%
 • presioni Toleranca – 90.14%
 • VersatilityORMobility – 91.84%
 • seriozitet – 94.07%
 • Ndërgjegjësimi i Detail – 93.50%
 • etikë – 90.91%
 • liri – 90.34%
 • risi – 89.78%
 • të menduarit – 90.12%

Rreth Jakobit

kontrolloni gjithashtu

Makers Model, Wood Job Përshkrimi / Rolet dhe Përgjegjësitë e mostrës

Mbledhur gamë të plotë-size dhe druri modele të sakta e artikujve. Përfshin punonjësit papafingo dhe joshur prej druri …

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *